Безплатен годишен технически преглед от Армеец

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 05 Юни 2006, 19:02

След като си смените стария хартиен талон ти дават 2 нови - един малък(които си го носиш със себе си) и един по голям с всички данни за колата които ти трябва само при прехвърляне и ГТП

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 05 Юни 2006, 19:38

Turboman написа:След като си смените стария хартиен талон ти дават 2 нови - един малък(които си го носиш със себе си) и един по голям с всички данни за колата които ти трябва само при прехвърляне и ГТП

Aaaaa :) мерси за инфото. Никога нямаше да се сетя че ми трябва и големия талон :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Юни 2006, 19:48

Turboman написа:
b2 написа:Малко оффтопик: за да мина преглед ми трябва бележка за платени всички данъци нали? :mhihi:

Трябва ти застраховка,данък,картончето за стария преглед и големия талон,ма ако искаш ела при мене и ще се разберем нещо ;)

колега каде е това при тебе защото и аз този месец по някое време трябва да минавам на технически но мнямам документ за платени данъци :arrow: това проблем ли е? ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 10 Юни 2006, 13:22

Днес ходих на пункт за маркиране и за техн. прегледи на Армеец на "Скобелев" и се оказа че там тея талончета не важели. Пича ми каза че ако искам мога да отида май в някво село "Гуцал" или нещо от сорта, само че понеже ръчната ми е малко хлабава и щели да ме върнат. Та както и да е - изръсих се 30 кинта за преглед които даже не е достоверен, щото така и не ми мериха спирачките на задните колела.... явно безплатни работи няма. Следващия път като ми дават такова талонче ще ги питам къде мога да ида с него, и за кво въобще ми го дават, след като отивам в оторизирам техн. пункт на Армеец и там се оказва че не важи. Та това е отностно "безплатните" прегледи на Армеец. Поне другите неща (обещетения, коректност при оценяване на щетите) са на ниво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 12 Юни 2006, 11:39

Аз съм в ДЗИ и ходя в СБА на преглед - има един на улица "Могилата", че ми е до работа. Единият път ме върна за данък, вторият път опита да ми каже, че била мръсна, ама тя тази улица могилата каква кал е не е истина и си минах - каза ми да съм си носел копие на големия талон, че от там зимал номера на двигателя, че не можел да го намери по двигателя :mhihi: .
След което при измерването на задните спирачки лявата се оказа, че спира по-зле от дясната, и ми каза да си ги оправя, понеже би трябвало да го усещам в завой - ама не съм усещал нищо, а и като го написах това във форума никой нищо не каза :dunno: .
И така си минах само с 5 лева държавна такса.
Touring & windsurf club

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 15 Юни 2006, 11:12

По принцип застрахователния агент, който ти прави ГО трябва да ти даде списък със сервизите, с които конкретната фирма има споразумения за безплатен преглед. На мен ми бяха дали навремето за ЛС един списък. Само веднъж съм ползвал безплатно, нямах проблем, но отношението на кретените не ми хареса и оттогава съм при човек, само с документите и айде. За 25 лв.

Предишна

Назад към Основен Форум