Малко размишления за хулигани

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Малко размишления за хулигани

Мнение от naskoksan » 09 Окт 2003, 10:25

Вчера прочетох, чух и видях поредната недомислица на нашите мили родни катаджии :lol: :lol:
Иде реч за нови триавтомобила (без белези на КАТ) които щъката из София натъпкани със свръх модерна техника, тип Da Matrix :lol:
с ясната цел да продължават да ни заковават с глупостите си.
Е добре де има супер много идиоти по пътищата и то е ясно, че на по голямата част от българите им е такъв манталитета и те много трудно могат да избягат от него, а дали искат :? :?:
С тази супер хипер и незнам си каква техника ще ни ловят като кучета е хубаво... нямало да можем дори да се офертираме с по 10 кината защото разговорите между полицай и провинил се ще се записват... МАЛИИИИ
Но не е в това въпроса... Точните думи на шефчето на малоумниците бяха че с тези технологии щели да спрат ХУЛИГАНИТЕ ПО ПЪТЯ, които светкали с фарове, задминавали с бясна скорост и незнам си още какво... :twisted: :twisted:
Ама госдпода пазители на реда нека ви запитам аз:
Я си изяснете точно какво е това определение хулиган на пътя :?:
/ :arrow: към БМВ-феновете, едва ли имат предвид нас/
Такаааа искам да споделя малко лични впечатления от последните дни пък вие ми кажете кой е хулигана :evil: :evil: :evil:
Карам си аз споко в най-лява лента :arrow: естествено застигам Чичо ви Ваньо с Мохера, който се движи с 30 км/ч в същата лента. Аз се движа по бързо, но Чичо ви Ваньо продължава да си киризи без изобщо да ми обръща внимание, аз вече започвам лееееко да се изнервям и му светкам 1-2 пъти, ония ТУЛУП продължава да изобщо да не ми обръща внимание. Аз още по нервно започвам да свиря да светкам да му се навирам /което вече граничи с глупостта, обаче на пътя човек претърпява странни трансформации/ НО БЕЛИЯ ИЗГНИЛ МОХЕР ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ СТОЙ ОТПРЕД :arrow: пълен непукист.
Аз вече с нерви разкъсани като глава на ГЕСЕАЙКА на 5000 оборота откачам, но просто няма къде да мръдна защото дясното платно е заето от задминаващи ме други коли. Намирам начин да се провра и оооо радост намирам се в най дясна лента но вече се движа със 100 на трета изхвам повечето коли и с няколко опасни маневри си намирам място на опашката на светофара където ме чакат ухилени ония двамата от Da Matrix-колата и ме наричат ХУЛИГАНА на пътя - заслужено, но за какво, само защото Чичо ви Ваньо с шибания си Мохер си е казал - "Абе к'во ми се вре тоя бе к'во к'ат е с по скъпа кола, язе не съм му длъжен да му прайм евала"
ЕЕЕЕЕ драги господа любители на високите скорости и истинските автомобили, от този прекрасен форум
КАЖЕТЕ МИ СЕГА КОЙ Е ХУЛИГАНА НА ПЪТЯ :?: :twisted: :twisted:

Има и още идентична ситуация, само че главни действащи лица са моя милост и Кольо-Бакшиша, който на всичката помия която ти предлага по платното, добре те освежава с недоизгорели газови изпарения, с лек привкус на масалце М10Д :shock: :lol: супер нали. А на всичкото от горе отзад на фона на всичките просташки надписи, за които можеш да се сетиш лъсва и едно голямо "ЖИВЕЯ ЗА ДА ДРАЗНЯ ХОРАТА" :shock:
И после като откачиш защото си имаш работа и бързаш, те викат че си бил хулиган... Просто прекрасно :!: :!: :!:

А и поредния идиот на Цариградско който ти изкача пред теб да изпреварва без изобщо да погледне в огледалото дали има кола в лявата лента, без да подава сигнали... абе не ми се говори че ще се побъркам.

Вярно е че наистина си има хора, които от келешлък, от простотия или от чиста глупост си карат като олигофрени по цял ден. Бясни задминавания, минаване на червено, абе изобщо пълен пакет от нарушения за отрицателно време... е на тях да има взимаш книжките.
Е да де ама ония марсианците със лампите нямат толкова акъл да ги виждат нещата.
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Назад към Основен Форум