Дару Кар стартира акция "БМВ Класически модели"
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Дару Кар стартира акция "БМВ Класически модели"
предполагам за пешо става въпрос. то и няма за кой друг де
по мои наблюдения ходенето до склада му идва в повече. а веднъж го върнах след като ми донесе частите, че си харесах нещо от витрините ии едвам събра сили да тръгне пак
на добър ден отговаря чат пат, ама на довиждане никога.. ако може въобще да не му стъпваш повече 

- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
bum_bum написа:Някакво списъче с наличните части няма ли да си направите труда да подготвите? Иначе е интересно как старите дъргели стават "класически" модели като искате да поизчистите склада.
Еее, що така с грубо? Ама то и истината понаболва понякога като се замисла

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
- BeHeB
- Потребител
-
- Кара: 08.03.1988" BMW E30 M20B20
- Детайли за колата: Търся оригинална механична антена
Part NR - 65211376010
Още ли е валидна акцията " BMW Classic models " ?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мисля, че не.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Офтопик - някой има ли представа какво става със сайта на Дарукар? От няколко дни иска парола и юзър да влезеш дори в основната страница.
За разпродажбата на резервни части за по-стари автомобили, моля обръщайте се към отдел резервни части, тел 02/960 16 22. Сайтът временно не работи поради профилактика на сървърите, най-късно до ден-два ще бъде отново онлайн!
- Българският Орел
-
-
- Кара: BMW ♥
- Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
- Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.
Няма Дару Няма Маро... Малко повече уважение към Е34, и останалите класики и да не ни гледат като прокажени!Пластмасата е прокажена.Прочетох разговорът който е цитирал колегата мисля ,че подобно отношение е недопустимо към клиент.От Германия ако трябва ще си поръчвам частите на 2на цена ама 1стотинка от мен няма да видят лека нощ,мерси.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Българският Орел написа:Няма Дару Няма Маро... Малко повече уважение към Е34, и останалите класики и да не ни гледат като прокажени!Пластмасата е прокажена.Прочетох разговорът който е цитирал колегата мисля ,че подобно отношение е недопустимо към клиент.От Германия ако трябва ще си поръчвам частите на 2на цена ама 1стотинка от мен няма да видят лека нощ,мерси.
Дреме им.
Българският Орел написа:Няма Дару Няма Маро... Малко повече уважение към Е34, и останалите класики и да не ни гледат като прокажени!Пластмасата е прокажена.Прочетох разговорът който е цитирал колегата мисля ,че подобно отношение е недопустимо към клиент.От Германия ако трябва ще си поръчвам частите на 2на цена ама 1стотинка от мен няма да видят лека нощ,мерси.
не ни гледат като прокажени, ами ни знаят и кътните зъби на колите
приемчиците от друга страна малко несериозно подхождат към нещата...
а за цената - в интернет виждам БМВ оторизирани дилъри на части с КЪДЕ-КЪДЕ по-ниски цени (до 50% по-ниски)... не знам откъде си ги смучат тея цифри за фактурите...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Искам да направя едно уточнение - частите на разпродажба от Дару Кар са на 50% от доставната цена от БМВ към нас, актуален списък се качва всеки месец на сайта ни. В този списък има и много части за по-стари модели.
От миналата година Е34 вече влезе в графа BMW Mobile Tradition, тоест класически автомобили. Респективно цените за части за този модел са вече около 3 пъти по-високи от преди, когато моделът се водеше за актуален пазарен модел. Тоест ако една част за такъв модел не е на склад при нас и трябва да я доставим от БМВ, цената ще е 3 пъти по-висока от цената й преди година-две. Фирмена политика на производителя, в случая ние не можем да направим нищо по отношение на ценообразуването.
За автомобили над 7 години както знаете даваме близо 20% отстъпка на стандартната цена на труд и между 5 и 20% на частите за ремонти в сервиза, респективно 2 години гаранция на отремонтиранети агрегати. За сравнение - в един немски сервиз цената на труда е близо 3 пъти по-висока от стандартната цена на труд при нас преди отстъпките. А разходите на сервиза към производителя за изпълнение на стандарти, обучения, инструменти и прочее са едни и същи, независимо дали сме в Германия, България или Узбекистан например...
От миналата година Е34 вече влезе в графа BMW Mobile Tradition, тоест класически автомобили. Респективно цените за части за този модел са вече около 3 пъти по-високи от преди, когато моделът се водеше за актуален пазарен модел. Тоест ако една част за такъв модел не е на склад при нас и трябва да я доставим от БМВ, цената ще е 3 пъти по-висока от цената й преди година-две. Фирмена политика на производителя, в случая ние не можем да направим нищо по отношение на ценообразуването.
За автомобили над 7 години както знаете даваме близо 20% отстъпка на стандартната цена на труд и между 5 и 20% на частите за ремонти в сервиза, респективно 2 години гаранция на отремонтиранети агрегати. За сравнение - в един немски сервиз цената на труда е близо 3 пъти по-висока от стандартната цена на труд при нас преди отстъпките. А разходите на сервиза към производителя за изпълнение на стандарти, обучения, инструменти и прочее са едни и същи, независимо дали сме в Германия, България или Узбекистан например...
http://parts.bmwofsouthatlanta.com/prod ... 7212226810
Stock Code: 17212226810
Price: $ 435.38
Categories: Cooling > Radiator
Assemblies: Engine oil cooling
Номенклатурен номер : 17212226810
Описание : МАСЛЕН РАДИАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 1189.37 BGN
Stock Code: 13641317446
Price: $ 102.12
Номенклатурен номер : 13641317446
Описание : ДЮЗА LUCAS
Ед.цена (с ДДС) : 286.93 BGN
коментар?
Stock Code: 17212226810
Price: $ 435.38
Categories: Cooling > Radiator
Assemblies: Engine oil cooling
Номенклатурен номер : 17212226810
Описание : МАСЛЕН РАДИАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 1189.37 BGN
Stock Code: 13641317446
Price: $ 102.12
Номенклатурен номер : 13641317446
Описание : ДЮЗА LUCAS
Ед.цена (с ДДС) : 286.93 BGN
коментар?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3

макар в RealOem да е в Archive section-а!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
DaruCar написа:А разходите на сервиза към производителя за изпълнение на стандарти, обучения, инструменти и прочее са едни и същи, независимо дали сме в Германия, България или Узбекистан например...

И кви стандарти и обучения бълнувате като не правите разлика между дясно и рамо ляво на чистачка или като трябва три пъти да се връща нова кола със сменяно стъкло, че или свири или тече или и двете

или пък приемчика ти чуква по два пъти разни резервни части за ремонта ти, като впоследствие (няколко седмици) разбираш, че не са ти били нужни по 2 броя, а само по 1...
не че това ще ме откаже от услугите на Дарукар, но поставя известна въпросителна...
не че това ще ме откаже от услугите на Дарукар, но поставя известна въпросителна...
- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
Всеки човек си има право на мнение и да е доволен или НЕдоволен ...аз за себе си мога да кажа само едно - в Дару Кар повече няма да стъпя 

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3