КВО СТАВА ТУКА ВЕ?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Предполагам съм един от тези?
Понеже като чета тук и взе да ми става кофти. Определено се чуствам един от тези хора, но нямам грам лоши намерения. Ето какво бях написал в една подобна тема:
Аз съм рабран тип и ако някой има нещо против държанието ми във форума да сподели. Ще го приема като съвет. Надявам се, че няма да си извадите някакво хипер отрицателно мнение за мен
Кефи ме форума, кефят ме хората, които го посещават и всичко. Изсмуквам всичката ценна информация, която виждам и споделям интересни неща. Напоследък може да изглеждам малко вманиачен наистина имайки предвид броя постове, които имам. Просто съм в сесия и седя и по цял ден уча. Почти не излизам, а когато разпускам в къщи единственото, което ме отпуска е да почета форумчето
Предполагам, че се чуствате и малко странно след като преди сте си били една яка банда от скромна бройка ентусиасти, но сте се познавали супер, а сега се намъкват такива новаци като мене и искат и те да станат част от тва. Дано в крайна сметка всичко се нареди и нещата се пооправят. Разбрах какви са ви забележките като цяло и съм си извадил някои изводи. Ако имате конкретни неща към мен кажете сега или замълчете во веки векоф
И като се запознаеме на живо ще видите, че може да съм едва на дваесе, може да не разбирам много, може и да не мога да си връзвам обувките ама съм пич!
И + тва съм влюбен в тая марка
Айде наздраве!

Иво написа:Аз съм сравнително нов и напоследък имам доста мнения, но ви уверявам, че не гоня някакви резултати с постоветеРазглеждам си форума сутрин и вечер в повечето дни, защото тогава имам по малко време и взимам отношение там където ми е интересно. Естествено, че имам постове, в които просто изразявам учудване или възхищение относно нещо, но в никакъв случай не си драскам да трупам активи
Иначе много се радвам ако успея да дам някакво инфо на някой имайки предвид скромните си опит и знания. Честно казано се чуствам част от това, което става тук и всеки път затварям форума с усмивка
Но ако дразня някой може да измисля нещо и предпочитам ако имате предвид и мен да ми кажете
( НемЪ да се обидЪ
) Даже преди участвах в един форум, който уви вече го няма и там предложих да се махнат броя постове в инфото, за да не се получават някакви пост гонки
И като видя някой с 1000 мнения не си казвам, я тоя колко е умен или колко е печен. Ако си правя такъв извод той е на базата на съдържанието на мненията му
Всичко това го казвам от моя гледна точка и имайки предвид себе си, но мисля, че има и други като мен. Да, но и определено има такива сигурно, които просто се разписват, но на мен не ми е работа да ги съдя. Трябва да има и малко ФЪН в цялата работа
Позлепиз:
Може да се направи и форум PostRacers![]()
Аз съм рабран тип и ако някой има нещо против държанието ми във форума да сподели. Ще го приема като съвет. Надявам се, че няма да си извадите някакво хипер отрицателно мнение за мен

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
споко Иво,не ставаше въпрос за теб,а за някой други индивиди.... 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Тъй като и аз съм нов и от скоро се вманиячих по BMW мисля,че когато един човек дойде и започне да разваля хубавата компания просто трябва да му се каже: "Не ставаш"
Това не ми изглежда на тинейджърски чат за да се псуват разни пикльовци.
така,че ако имате нещо срещу мен ми го кащете и аз ще се оттегля.
Това не ми изглежда на тинейджърски чат за да се псуват разни пикльовци.
така,че ако имате нещо срещу мен ми го кащете и аз ще се оттегля.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Офф дано да не ограничите до 50 човека форума.Защото от както влизам тука научих много полезни неща и още повече се вманиачих в БМВ.Даже вече си позволявам да споря с татко по най-различни технически въпроси
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2