Дару Кар стартира акция "БМВ Класически модели"

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Дару Кар стартира акция "БМВ Класически модели"

Мнение от JOGI » 07 Ное 2011, 23:23

предполагам за пешо става въпрос. то и няма за кой друг де :mhihi: по мои наблюдения ходенето до склада му идва в повече. а веднъж го върнах след като ми донесе частите, че си харесах нещо от витрините ии едвам събра сили да тръгне пак :mhihi: на добър ден отговаря чат пат, ама на довиждане никога.. ако може въобще да не му стъпваш повече :mhihi:

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Мнение от Betrayer » 07 Ное 2011, 23:34

bum_bum написа:Някакво списъче с наличните части няма ли да си направите труда да подготвите? Иначе е интересно как старите дъргели стават "класически" модели като искате да поизчистите склада.

Еее, що така с грубо? Ама то и истината понаболва понякога като се замисла :mrgreen:
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"

Потребител
Аватар
Кара: 08.03.1988" BMW E30 M20B20
Детайли за колата: Търся оригинална механична антена
Part NR - 65211376010

Мнение от BeHeB » 09 Фев 2014, 23:28

Още ли е валидна акцията " BMW Classic models " ?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Фев 2014, 10:50

Мисля, че не.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 10 Фев 2014, 23:02

Офтопик - някой има ли представа какво става със сайта на Дарукар? От няколко дни иска парола и юзър да влезеш дори в основната страница.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaruCar » 11 Фев 2014, 15:59

За разпродажбата на резервни части за по-стари автомобили, моля обръщайте се към отдел резервни части, тел 02/960 16 22. Сайтът временно не работи поради профилактика на сървърите, най-късно до ден-два ще бъде отново онлайн!
BMW Service
Оторизиран сервиз

тел. +359 2 960 16 23
http://www.darucar.bg

Аватар
Кара: BMW ♥
Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.

Мнение от Българският Орел » 27 Апр 2014, 22:24

Няма Дару Няма Маро... Малко повече уважение към Е34, и останалите класики и да не ни гледат като прокажени!Пластмасата е прокажена.Прочетох разговорът който е цитирал колегата мисля ,че подобно отношение е недопустимо към клиент.От Германия ако трябва ще си поръчвам частите на 2на цена ама 1стотинка от мен няма да видят лека нощ,мерси.
ИзображениеИзображение
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Апр 2014, 23:21

Българският Орел написа:Няма Дару Няма Маро... Малко повече уважение към Е34, и останалите класики и да не ни гледат като прокажени!Пластмасата е прокажена.Прочетох разговорът който е цитирал колегата мисля ,че подобно отношение е недопустимо към клиент.От Германия ако трябва ще си поръчвам частите на 2на цена ама 1стотинка от мен няма да видят лека нощ,мерси.

Дреме им.

Аватар

Мнение от Хаос » 28 Апр 2014, 0:44

Българският Орел написа:Няма Дару Няма Маро... Малко повече уважение към Е34, и останалите класики и да не ни гледат като прокажени!Пластмасата е прокажена.Прочетох разговорът който е цитирал колегата мисля ,че подобно отношение е недопустимо към клиент.От Германия ако трябва ще си поръчвам частите на 2на цена ама 1стотинка от мен няма да видят лека нощ,мерси.

не ни гледат като прокажени, ами ни знаят и кътните зъби на колите
приемчиците от друга страна малко несериозно подхождат към нещата...
а за цената - в интернет виждам БМВ оторизирани дилъри на части с КЪДЕ-КЪДЕ по-ниски цени (до 50% по-ниски)... не знам откъде си ги смучат тея цифри за фактурите...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaruCar » 28 Апр 2014, 9:40

Искам да направя едно уточнение - частите на разпродажба от Дару Кар са на 50% от доставната цена от БМВ към нас, актуален списък се качва всеки месец на сайта ни. В този списък има и много части за по-стари модели.

От миналата година Е34 вече влезе в графа BMW Mobile Tradition, тоест класически автомобили. Респективно цените за части за този модел са вече около 3 пъти по-високи от преди, когато моделът се водеше за актуален пазарен модел. Тоест ако една част за такъв модел не е на склад при нас и трябва да я доставим от БМВ, цената ще е 3 пъти по-висока от цената й преди година-две. Фирмена политика на производителя, в случая ние не можем да направим нищо по отношение на ценообразуването.

За автомобили над 7 години както знаете даваме близо 20% отстъпка на стандартната цена на труд и между 5 и 20% на частите за ремонти в сервиза, респективно 2 години гаранция на отремонтиранети агрегати. За сравнение - в един немски сервиз цената на труда е близо 3 пъти по-висока от стандартната цена на труд при нас преди отстъпките. А разходите на сервиза към производителя за изпълнение на стандарти, обучения, инструменти и прочее са едни и същи, независимо дали сме в Германия, България или Узбекистан например...
BMW Service
Оторизиран сервиз

тел. +359 2 960 16 23
http://www.darucar.bg

Аватар

Мнение от Хаос » 28 Апр 2014, 21:45

http://parts.bmwofsouthatlanta.com/prod ... 7212226810
Stock Code: 17212226810
Price: $ 435.38
Categories: Cooling > Radiator
Assemblies: Engine oil cooling

Номенклатурен номер : 17212226810
Описание : МАСЛЕН РАДИАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 1189.37 BGN

Stock Code: 13641317446
Price: $ 102.12

Номенклатурен номер : 13641317446
Описание : ДЮЗА LUCAS
Ед.цена (с ДДС) : 286.93 BGN

коментар?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 28 Апр 2014, 21:58

:mhihi: За хамериканците M5 E34 е актуален пазарен модел , а не някаква BMW Mobile Tradition,
макар в RealOem да е в Archive section-а!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Апр 2014, 21:31

DaruCar написа:А разходите на сервиза към производителя за изпълнение на стандарти, обучения, инструменти и прочее са едни и същи, независимо дали сме в Германия, България или Узбекистан например...

:yes: Точно тъй, наеми, заплати, осигуровки, консумативи са също така еднакви независимо дали сме в Германия, България и Узбекистан.

И кви стандарти и обучения бълнувате като не правите разлика между дясно и рамо ляво на чистачка или като трябва три пъти да се връща нова кола със сменяно стъкло, че или свири или тече или и двете :kuku: Ай сиктир!
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Апр 2014, 22:35

или пък приемчика ти чуква по два пъти разни резервни части за ремонта ти, като впоследствие (няколко седмици) разбираш, че не са ти били нужни по 2 броя, а само по 1...

не че това ще ме откаже от услугите на Дарукар, но поставя известна въпросителна...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 (E53) facelift
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: sport package 3.0D

Мнение от eLiTyY » 10 Май 2014, 0:20

Всеки човек си има право на мнение и да е доволен или НЕдоволен ...аз за себе си мога да кажа само едно - в Дару Кар повече няма да стъпя ;)

Предишна

Назад към Основен Форум