BMW 6-та серия , лудницааааааа
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 6-та серия , лудницааааааа
Точно преди 3 мин. видях ей това нещо
Хахаааааа лудницааааа , немога да повярвам направо , жалко че се пускаше по енерция и неможах да чуя двигателя ама....
Само стоим с един приятел и той вика: "-Глей 6тицата !" и се обращам и я виждам леко в профил и задницата , малиииии едни големи червени стопове като се изблещиха само
,беше с мюнхенски номер и ........уф ко да кажа повече,превъзбуден съм.
П.С. Постинга е по-скоро май за "Страхотни истории" , но тай като там преобладават теми различни от истината реших да я пусна тук.

Хахаааааа лудницааааа , немога да повярвам направо , жалко че се пускаше по енерция и неможах да чуя двигателя ама....
Само стоим с един приятел и той вика: "-Глей 6тицата !" и се обращам и я виждам леко в профил и задницата , малиииии едни големи червени стопове като се изблещиха само

П.С. Постинга е по-скоро май за "Страхотни истории" , но тай като там преобладават теми различни от истината реших да я пусна тук.

Най-мразя да съм прав!!!
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Направо ти завиждам че не съм бил на твое място!!!!!!
Дано скоро и в България да видим такава кола.Жалкото е че ще я кара пак някой който не заслужава
Дано скоро и в България да видим такава кола.Жалкото е че ще я кара пак някой който не заслужава
Тука още като влезе в продажба Z4 и веднага започнаха да ги карат из града някаде около 7-8 коли.Велика е направо,сега чакам да видя някоя със HardTop (твърд покрив),защото казаха че за зимата ще предлагат вече и такъв.Обаче 6-цата и правят още Testfahrt и я забелязах съвсем случайно,чист късмет 

Най-мразя да съм прав!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1