искам мнение
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
искам мнение
имах принципен спор относно ка4ествата на BMW и ОПЕЛ. Опонентите ми твардяха, 4е по ка4ества Опел превъзхожда във всяко отношение БМВ, 4е 16 винт. Калибра е по-добра от 320-ката.Моля Ви успокоите ме 4е съм бил прав да твърдя обратното.
!!!Jailo!!!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Такива подобни въпроси са задавали десетки хора и отговора е бил само един-НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ,все пак е БМВ форум,и просто шанса е минимален да чуеш глас в полза на противника,и все пак повярвай ми-недей да се тормозиш,БМВ може да се сравнява най-малко с ОРЕЛ,пък хората да ти говорят каквото щат
Хората не случайно са казали:
BMW-the ultimate driving machine
BMW-freude am fahren

Хората не случайно са казали:

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
А ТАКА,МАШИНА КАЖИ МУ
не се тормози,оппонентите ти качвали ли са се в добре подържано БМВ?най-вероятно не,така че споко,ние те разбираме и подкрепяме

не се тормози,оппонентите ти качвали ли са се в добре подържано БМВ?най-вероятно не,така че споко,ние те разбираме и подкрепяме

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
ati написа:А ТАКА,МАШИНА КАЖИ МУ![]()
Ами затвори им устата,като сложиш на старт M-POWER 320i и 16 винтила
КАЛИБРАТА,това е равностоен старт.И двата типа са спортните варианти(за БМВ и ОПЕЛ)
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: искам мнение
Jailo написа:имах принципен спор относно ка4ествата на BMW и ОПЕЛ. Опонентите ми твардяха, 4е по ка4ества Опел превъзхожда във всяко отношение БМВ, 4е 16 винт. Калибра е по-добра от 320-ката.Моля Ви успокоите ме 4е съм бил прав да твърдя обратното.
ето ти едно скромно мнение на човек , който е притежавал доста опели. значи тези твърдения че опела превъзхожда BMW са направо смешни и глупави. тези немски москвичи не само че не превъзхождат, ами и ни най-малко не се доближават до класа на BMW. верно е, имат някой бързи екземпляри и какво от това, пак си остава същата каруца.предполагам че и другите собственици на орли във форума ще го потвардят с ръка на сърцето, пък знам ли, може и да се намери някой , който ще си изкриви душата и ще ме опровергае.
всичко опира до това -КАКВА И ЗА КАКВО кола ти трябва.ако искаш бърза има и по-бързи от BMW. ако искаш комфортна има и по-комфортни , ако искаш мощна има и по-мощни, ако искаш красива има и по-красиви и т.н. ако обаче искаш всичко това съчетано в един автомобил- ВЗИМАШ BMW ( ако имаш финансовата възможност да си го купиш иПОДДЪРЖАШ разбирасе)
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
RAFF адски си прав!Страхотно го каза
btw чудя се защо все Орелите се дуят,къде са феновете на Голф,който е х10 повече кола???

btw чудя се защо все Орелите се дуят,къде са феновете на Голф,който е х10 повече кола???
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ХА-ХА-ХА.Вземете цената на един OPEL и едно BMW.Ами то въобще няма база за сравнение бе момчета.За издръжливост няма да говорим,а за возия и дума не може да става.Абе да ви кажа за сравнение не може и да се мисли.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
quixzole написа:ако искаш бърза има и по-бързи от BMW. ако искаш комфортна има и по-комфортни , ако искаш мощна има и по-мощни, ако искаш красива има и по-красиви и т.н. ако обаче искаш всичко това съчетано в един автомобил- ВЗИМАШ BMW
Тва последното много ми хареса.....мисля може дареши доста спорове![]()
да направим тази фраза девиз предлагам аз

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
13 мнения
• Страница 1 от 1