Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Колкото по-богата гама от двигатели, толкова по-добре ще могат да задоволят капризите на клиентите си, така че съвсем логично и удачно би било да се монтира този V8.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
цялата концепция според мен е голяма глупост...
позор за мараката и за М..........................
позор за мараката и за М..........................

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
alx написа:jordao75 написа:За мен има смисъл.Колкото повече - толкова повече![]()
![]()
разбира се... особено при хдрайв-а... само имам две условия- да е 1 тон по-малко и центъра на тежеста да е 50см надолу...
с тая динамика на тухла и тоя тонаж дето го вее над окачването- аз лично нямам представа тия джипове по 400-500 коня за какво служат... ма явно си имат и те фенове щом се купуват. аз лично не обичам да предизвиквам законите на физиката с технически патерици...

Определено БМВ не трябваше да влизат в този сектор добре си бяха с автомобилите то ако трябва да конкурират всичко което правеха мерцедес то отдавна трябваше да произвеждат камиони автобуси бусове и т.н. .... защо изобщо Μ Gmbh трябваше да доработват трактори от типът Х6 Х5 не мога да си го обясня какво е точно приложението на тези танкове за писта ли са за планина ли са или просто да има пренасищане на пазара ей така за спорта "да се чувства изобилието", но нали трябва да има конкуренция между БМВ, АУДИ И МЕРЦ че и ПОРШЕ ... щом и те които произвеждаха само спортни автомобили сега и те прозвеждат някакви ДжиБове по 3-4 тона на къде отива цялата автоиндустрия се чудя ... луда раота
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci
Нека го монтират бе, както казахте колкото повече толкова повече
.
Пък иначе за Х5М и за Х6М, и аз не съм им фен, ама мога да подадат бинокъла на много спортни коли , поне в ежедневието, не на писта.

Пък иначе за Х5М и за Х6М, и аз не съм им фен, ама мога да подадат бинокъла на много спортни коли , поне в ежедневието, не на писта.
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
трябва трябва добре ще да е да го направят 

66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5