Не мога да не споделя с вас

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 01 Окт 2003, 21:28

Светослав бейби и аЗ нямам нерви с теЗи БАВАРЦИ! :shock:
Аз се ка4их на 330d когато БМВ-тата бяха о6те на писта Крумово и просто останах беЗ думи.Аз която бях твърдо против дизелите[раЗбира се старите дизели]останах приятно иЗненадана-ускорението е уникално!
...О6те по-голяма бе6е иЗненадата когато ви видях на 6танда на БМВ в панаира със спарко!Мисля 4е коментарите са иЗли6ни когато стоях на 6офиорското място и запалихме реЗа4ката и...с думи е трудно да се опи6е :bowdown: :yes:
Последна промяна ZoE23 на 01 Окт 2003, 21:32, променена общо 1 път

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 01 Окт 2003, 22:24

Светославе ако нямаш нищо против така и така ще идвам до ПЛ в неделя ще ти се обадя на щанда.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 02 Окт 2003, 20:34

Fast- добре си дошъл - ще те чакаме със Спарко,който е голям фен.Обаче панаира е до събота. :!: :!: :!:
Това момче между другото ме разсмива с разни лафове и скечове на щанда.Последно си говорехме кога ще излезе новия М3 дизел- :lol: ей такива простотии мислим.То е така-колите ни влиаят душевно.
Шоу е на нашия щанд,който е най-красивия сред всички участници.

Роска,чакам те на биричка Хайнекен-ние само такова пием. :shock: А вечер преди да си тръгнем подгряваме за вечерта с квалитетно уиски. :roll:

Бейби,нема ли да дойдеш да продухаме колекторите на купето-нещо много се е омълчало :roll:
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Аватар

Мнение от I.Voykov » 02 Окт 2003, 21:54

Как до събота, навсякъде пише че е до неделя и се затваря в 16.00 :shock:
Изображение
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 03 Окт 2003, 18:52

:nono: Събота в 14 последно за Посетители а от 16 пускат и ние да си ходим :drink:
ЖАЛКО днес ми отнесоха 330-ката :bcry: :bcry:
Светослав а ти защо се снимаш с КОНКУРЕНЦИЯТА :mha: :mha:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 05 Окт 2003, 8:45

ZoE23 написа:...О6те по-голяма бе6е иЗненадата когато ви видях на 6танда на БМВ в панаира със спарко!Мисля 4е коментарите са иЗли6ни когато стоях на 6офиорското място и запалихме реЗа4ката и...с думи е трудно да се опи6е :bowdown: :yes:

Tова усещане го уетих и аз,и да си кажа няма равно!
Кабриото си е кабрио(е46 325ci) но Е60(530i) ме разглоби,разби всичко в мен!Светослав знае бях в несвяст около неговият щанд :) Благодаря ти Сетльо за едни от най-хубавите емоции в живота ми.. :D

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 05 Окт 2003, 20:07

Искам и аз да изкажа благодарности на Svetoslav и sparco, за възможността да поседя на най-хубавото място (това с волана) в Е60 докато Светослав ми разкакзваше за колата и за това как се държи на пътя. Да не пропусна да благодаря и на Landshark, затова че се откъсна от работата си на неговия шанд за да ме запознае със Svetoslav и sparco. Да си призная в един момент когато Светослав ми демонстрираше ръчното превключване на скоростите и на дисплея пред мен се изписа М1 имах желанието да сгазя десния педал, пък после каквото ще да става.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Аватар

Мнение от I.Voykov » 05 Окт 2003, 20:14

Явно Светослав е най-споменаваната личност тук, та и аз няма да пропусна да изкажа огромните си благодарности към него затова че ме качи в най-хубавия автомобил в който някога съм се качвал :bowdown: Е60. Голямо благодаря Светославе, дай боже да има повече ентусиасти като теб! Само дето качи и жена ми в кабриото и сега стана страшно, по цял ден ми надува главата :D
Изображение
Are you ///M enough ...?

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 06 Окт 2003, 10:58

Както се оспокоявам напоследък :arrow: Ще го преживея НЯКЪК си :? Нали Спарко :wink: НООО Светослав и Спарко да ви кажат в събота какво правеше кабриото :shock: Аз като страничен наблюдател мога да кажа че КЪРТЕШЕ АСФАЛТ а те от вътре незнам :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 06 Окт 2003, 20:51

Момчета и момичета,удоволствието бе изцяло мое.С каквото можах исках да бъда полезен на верните БМВ маниашки фенове :D
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 06 Окт 2003, 21:12

И на мен ми достави удоволствие наш Светльо като ми обърна внимание като минах през щанда, след това бях разпитван от декана на колежа каква работа съм имал там, и откаде се познавам с хората там. На отговора "приятели от клуба" гледаше като теле в железница :shock: ама то за него си е нормално. Много ми се искаше да остана повечко за сладки мохабети, но след работа дойдох направо там и едва се влачех, пък и разни други пречки..... абе то не е за разправяне :wink:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Предишна

Назад към Основен Форум