МОДЕРАТОР: Човек без работа; Без въображение ?????

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

viper
Аватар

МОДЕРАТОР: Човек без работа; Без въображение ?????

Мнение от viper » 10 Юли 2003, 11:30

И така - защо е тая темичка и какво ме накара да я пусна?
Ами сигурно защото ми писна някой смотаняк да ми трие мненията - аз се досещам кой е, а и той си знае!
Господин/Господа, ако обичате престанете с това - има хиляди начини да се правят простотий във форума. Не ме карайте да правя това което не искам!!!! Не съм против да има редакция и триене на глупостите, но да триете мнения които просто не ви харесват - това вече е тъпо и дори нагло!!!!

Това е, повече няма да говоря - повечето от нас вече имат опит подобен на моя. Не мисля, че това е начина да ме откажат от клуба, но ако някой има да ми каже нещо сега му е времето!

С искрено НЕУВАЖЕНИЕ: viper

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 10 Юли 2003, 13:19

напълно съгласен! има достатъчно похвати на един модератор да му се стъжне и мишката му да хване артрит да модерира мародерите...

интернет форумът по нищо не се различава от реален форум, т.е. хората се събират и си приказват, нормално е да се сдърпат за нещо. най-добри са интернет форумите, които са оставени да се "самомодерират", т.е. участниците във форума определят кое как е, модераторът се грижи да изпълнява техните предпочитания, а не да раздава мнимо правосъдие като трие което не му хареса. най-качествените форуми са тези, на които модераторите се намесват само в критични случаи и то по настояване на посетителите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: МОДЕРАТОР: Човек без работа; Без въображение ?????

Мнение от batDancho » 10 Юли 2003, 15:36

viper написа:Ами сигурно защото ми писна някой смотаняк да ми трие мненията - аз се досещам кой е, а и той си знае!

След като се досещаш кой е, напиши му името и му поискай обяснение, а така излиза, че всички модератори трябва да се чусвствуваме виновни. Може би ако конкретно го попиташ, ще получиш ясен отговор защо ти е изтрито конкретно мнение.

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Re: МОДЕРАТОР: Човек без работа; Без въображение ?????

Мнение от Един » 10 Юли 2003, 17:05

viper написа:Ами сигурно защото ми писна някой смотаняк да ми трие мненията - аз се досещам кой е, а и той си знае!

Може би трябваше първо да опиташ с лично съобщение, а ако не се получи желания ефект - над модераторите стоят администраторите. Оплачи се на тях.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Юли 2003, 21:31

Viper-e и maggkrabar не сте прави ама никак! Ако няма модератори тука ще настане анархия, което е недопустимо. Знаете как седят нещата в прословутия форум СтрийтРейсърс а представяте ли си ако нямаше модератори и администратори какво щеше да е! Вайпъре ако знаеш кой е, пиши му лично съобщение, защото така наистина обиждаш всички модератори! А и извинявайте ама тука се обърна на говорилня в последно време, а целта не е такава и не беше така допреди извесно време, затова ние модераторите се опитваме да поддържаме някакъв ред и да оставяме само смислените мнения!
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

viper
Аватар

Мнение от viper » 10 Юли 2003, 22:04

Абе с лично съобщение пробвах - не стаа брато - глас в пустиня!
А на мене нещо не ми стана ясно, то форума нали се явява точно това - И'нет говорилня. Всеки казва какво мисли, ама не и всеки трие това което не му изнася. За някои мнения съм съгласен - псувни и всякакви такива селяний ПОД НОЖА! Ама да триеме мнението на някой дето не е нарушил етикета и т.н. щото не съвпада с това на модератора :lol: ТОВА Е ПО_ГОЛЯМА СЕЛЯНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да ме извинява WilliamsF1 - Sarafov, ама със 4 /четири/ мнения е човеко и модератор иска да става - е аз му сложих веднага тапа по най-културния възможен начин, ама НА - НЯКОЙ ВЕДНАГА Я ДЕЛНА :shock: Е ДА МУ Е.. М...ТА И ФОРУМА! Ако ще се правиме на велики модератори - Е..Л СЪМ ГО И ФОРУМА. Повече няма да ме видите. Само ми кажете дали е т'ва - да си знам. Е и за да го кажа на всеки познат де :twisted:
Айде със здраве и на тоя дето е толкова надъхан да ми трие мненията му пожелавам да го срешна лично :twisted: :twisted:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Юли 2003, 22:56

viper, приятелю....споко бре човек. Сигурно има някакво обяснение за кашицата ..... Не бързай така с констатацийте ..... Ако имаш някакви забележки към модераторите, обърни се към администраторите, както каза някой по-горе... Аз досега тук никакъв проблем не съм имал, въпреки че имам навика от време на време да ставам пиперлив и докачлив .....но досега нищо не е трито.

Успокой топката и мини някой път през "Куба Либре" в Люлин да пием една бира. Виждал съм ти колицата там. Ако не се сещаш - запознахме се на Божурище с тебе.... :wink:

Назад към Основен Форум