Нов ентусиаст - Е30 325 Кабрио

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

Нов ентусиаст - Е30 325 Кабрио

Мнение от quixzole » 26 Апр 2003, 9:52

Прибирам се вчера към къщи и гледам Е30 325 Кабрио паркирало на тротоара...ама се едно излиза от завода :lol: ......минавам покрай него, а собственика вътре седи и почва да се заглежда по колата ми се едно е минала тази мацка с големите (.)(.) от новия Playboy :conf:
Викам си тоз е ФЕН....веднага тръгнах да спирам......ама отзад трамвая почна да прави ДРЪН....ДРЪЪЪЪН....и продължих до пред нас....паркирах и веднага с една брошура и 24 каратова усмивка се запътих към красавицата....Тропнах на стъклото и момчето отвори....заприказвахме се за клуба....оказа се че вече някой му бил дал брошурата/веднага да си признае кой е;)/ разясних му за постоянните ни збирки на Еко-то и т.н.т...Дадох му телефона ми да се обади..Може и на събора да дойде ама не е сигурно :wink: ....Иначе за колата........по запазено нещо не сте виждали......Момчето ми обясни че я възстановил напълно след като я е купил...: чисто нов гюрук....джанти.....абе свети отвсякъе....и момчето естет ми изглежда......предниа собственик е праснал 4-лентови говорители в предните врати, та той се нервеше и се чудеше как да се утърве :lol:
Колата е с плевенска регистрация....момчето е от Враца......но живеел отдавна в София......каза че ще се появи и във форума.....аб честит ви нов ЧЛЕН :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Апр 2003, 11:14

Браво браво! Трябва всички BMW фенове да са членове :)
Но трябва и да правим някаква преценка м/у семкаджии и истински ентусиасти (както не веднъж подчертава Войводата - Роската), защото поне в Русе има доволно много примери за михлюзи със синьо/бял пропелер на предния капак! На локалните сбирки в Русе сме малка дружина подбрани хора ;)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 26 Апр 2003, 14:29

Xexexe Quixzole закъснял си мой човек, аз първи го награбих този ентусиаст :lol: Проблема е, че и на мен ми ги говореше всичките тия неща за идването на събора и че ще влезе във форума ама колкото вие сте го видели толкова и аз :? Иначе колата е невероятааааааааа, даже днес разказвах на Андро за нея.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Апр 2003, 14:44

оказа се че вече някой му бил дал брошурата/веднага да си признае кой е

:wink:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Апр 2003, 23:14

Fast-and-Furious написа:и на мен ми ги говореше всичките тия неща за идването на събора и че ще влезе във форума

Аз изтрих преди време един потребител непотвърдил акаунта си във форума, с черно 325 Кабрио ... Дори понеже знам, че Pilota е фен на точно този автомобил бях му препратил телефона (имаше намек за продажба) на собственика ... Той му се обажда, но дали е този същия човек :dunno:

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 27 Апр 2003, 20:21

Това е една от любимите ми коли.Ама и искаха 11500 ЛВ!!! :shock:

Аватар

Мнение от DA WOLF » 27 Апр 2003, 21:09

Знам я колата, невероятна е от Враца е наистина човека но рядко се прибира....

Преди беше синя ;-)
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 27 Апр 2003, 21:48

Каде си бе Влък............не си се появявал отдавна :lol: .....колата е черна........но този доста се е постарал с реновирането...........БТВ/междудругото/ бачка в АЙ КЛУБ....който ходи там, да знае че имаме наш човек зад бара :lol: , мене лично рядко ще ме видите там....всъщност несъм ходил още де :wink: :roll: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 27 Апр 2003, 22:26

PILOTA написа:Това е една от любимите ми коли.Ама и искаха 11500 ЛВ!!! :shock:

На мене даже 13К ми каза, че я продава като го зарибявах за клуба :shock: Ама си заслужава парите според мен
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Някой да иска моята?

Мнение от Alex 320i Cabrio » 28 Апр 2003, 14:21

:D
В Събота отивам да купувам Е34 540i 1994 в Германия на 153000км със сервизна книжка и всички възможни екстри, включая Sat Nav TV за 5000 Евро :lol:

По тоя случай Кабриото се продава за 12,000лв. 177,000км гарантирани (пълна сервизна книжка - питайте Марин Цолов в Дару), всички екстри и най-важното Wiesmann Hardtop, какъвто в БГ никой друг няма, защото дори и на старо струва 1000 Евро. За колата пари не са пестени, знам че струва много, но питайте Марин да ви каже как върви и как се поддържа. Аз казах хау! Андро има снимки...
Power is Nothing Without Insanity

Назад към Основен Форум