Напразно си дадох парите по 2Fast2Furious :-(

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Напразно си дадох парите по 2Fast2Furious :-(

Мнение от Alpina » 21 Юни 2003, 2:59

Току що гледах прословутото продължение на прословутия филм. Ако трябва да го кажа с две думи - първата част я гледах 4 пъти , то този повече не бих го гледал.
Сюжета е повече ориентиран към поредната криминална история, отколкото към коли. Ако сте любители на турбо - вероятно ще оцените двете ЕВО 7, а ако като мен харесвате истинската мощ, ще оцените "американските мускули" във филма.
Единствената гонка, която ми хареса, беше между тези две групи автомобили и беше наистина куул! Останалото - бълвоч, повече хора, отколкото автомобили, а Tyrese играе много добре, но за съжаление не може да замести Вин Дизел :-(
Накратко: можеше и да е по-добре. Ако има 3-та част, много ще си помисля дали да отида... това е истината - втората част е по-лоша. Или може би просто очакванията ми бяха по-големи...

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 21 Юни 2003, 4:03

И аз го гледах филма преди 2 седмици на 7 Юни!!!

Наистина много малко, гонки имаше 2 :evil: !

Черняка беше голям комедиант :) :!:

Митцубишитата си бяха яки, спецялно ЕВО7.
Е нали съм си ТУРБО Маниак просто нямаше начин да не ми харесат зверовете ЕVO7, Supra, RX7 & Skyline!
Също като се видяха в сервиза с Японския маистор, ми се мерна една оранжава Impreza WRX!

Иначе много нереалнa ми се видя втората част на 2Fast 2Furious.
Визирам първата гонка Skyline vs. Supra vs. RX7 vs. яката азиатка с S2000 когато започваше филма!
Този jump от моста беше много измислен, ама рапъра Ludacris им направи този номер!

Скаилайн-а спечели гонката, втора доиде каката с Honda-та, Supra-та се накова в едно дърво (или табела) след скока от моста, а Мazda-та неможа да скочи изобщо.
Ама този дето я кара не наби NOS system-a навреме! :evil:

Иначе втората гонка като се редиха ЕVО7 с Dodge charger-a, Paul Walker спечели нечестно караики срещу противника си!
Гонката беше 2 отивания + връщане, въртяха около един варел после удрий обратно.

На Free-way-a по-пътя към Феррарито ми хареса action-a, EVO7-цата много пергели направи, Мustang-a пък много гадно го пресоваха :P !

Филма си беше главно за онзи Мафиоза дето се занимава с наркотици, иначе мадамада от FBI си беше здрава п****, малко в лице беше грозна обаче общо взето си е ОК! :D

Яко стана при гонката с куките: Пичовете с Митцубишитата влязоха в гаража които бе даден от Людакрис, а след това се качиха в ''Американските мускули'' и избягаха от куките!
Когато вратите на гаража се отвориха стана наводнение от Японски паткалници (главно Хонди) :roll: !

Черното БМВ Е36 също се видя в началото на филма, но за много кратко време!

Горе долу това запомних от 2Fast 2Furious, защото бяхме голяма компания и спорихме за бегачките от филма по-време на самия филм :roll: !

П.С Alpina как два Lancer-a ЕВО7, един беше само!
Е аз видях само този жълтия дето го кара Paul Walker
:dunno: !

П.с След & преди филма много от маняците се редиха.
Аз скочих на един FORD Explorer Sport, обаче в колата бях само aз, като качих още 2-ма души ме правеха крив :oops: :evil: !
Иначе ФОРД-а е 4000сс 4Х4 около 200-220к.с :roll:, обаче му скочих с 2-3 коли на 150-200м. :) !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 21 Юни 2003, 7:34

8) Тейййййййййййй ...... :shock: голям филм голямо нещо бре ............ макар че НЕ съм го гледал все още, то само от тези подробности по горе имам чуството че съм го изгледал вече "само" за 7ми път _______ хехе :lol: :!: j/k :!:

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 21 Юни 2003, 8:39

Ами в www.tuning.bg/forum постах 3 пъти по-голям пост, но нещо форума се прецака и темата 2Fast 2Furious се затри :oops: :( :!:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 21 Юни 2003, 12:51

Двете Ево-та бяха онзи, дето ФБР даде на нашите хора. Едното беше четиривратката на Пол Уолкър, а другото синият кабриолет на Тайриз.

А черното БМВ го имаше и на магистралата, ама тъпите сценаристи го нахакаха в некви варели.Ама после драйвера на БМВ-то си го върна здраво на Тайриз.

Айде няма, повече да разправяме - филма си е бозичка и това е. Ням я вече манията... изчезна безвъзвратно... :-(

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 21 Юни 2003, 19:34

В грешка си колега на черняка Tyrese колата беше синя на квадрати отбред Mitsubishi Eclipse Spyder :) !

А колата на Брайан бе Mitsubishi Lancer EVOLUTION 7 8) !

Колите са тези които им ги даде онази яката п**** от FBI, в един голям гараж!

П.с Нали по-късно като отидоха при онзи Японеца гледаха колите, и казаха че и на двете моторите им са спецялни, тунинговани!
Тогава маи Японеца каза, че Иклипса е с мотор от ЕВО7!
Обаче другото Митцубиши си беше Eclipse Spyder (кабрио) :wink: !

П.С Да черната баварка се набучи в едни варели, на exit-a от free-way-a :evil: !
Колата си беше яка, раздувките и бяха подобни на БМВ-то на КАМИКАДЗЕ :) !

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 21 Юни 2003, 19:39

Да ама ако трябва да си напълно искрен, не можеш да кажеш, че този филм е по-добър от първата част. В първата част героите бяха стриитрейсърите а тук те са само фон на някаква измислена бандитска история. Някакъв мафиот се появява, мъчи хората с плъхове, простотии колкото искаш. Няма я манията! Аз дойдох с такова настроение преди филма и си тръгнах измамен.
А кви са тези измислени полицейски девайси, дето шокират електрониката на бегачките? За пръв път виждам подобна глупост...

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 21 Юни 2003, 19:58

:lol: Нали точно за това говоря, филма си беше супер нереален :evil: !

Тези екстри бяха високо технологични ''стрели'', които прецакват PC-тата, та заради това колите (Skyline-a & Lancer-a) спираха!

А ''паткана'' го сложиха върху корема на онзи дебеличкия от FBI :) !

П.С Аз си знаех че филма няма да е FUN, след като Винсън го няма :evil: !
Обаче отидох заради шоуто!

Streetracing направо НЯМАШЕ, нито пък ТУНИНГ на бегачка!
Първата сериа си беше точно за TUNING-A & STREETRACING-A, но втората си е bullshit :twisted: !

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Юни 2003, 19:46

Днес хванах случайно по Pro7 (хал хабер си нямам от немски, та гледах само картинки) кастинга на автомобилите и приятелките за 2F2F и мярнах 3-4 BMW-та, незнам колко участват в самия филм, но определено това черното Coupe е най-грозното от всички, които видях...

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 22 Юни 2003, 22:29

Абе идиоти, направо са се изгаврили с БМВ-тата, па накрая го навряха и в некви казани. Аз да знаете на какъв тормоз бях подложен - съквартиранта ми е любител на Ево7 и разни други турбо историйки , а пък само се подиграва с БМВ-тата, та това му беше добре дошло за да ми сипе :-( Добре, че беше сцената с "американския мускул" за да се посмея и аз, ама няма да говоря повече, ще го видите сами..;-)

Аватар

Мнение от DA WOLF » 23 Юни 2003, 19:14

даже не го и догледах.... :arrow: такава боза :!: :( :(
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от del_sol_fen » 23 Юни 2003, 21:45

Вие, пропускате да забележите че в първа част, филмът не беше за стрийт рейсинг, а за онези обири на ТИР-ове, просто беше направен по-добре и някакси беше прикрит основната причина на филма поради която Паул Уокър се "внедри" в бандата на Вин Дизел. И определено се чувстваше отсъствието на Вин Дизел, де, всъщност той спред мен направи първата част. абе ОК беше филма, но все пак е ФИЛМ и нетрябва да забравяме и това, затова е филм защото правят неща които не немозем. или греша? :?: няма голямо значение, но все пак с Тази СУПРА в началото доказаха че тя все още домонира стрийт рейсинг света със нейното могъщество и еластичност на двигателя.
БМВ-то беше ок, но нищо особенно. И твърде много мексиканци, там испаноговорящи имаше бе хора, личеше че е правен в Маями.
Si Power - Wona Go ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 24 Юни 2003, 11:40

4е е боза филма,боза е,ама вие като гледате "Mission Imposible" или поредния 007 да не о4аквате реализъм бе хора. От към ефекти , звук коли бяха го докарали филма и това си е.Ех,да хвър4аха,караха назад по магистрали , биха със по 300 коня коли с по 400 4е и нагоре , преебаха единственото BMW ,въпрвки 4е то
определено това черното Coupe е най-грозното от всички, които видях...
. Аз сам доволен от филма толкова до колкото си остава поредния неособено високо-бюджетен екшън , едно е вярно,няма ни6то об6то със "GONE IN 60 SECONDS" и " The Fast & The Furious" 8)
Най-мразя да съм прав!!!

Назад към Основен Форум