Тъжна гледка, смляна е46 м3ка
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Sharo написа:
?! да не е тва с турбото
тъжно е, което и да е ... но за тва ще ме заболи повече
Това го гледах на паркинга близо до нас преди 2-3 месеца покрито в предната част с найлон и малко ударено под найлона

Touring & windsurf club
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Имапе някво бг списание "БГ тунинг" или нещо такова беше и там пишеше,че тва е с турбо,а не скомпресор и било към 600 и няколко коня ма колко е вярно не знам 

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Съвет към всички шофьори и бъдещи такива.
И така ето на какво бях свидетел :blink:
Мястото е София 20:00 ч. на кръстовището на бул."Дондуков" и бул."Левски".Джипката идваше от Паметника Левски по посока Сточна Гара а BMW- то от Хаджи Димитър към Центъра.В джипката бяха водача и едно дете.
За щастие няма пострадали!!!

Снимките са предоставени любезно от Иво Петров
Мястото е София 20:00 ч. на кръстовището на бул."Дондуков" и бул."Левски".Джипката идваше от Паметника Левски по посока Сточна Гара а BMW- то от Хаджи Димитър към Центъра.В джипката бяха водача и едно дете.
За щастие няма пострадали!!!

Снимките са предоставени любезно от Иво Петров
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- pantata
- младши ентусиаст
-
Re: Съвет към всички шофьори и бъдещи такива.
Те тва е ежедневие тука у София всеки кара като за последно после що стават ПТП-таALEXONE написа:И така ето на какво бях свидетел :blink:
.......
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Мда .. ама тя е с челен удар .. а джипа са го ударили леко странично.. нали се сещаш че и москвич да засили седмица във вратите изхода няма да е много приятен за лимузината 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Е то по принцип предниците ги правят по-"меки" за да поемат удара.Или греша? Но не толкова меки колкото това http://video.google.com/videoplay?docid ... q=landwind
Колата която видях беше 2 врати, беше със стандартните за М3ка джанти, сребристо сива като горната снимка. Имаше и "хриле", за това предполагам че е Мка. Беше на жълта аварийна кола, с носа напред, а беше ударена отпред и отляво доста злобно - беше намачкана до след арката на гумата. Даже и задния джам липсваше, но не видях следи от удар там.
Може би или е чужбинска пострадала тук, или (колкото и да не ми се вярва) просто да е на някой, който никой от тук не познава.
Може би или е чужбинска пострадала тук, или (колкото и да не ми се вярва) просто да е на някой, който никой от тук не познава.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2