Членски карти ..
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Членски карти ..
Покрай еуфорията от Събора, забравих да споделя огромното си задоволство от притежаването на Членска Карта на BMW Клуб България!
Незнам чия е заслугата за дизайна, но е много добър! Картата наистина е великолепна!
Мога да кажа на бъдещите членове, че само заради удоволствието да имаш такава карта си заслужава да се плаща на членски внос!
Благодаря още веднъж на Utah, че ми ги изпрати заедно с на Пилотчето шапката, които гордо я разнася на кратуната си
Незнам чия е заслугата за дизайна, но е много добър! Картата наистина е великолепна!
Мога да кажа на бъдещите членове, че само заради удоволствието да имаш такава карта си заслужава да се плаща на членски внос!
Благодаря още веднъж на Utah, че ми ги изпрати заедно с на Пилотчето шапката, които гордо я разнася на кратуната си

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
доста молби
доста молби съм събрал, които трябва да се разглеждат на общото събрание септември, така че ще се увеличим официално с доста нови членове след събранието

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ако знаете колко горещо се надявам дотогава и аз да съм подал молба за членство 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
10 мнения
• Страница 1 от 1