Дойде време за смяна на накладките
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- golqma ma6ina
- Потребител
-
Дойде време за смяна на накладките
Светна лампата на таблото,откакто взех колата не са сменяни,препоръчайте какви да взема,тези са SACHS,пак ли да взема такива,и знаете ли горе-долу по колко пари вървят 

ГОЛЯМА МАШИНА
аз ще сменям накладки в дару другата седмица, странно защо не ми е хрумнало да си купя от някой квартален магазин по-евтини и сам да си ги сменя, и то при положение че те са една от най-непретенционзите за сервизиране от гледна точка уменията на потребителя ... 

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз съм с такива от кварталния магазин ама ко да се праи маистора завел маика ми при някакъв човечец и за 30 лева накладки които въобще ги няма при спиране в градски условия загрят ли веднъж почват да пушата да не хващат ебало си маиката направо вече 3-4 пъти успявам да вдигна ръчната секунда преди катастофата и ме е спасявало но ще има един път в които няма да ме спасят и съм сигурен в това

Пичове,най-добре ходете в дарукар,щото ина4е не знаеш на какво ще попаднеш.Един приател си сложи на 520i накладки от кварталния магазин ,за да спести ниакой лев та от там му заминаха дисковете и кво пак в дарукар.Този път 400-500 лв за дискове(с 2 г. гаранция само ако си купиш накладките от тях) и 150 лв. за накладки!
Сами си направете изводите
Сами си направете изводите

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Кви са тия дискове златни ли наи скъпите дискове са спортните
2 диска струват от порядъка на 300-400 лева . Я се опраи де хварчиш 500 кинта за 2 диска
Иначе накладките за толкова от 100 нагоре 

странно изказване
тиа 500 лв. за задни амортесьори да не са за новата седма сериа
не съм съгласен че частите на БМВ са скъпи това са само митове и легенди - напротив
за цените в дару е говорено повече от достатъчно - но по мое скромно мнение за повечето неща те са доста НЕпоносими, но за сметка на това май си струва
:)

тиа 500 лв. за задни амортесьори да не са за новата седма сериа

не съм съгласен че частите на БМВ са скъпи това са само митове и легенди - напротив
за цените в дару е говорено повече от достатъчно - но по мое скромно мнение за повечето неща те са доста НЕпоносими, но за сметка на това май си струва

Здравейте всички,
от доста време чета форума, но до сега не се осмелих да пиша. Тъй като обаче моята баварка наскоро дойде при мен със дискове и накладки почти на 0та, сега дойде време за замяна на дискове и накладки... въпроса ми е дали има къде в София да се купят обсъжданите наскоро в "Тунинг" накладки Ferodo Racing. До колкото си спомняма всички в темата си ги бяха хупили от Варна. Също и дискове някакви вентилирани ше се радвам ако ми препоръчате.
от доста време чета форума, но до сега не се осмелих да пиша. Тъй като обаче моята баварка наскоро дойде при мен със дискове и накладки почти на 0та, сега дойде време за замяна на дискове и накладки... въпроса ми е дали има къде в София да се купят обсъжданите наскоро в "Тунинг" накладки Ferodo Racing. До колкото си спомняма всички в темата си ги бяха хупили от Варна. Също и дискове някакви вентилирани ше се радвам ако ми препоръчате.
Дискове и накладки в Дару кар оригинални можеш да намериш
за по сериозни незнам къде има
но друго - доколкото знам за да сложиш вентилиран диск на твоето БМВ, ако то не е било досега с такива, мисля че трябва и челюстите да смениш.
Незнам доколко си запознат, но имай-предвид че вентилирания диск е не онзи надупчения, който повечето хора виждат по АМГ-тата и мислят за такъв.
аз също не съм толкова в час за това спирам да дрънкам да не открия "студената" вода, ако не съм го направил вече
:):)
за по сериозни незнам къде има
но друго - доколкото знам за да сложиш вентилиран диск на твоето БМВ, ако то не е било досега с такива, мисля че трябва и челюстите да смениш.
Незнам доколко си запознат, но имай-предвид че вентилирания диск е не онзи надупчения, който повечето хора виждат по АМГ-тата и мислят за такъв.
аз също не съм толкова в час за това спирам да дрънкам да не открия "студената" вода, ако не съм го направил вече

14 мнения
• Страница 1 от 1