Негативни впечатления от BMW и Камор Ауто
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Негативни впечатления от BMW и Камор Ауто
bmw-maximilian написа:Ами колега то няма как много ясно че ще е 5-7 години то неможе да караш 1 кола вечно и да искаш нищо да не се сменя иска си поддръжка колата сега вече всеки сам си преценява как да си поддържа колата,
Днешните модели имат живот до 7 години, старите модели са нещо друго. Ето ти една кола на 25 годишна възраст:
http://montreal.kijiji.ca/c-cars-vehicl ... Z316682224
Днешен модел няма да издържи тези години, освен ако не се държи на сухо, тъмно и проветриво място при постоянна външна температура ...
BMW_POWER написа:bmw-maximilian написа:Ами колега то няма как много ясно че ще е 5-7 години то неможе да караш 1 кола вечно и да искаш нищо да не се сменя иска си поддръжка колата сега вече всеки сам си преценява как да си поддържа колата,
Днешните модели имат живот до 7 години, старите модели са нещо друго. Ето ти една кола на 25 годишна възраст:
http://montreal.kijiji.ca/c-cars-vehicl ... Z316682224
Днешен модел няма да издържи тези години, освен ако не се държи на сухо, тъмно и проветриво място при постоянна външна температура ...
това да не са компоти? днешните модели имат много повече (да не почти всичко) пластмаси и алуминии... все материали които не изискват някакви особени грижи...
проблема с надежноста е че сложноста на колите се повиши многократно докато качеството на продукцията много по-малко. от там и надеждноста падна значително.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Здравейте!
Аз пък искам да похваля Русе кар!
Това лято тръгнахме на море с преспиване във В.Търново семейно с деца на 8 и 2г.Бяхме с Х5 Е70 3.0д.Та във Търново едната сфера изпусна.Наложи се да транспортираме колата спътна помощ до Русе и в извън работно време /19.00ч./ и петък на входа на Русе кар ме чакаше приемчика!Да не повярваш!
След 2 дни колата беше със сменена сфера и прегледана като цяло.Искам да благодаря специално на Йовко Дудев и Ивайло Писанов!
Аз пък искам да похваля Русе кар!
Това лято тръгнахме на море с преспиване във В.Търново семейно с деца на 8 и 2г.Бяхме с Х5 Е70 3.0д.Та във Търново едната сфера изпусна.Наложи се да транспортираме колата спътна помощ до Русе и в извън работно време /19.00ч./ и петък на входа на Русе кар ме чакаше приемчика!Да не повярваш!
След 2 дни колата беше със сменена сфера и прегледана като цяло.Искам да благодаря специално на Йовко Дудев и Ивайло Писанов!
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Flat 6 написа:Alex 320i Cabrio написа:Кумът ми има Е39 М5 Новак 500, аз имам Е61 М5 и Е39 540иТ, за съжаление Е39-ката печели като качество. .
Не съм много съгласен, но всеки с мнението си...![]()
Лек пример - дълги години, БМВ ползваха едно табло във всичките си модели (с леки корекции), което само като го погледнех и ми ставаше лошо... Старомодно, грозно и много пластмасово...И след няколко хил. километра, задължително с изгоряли пиксели... Е39, Е46... све...
За таблото - може и да се спори - аз харесвам утилитаризма на БМВ - всичко е ясно и лесно за наблюдение. Моят коментар беше повече насочен към качеството на материалите - кожа на седалките например. Моата М5-ца е с пълна кожа - табло, таван, врати и тн.т, и пак Е39-ката има по-качествена кожа. Представям си какво е в обикновено Е60. Пластмасите в Е39 са уникални - подканят те да ги пипнеш и не дрънчат на кухо. Сравни едно 996 с едно 993, така може би ще ме разбереш. Това което чувам е, че с новата 5-ца БМВ са се върнали по-към Е39 стила на материалите...
Power is Nothing Without Insanity
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2