Въпрос за РЕМУС (home made)?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ето сайта на REMUS
http://www.remus-racing.com/
Трябва да призная, че BMW с Remus вади по-добър звук от такова - без!
Има един горд собственик в Слатина, продаде си "старото" BMW с REMUS-а, сега кара "друго - ново" същото е, ама с климатик и малко провечко екстри за модела, но без REMUS.
Еййй, няколко пъти му казвам, да си беше взел гърнето бееее!
Липсва оня плътен боботещ звук, който пълни душата.

http://www.remus-racing.com/
Трябва да призная, че BMW с Remus вади по-добър звук от такова - без!
Има един горд собственик в Слатина, продаде си "старото" BMW с REMUS-а, сега кара "друго - ново" същото е, ама с климатик и малко провечко екстри за модела, но без REMUS.
Еййй, няколко пъти му казвам, да си беше взел гърнето бееее!

Липсва оня плътен боботещ звук, който пълни душата.
Да караш Peugeot е страст!
b2 написа:абе има разлика между звука от гърнето и от двигателя, аз лично предпочитам тихо гърне апък той 6-така мноо прилично си реве след 4000 rpm
Ето, чуйте звука от Remus сложен на BMW 320 ci
http://www.remus-racing.com/remus.php?ln=2
Няма нищо общо с Walker и/или Bosal затова са и толкова скъпи.
Макар, че аз съм с Bosal и звука е перфектен.
Да караш Peugeot е страст!
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Преди месец ходих в магазина Автотунинг в Русе и си харесах ремусче за моята.Човека беше много отзивчив,веднага ми искара каталога и провери цените.Обаче като ми каза че за моята кола за крайно гарне с един отвор ше ми струва......568лв.
направо паднах
.Баси, разбирам че качеството си има цена,ама чак пък толкова
Но все пак още съм си надъхан за ремус,само дето не ми стига акъла как ше ги намеря тия пари 

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Добре бе приятели.Значи мен трябва да ме цапне една чанта с пари от небето та да си сложа Ремус.Баси 1200лв. за крайно гърне.Баси цифроманията.Та тя колата ми струва кажи речи толкова
Как да си сложа.
А да попитам.Случайно от друга кола мога ли за сложа задно ремусче,защото съм срещал по автоморги такива неща,и то тънка лайсна

А да попитам.Случайно от друга кола мога ли за сложа задно ремусче,защото съм срещал по автоморги такива неща,и то тънка лайсна

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Според мен се отклонихме от темата,а именнно как да си направим гърне тип "Ремус" за да не ни струва два куфара с пари
Както писах по-горе имам страхотен майстор железар,който предлага да избачка едно от неръждавейка ама трябва надеждна схема и "гаранций"

Както писах по-горе имам страхотен майстор железар,който предлага да избачка едно от неръждавейка ама трябва надеждна схема и "гаранций"

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2