Да му мислят тия от Мюнхен и Щутгарт...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Да му мислят тия от Мюнхен и Щутгарт...
http://www.pistonheads.com/news/article.asp?storyId=6911
На мен лично дизайна страшно ми харесва. Така би трябвало да са новите БМВ-та, но с Бангъл начело на дизайна "спагетоядците" пак са с едни гърди напред във външния вид...
На мен лично дизайна страшно ми харесва. Така би трябвало да са новите БМВ-та, но с Бангъл начело на дизайна "спагетоядците" пак са с едни гърди напред във външния вид...
Power is Nothing Without Insanity
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Дизайна на Мазератито е доста добър, спор няма...
Красиво е - ок, но не виждам нищо уникално... каквото виждам в E60, E65 и особено E85. Пак ще си кажа, че новия БМВ дизайн е супер и според мен превъзхожда този на Мазерати и далеч превъзхожда този на МБ... Във всяка линия и форма от новите БМВ-та има адски много мисъл и идея! Има си и присъщия за БМВ хищен вид, при това в повече... Има и много яки ретро-елементи...
В брошурата на Z4 пише, че дори дизайна на страничните огледала поставя нови стандарти в автомобилния дизайн!!!
А Крис Бенгъл човечеца е един от създателите на Е46, но за Е46 не му бяха "набрали" толкова много хора
.
Навсякъде изкараха новите БМВ-то по-грозни от корески лимузини е** м* м****** - хич не съм съгласен с това...

Красиво е - ок, но не виждам нищо уникално... каквото виждам в E60, E65 и особено E85. Пак ще си кажа, че новия БМВ дизайн е супер и според мен превъзхожда този на Мазерати и далеч превъзхожда този на МБ... Във всяка линия и форма от новите БМВ-та има адски много мисъл и идея! Има си и присъщия за БМВ хищен вид, при това в повече... Има и много яки ретро-елементи...
В брошурата на Z4 пише, че дори дизайна на страничните огледала поставя нови стандарти в автомобилния дизайн!!!

А Крис Бенгъл човечеца е един от създателите на Е46, но за Е46 не му бяха "набрали" толкова много хора

Навсякъде изкараха новите БМВ-то по-грозни от корески лимузини е** м* м****** - хич не съм съгласен с това...

Пич ще ти кажа само едно BMW си е BMW. Специално новият дизайн
BMW е страшен и смятам че Бангъл много добре си гледа работата. Много ми допада, а тези линкове дето ги даваш с
разни жабарски дизайни с решетка с формата на тротоарен бордюр
и фарове и линии от средата на 60-те не биха допаднали на
никой BMW фен. Няма го излъчването, агресивността и спортния
дух както при BMW.
Нека в форума на мазерати й се радват...
BMW е страшен и смятам че Бангъл много добре си гледа работата. Много ми допада, а тези линкове дето ги даваш с
разни жабарски дизайни с решетка с формата на тротоарен бордюр
и фарове и линии от средата на 60-те не биха допаднали на
никой BMW фен. Няма го излъчването, агресивността и спортния
дух както при BMW.
Нека в форума на мазерати й се радват...

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Пич,
що ме караш да се смея! Mazerati няма спортен дух и традиция
Ако има друга марка, която BMW феновете трябва да уважават, то това е точно тая
Традиции от Формула 1 и GT Racing, Страшни мотори, страшно шаси, винаги задно предаване и лукс! Единственото по което Мaserati отстъпва на BMW e качеството на изработката...Преполагам, че сeга с Ferrari за собственик и това се е подобрило... Лошото е, че някои от BMW феновете не гледат по-далеч от пропелера си
P.S. Навремето си спомням, че АутоКар правиха тест между Е36 ///М3 Еvo i Maserati Ghibli Cup. Хората си казаха. че Ghibli-тo е единствения достоен противник на звяра от Мюнхен. Сега същите казват, че Maserati 4200 GT / Spyder е единствения достоен противник на новата 6-а серия. Трябва да уважаваш "враговете" си за да можеш да ги победиш...
P.S.1. За мен BMW не съществува като марка след 1998 година...
Е3, Е9, Е21, Е12, Е23, Е24, Е28, Е30, Е32, Е38, Е34, Е39, Е36, Е31,
всичките нови изгъзици - че аз като видя Авенсис отзад го мисля за Е46, бря!
а Мазата изглежда ( IMHO ) доста по-агресивно от новите Е65 и Е60.
Не може да се сравнява с
Е23 или Е32 като линия и излъчване, но е с едни гърди или да кажем решетка пред новите 5-ци и 7-ци....
що ме караш да се смея! Mazerati няма спортен дух и традиция

P.S. Навремето си спомням, че АутоКар правиха тест между Е36 ///М3 Еvo i Maserati Ghibli Cup. Хората си казаха. че Ghibli-тo е единствения достоен противник на звяра от Мюнхен. Сега същите казват, че Maserati 4200 GT / Spyder е единствения достоен противник на новата 6-а серия. Трябва да уважаваш "враговете" си за да можеш да ги победиш...
P.S.1. За мен BMW не съществува като марка след 1998 година...

а Мазата изглежда ( IMHO ) доста по-агресивно от новите Е65 и Е60.
Не може да се сравнява с

Последна промяна Alex 320i Cabrio на 25 Юни 2003, 17:21, променена общо 1 път
Power is Nothing Without Insanity
11 мнения
• Страница 1 от 1