КВО СТАВА ТУКА ВЕ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Предполагам съм един от тези?

Мнение от Иво » 27 Юни 2003, 15:17

Понеже като чета тук и взе да ми става кофти. Определено се чуствам един от тези хора, но нямам грам лоши намерения. Ето какво бях написал в една подобна тема:
Иво написа:Аз съм сравнително нов и напоследък имам доста мнения, но ви уверявам, че не гоня някакви резултати с постовете :) Разглеждам си форума сутрин и вечер в повечето дни, защото тогава имам по малко време и взимам отношение там където ми е интересно. Естествено, че имам постове, в които просто изразявам учудване или възхищение относно нещо, но в никакъв случай не си драскам да трупам активи :evil: Иначе много се радвам ако успея да дам някакво инфо на някой имайки предвид скромните си опит и знания. Честно казано се чуствам част от това, което става тук и всеки път затварям форума с усмивка :D Но ако дразня някой може да измисля нещо и предпочитам ако имате предвид и мен да ми кажете :) ( НемЪ да се обидЪ :) ) Даже преди участвах в един форум, който уви вече го няма и там предложих да се махнат броя постове в инфото, за да не се получават някакви пост гонки :) И като видя някой с 1000 мнения не си казвам, я тоя колко е умен или колко е печен. Ако си правя такъв извод той е на базата на съдържанието на мненията му :) Всичко това го казвам от моя гледна точка и имайки предвид себе си, но мисля, че има и други като мен. Да, но и определено има такива сигурно, които просто се разписват, но на мен не ми е работа да ги съдя. Трябва да има и малко ФЪН в цялата работа :wink:

Позлепиз:
Може да се направи и форум PostRacers :wink: :D

Аз съм рабран тип и ако някой има нещо против държанието ми във форума да сподели. Ще го приема като съвет. Надявам се, че няма да си извадите някакво хипер отрицателно мнение за мен :) Кефи ме форума, кефят ме хората, които го посещават и всичко. Изсмуквам всичката ценна информация, която виждам и споделям интересни неща. Напоследък може да изглеждам малко вманиачен наистина имайки предвид броя постове, които имам. Просто съм в сесия и седя и по цял ден уча. Почти не излизам, а когато разпускам в къщи единственото, което ме отпуска е да почета форумчето :) Предполагам, че се чуствате и малко странно след като преди сте си били една яка банда от скромна бройка ентусиасти, но сте се познавали супер, а сега се намъкват такива новаци като мене и искат и те да станат част от тва. Дано в крайна сметка всичко се нареди и нещата се пооправят. Разбрах какви са ви забележките като цяло и съм си извадил някои изводи. Ако имате конкретни неща към мен кажете сега или замълчете во веки векоф :twisted: :wink: И като се запознаеме на живо ще видите, че може да съм едва на дваесе, може да не разбирам много, може и да не мога да си връзвам обувките ама съм пич! :) :) :) И + тва съм влюбен в тая марка :) Айде наздраве! :bchug: :mrgreen:
Изображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 28 Юни 2003, 7:24

споко Иво,не ставаше въпрос за теб,а за някой други индивиди.... :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 28 Юни 2003, 20:44

Тъй като и аз съм нов и от скоро се вманиячих по BMW мисля,че когато един човек дойде и започне да разваля хубавата компания просто трябва да му се каже: "Не ставаш"
Това не ми изглежда на тинейджърски чат за да се псуват разни пикльовци.
така,че ако имате нещо срещу мен ми го кащете и аз ще се оттегля.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 29 Юни 2003, 0:24

Офф дано да не ограничите до 50 човека форума.Защото от както влизам тука научих много полезни неща и още повече се вманиачих в БМВ.Даже вече си позволявам да споря с татко по най-различни технически въпроси

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 29 Юни 2003, 0:58

Айде стига сте се оправдавали и извинявали.
Тази тема е по-добре да се премести в някой от другите под-форуми...
Или да се заключи.

Предишна

Назад към Основен Форум