BMW 6-та серия , лудницааааааа

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

BMW 6-та серия , лудницааааааа

Мнение от bravo » 16 Авг 2003, 0:55

Точно преди 3 мин. видях ей това нещоИзображение
Хахаааааа лудницааааа , немога да повярвам направо , жалко че се пускаше по енерция и неможах да чуя двигателя ама....
Само стоим с един приятел и той вика: "-Глей 6тицата !" и се обращам и я виждам леко в профил и задницата , малиииии едни големи червени стопове като се изблещиха само :bowdown: ,беше с мюнхенски номер и ........уф ко да кажа повече,превъзбуден съм.

П.С. Постинга е по-скоро май за "Страхотни истории" , но тай като там преобладават теми различни от истината реших да я пусна тук. :ok: :type:
Най-мразя да съм прав!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 16 Авг 2003, 14:23

Направо ти завиждам че не съм бил на твое място!!!!!!
Дано скоро и в България да видим такава кола.Жалкото е че ще я кара пак някой който не заслужава

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 17 Авг 2003, 21:50

Хе...
Аз 9 дена по 4 пъти на ден гледах Z4 3.0i Cabrio. 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 18 Авг 2003, 22:22

Тука още като влезе в продажба Z4 и веднага започнаха да ги карат из града някаде около 7-8 коли.Велика е направо,сега чакам да видя някоя със HardTop (твърд покрив),защото казаха че за зимата ще предлагат вече и такъв.Обаче 6-цата и правят още Testfahrt и я забелязах съвсем случайно,чист късмет :)
Най-мразя да съм прав!!!

Назад към Основен Форум