Честит Ви празник!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Честит Ви празник!

Мнение от Turturelo » 24 Май 2003, 13:38

Честит празник на всички Българи, после честит на всички истински BMW ентусиасти и накрая на всички собственици на Трабанти и Шкоди ;)

Да сте живи и здрави!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Май 2003, 14:14

Мерси :) Аз само в третата глава не влизам :wink: , но наистина искам да притежавам една яко наточена трабантела :)
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Май 2003, 14:44

И аз честитя този наистина светъл национален празник на всички, които не са позабравили какво значи думата БЪЛГАРИН и с каква гордост трябва да се изрича!!!
Имаме си хубава страна и не трябва тя да се опорочава с идиотско упправление и безличие от страна на хората, които живеят в нея.
Извинявам се за политизирането на темата, обаче в такива моменти, просто не се сдържам!!!
Честит празник и на всички ентусиасти и всички истински привърженици на любимата марка. :lol: :lol: :lol:
Дано скоро да можем да си позволим да обновим до известна степен поостарелите, но златни машинки.
абе нещо на къде ме изби :shock: :? и аз незнам :):):)

Радвам се все пак, че в този форум можем достойно да почетем този велик ден, като пишем всичко на нашия мил роден език, с нашата хубава азбука !!!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Май 2003, 23:05

Браво момчета :D
да ви е честит празника на писмеността на всички грамотни и такива,които искат да станат такива :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Основен Форум