Какво е ZM8 и защо ми треперят колената като го видя?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Какво е ZM8 и защо ми треперят колената като го видя?
Честно си признавам - не подозирах за съществуването на тази кола. Днес обаче го видях. Не мога и не искам да го описвам. Тук в Лондон можеш да видиш какви ли не коли, и постепенно притръпваш. Обаче това прасе ми обърна червата и ми спря сърцето. Беше паркирано , така че имах възможност да го поразгледам. Изцяло червен кожен салон, сменено табло, има излизащ ЛЦД дисплей (не знам за какво е). Отвън ми направи впечатление НЕВЕРОЯТНО широката задница и скромните 375/45R17 гуми отзад. Точно пък в този момент от отсрещното кръстовище тръгна Ламбо Диабло, чийто изродски звук напълно окомплектова картинката, която трайно ми се заби в картотеката на личните преживявания.
Какво да ви кажа. Хората от Zeemax добре са се постарали. Принципно от картинка няма такава тръпка, но ви слагам една от сайта на www.zeemax.com просто за информация.
Какво да ви кажа. Хората от Zeemax добре са се постарали. Принципно от картинка няма такава тръпка, но ви слагам една от сайта на www.zeemax.com просто за информация.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Този модел още дълго ще го гледаме покартинките и ще дишаме тежко
Инъче саита е трепач.Свалих почти всички картинки(БМВ) на "ТАПЕТ"

Инъче саита е трепач.Свалих почти всички картинки(БМВ) на "ТАПЕТ"