Честит Ви празник!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Честит Ви празник!
Честит празник на всички Българи, после честит на всички истински BMW ентусиасти и накрая на всички собственици на Трабанти и Шкоди
Да сте живи и здрави!

Да сте живи и здрави!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Мерси
Аз само в третата глава не влизам
, но наистина искам да притежавам една яко наточена трабантела 

И аз честитя този наистина светъл национален празник на всички, които не са позабравили какво значи думата БЪЛГАРИН и с каква гордост трябва да се изрича!!!
Имаме си хубава страна и не трябва тя да се опорочава с идиотско упправление и безличие от страна на хората, които живеят в нея.
Извинявам се за политизирането на темата, обаче в такива моменти, просто не се сдържам!!!
Честит празник и на всички ентусиасти и всички истински привърженици на любимата марка.
Дано скоро да можем да си позволим да обновим до известна степен поостарелите, но златни машинки.
абе нещо на къде ме изби
и аз незнам
:):)
Радвам се все пак, че в този форум можем достойно да почетем този велик ден, като пишем всичко на нашия мил роден език, с нашата хубава азбука !!!!!
Имаме си хубава страна и не трябва тя да се опорочава с идиотско упправление и безличие от страна на хората, които живеят в нея.
Извинявам се за политизирането на темата, обаче в такива моменти, просто не се сдържам!!!
Честит празник и на всички ентусиасти и всички истински привърженици на любимата марка.

Дано скоро да можем да си позволим да обновим до известна степен поостарелите, но златни машинки.
абе нещо на къде ме изби

Радвам се все пак, че в този форум можем достойно да почетем този велик ден, като пишем всичко на нашия мил роден език, с нашата хубава азбука !!!!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Браво момчета
да ви е честит празника на писмеността на всички грамотни и такива,които искат да станат такива

да ви е честит празника на писмеността на всички грамотни и такива,които искат да станат такива

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
4 мнения
• Страница 1 от 1