Porsche GT 3 RS постави на колене M3 4.4 GTS
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Porsche GT 3 RS постави на колене M3 4.4 GTS
Още няколко поста и ще наречете 458 Италия и Фиорано скапани фиати 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
На колене а? И гледаме колко му е топ скороста и 0-100 нали? И тва при разлика 140кг в полза на Порша?
Ми тогава да вметна и доускорението за да сме обективни:
60-100 на 4-та за 3,4 при БМВ и за 4,0 при Порша
60-100 на 5-та за 4,4 при БМВ и за 5,3 при Порша
80-120 на 5-та за 4,3 при БМВ и за 5,1 при Порша
80-120 на 6-та за 5,0 при БМВ и за 7,0 при Порша
Та кой сега е на колене?
Не мисля че която и да е от двете коли би могла да е на колене пред друга, все пак не сравняваме 316-ката ми с М3 или Порше за да е на колене или по корем или квото там е!
Автомобилите са меко казано достойни за уважение и да се казва кой пред кой е на колене е чиста доза комплексарщина особено като имаме на предвид че темата е в основен БМВ форум!
П.С. С 2 чувала пясък по 70кг дали динамичните показатели няма да са различни, а и при 20к евра+ за Порша мисля, че е ясно на къде отиват нещата!
Та кой сега е на колене?

Не мисля че която и да е от двете коли би могла да е на колене пред друга, все пак не сравняваме 316-ката ми с М3 или Порше за да е на колене или по корем или квото там е!
Автомобилите са меко казано достойни за уважение и да се казва кой пред кой е на колене е чиста доза комплексарщина особено като имаме на предвид че темата е в основен БМВ форум!
П.С. С 2 чувала пясък по 70кг дали динамичните показатели няма да са различни, а и при 20к евра+ за Порша мисля, че е ясно на къде отиват нещата!

- Демирев
- ентусиаст
-
Цифрите говорят красноречиво:
ГТ 3 РС
0-100 км/ч. - 3.7сек.
М 3 ГТЦ
0-100 км/ч - 4.6 сек.
ГТ 3 РС
0-130 км/ч - 5.7 сек.
М3 ГТЦ
0-130 км/ч. - 6.8 сек.
ГТ 3 РС
0-200 км/ч. - 12.3 сек.
М3 ГТЦ
0-200 км/ч. -14.3 сек.
ГТ 3 РС
постигнати 330 км в час
М 3 ГТЦ
постигнаи 305 км в час
И двата модела са ограничена серия. Никой не им е виновен на малоумниците правещи ГТЦ че не могат да му смъкнат теглото до това на гт 3.
На всичко отгоре и М 3 ГТЦ е със състезателни сликове срещу обикновени 20 мм. по-дебели задни гуми за Порш.
Порш за пореден път доказват че са пред всички немци при двувратките.
Интересно кръвния брат Audi RS5 какво ще покаже в един далечен роднински двубой.
ГТ 3 РС
0-100 км/ч. - 3.7сек.
М 3 ГТЦ
0-100 км/ч - 4.6 сек.
ГТ 3 РС
0-130 км/ч - 5.7 сек.
М3 ГТЦ
0-130 км/ч. - 6.8 сек.
ГТ 3 РС
0-200 км/ч. - 12.3 сек.
М3 ГТЦ
0-200 км/ч. -14.3 сек.
ГТ 3 РС
постигнати 330 км в час
М 3 ГТЦ
постигнаи 305 км в час
И двата модела са ограничена серия. Никой не им е виновен на малоумниците правещи ГТЦ че не могат да му смъкнат теглото до това на гт 3.
На всичко отгоре и М 3 ГТЦ е със състезателни сликове срещу обикновени 20 мм. по-дебели задни гуми за Порш.
Порш за пореден път доказват че са пред всички немци при двувратките.
Интересно кръвния брат Audi RS5 какво ще покаже в един далечен роднински двубой.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Ти за мен си един комплексар!
ПС Постовете ти говорят красноречиво.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ако не оправите тона ще заключа темата!!!
И без това няма много смисъл в нея.
И без това няма много смисъл в нея.
- Демирев
- ентусиаст
-
vanci88 написа:Ти за мен си един комплексар!
Комплексаря е този който няма довод и пада на нивото на лични нападки.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Демирев написа:Още няколко поста и ще наречете 458 Италия и Фиорано скапани фиати
добре ги описа

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Демирев написа:vanci88 написа:Ти за мен си един комплексар!
Комплексаря е този който няма довод и пада на нивото на лични нападки.
КомплексаРЪТ е този,който пуска тема с явен провакативен характер. И то във форум на марка,която не харесва! Нарича инжинерите на БМВ идиоти и не приема дадените му факти(за еластичност). Държиш се като 10 годишен и повтаряш едно и също.
Нямах нищо против теб преди въпросния ти пост, който цитирах.
ПС Модераторите как допускат тема с такова заглавие?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Dimo написа:На колене а? И гледаме колко му е топ скороста и 0-100 нали? И тва при разлика 140кг в полза на Порша?
Та кой сега е на колене?![]()
![]()
![]()
Е човек не си прав. Кой по дяволите ще доускорява с пистова кола 80-120 на 6та?? И въпреки това цифрите не ми се струват верни.
Аз лично не умаловажавам нито една от двете машини камули пък ферари.
Но е факт ,че БМВ можеха да се постараят повече с М3 ГТС, и е факт ,че ГТ3 в случая е по добрата кола. И ако толкова гледаме разликата в парите или "value for money" направо да определяме Корвет за най-добрата спортна колa и толкова.
Теглото за мен е най-големия враг на спортните коли а в последно време БМВтата понадебеляват.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Демирев
- ентусиаст
-
vanci88 написа:Демирев написа:vanci88 написа: И то във форум на марка,която не харесва!
Нарича инжинерите на БМВ идиоти и не приема дадените му факти(за еластичност)
Много голяма заблуда. Харесвам БМВ! Айде спри да сереш в темата! Ако не може да пишеш само за двете коли я подмини!
Никъде не съм наричал като цяло идиоти всички инжинерите на БМВ! Това ГТЦ е специално олекотено за теста на Нюрборгринг! Със смъкнат климатик..радио и всички глезотии и пак е по-тежко със 130 кг., явно че хората работили по М 3 ГТЦ за Нюрборгринг не могат да се справят със задачата си по-добре от хората на ГТ 3 РЦ

- vanci88
- ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:Dimo написа:На колене а? И гледаме колко му е топ скороста и 0-100 нали? И тва при разлика 140кг в полза на Порша?
Та кой сега е на колене?![]()
![]()
![]()
Е човек не си прав. Кой по дяволите ще доускорява с пистова кола 80-120 на 6та?? И въпреки това цифрите не ми се струват верни.
Аз лично не умаловажавам нито една от двете машини камули пък ферари.
Но е факт ,че БМВ можеха да се постараят повече с М3 ГТС, и е факт ,че ГТ3 в случая е по добрата кола. И ако толкова гледаме разликата в парите или "value for money" направо да определяме Корвет за най-добрата спортна колa и толкова.
Теглото за мен е най-големия враг на спортните коли а в последно време БМВтата понадебеляват.
Данните съвпадат с тези от статията http://www.autobild.de/artikel/bmw-m3-g ... now=10#mmg
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мисля,че ви предупредих!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3