Един расов автомобил, на един далечен ентусиаст..
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Един расов автомобил, на един далечен ентусиаст..
По стечение на обстоятелствата моят най-добър приятел живее доста години вече в Чикаго и от скоро е собственик на Е36 М3, като семейството му притежава и Е39 540iA. Още не се е регистрирал тук поради липса на свободно време, но в най-скоро време ще стане един от нас ...
Колата я купи от търг блъсната и самостоятелно с малка помощ от разни "майстори" я възстанови .. почти е на финала вече
Колата я купи от търг блъсната и самостоятелно с малка помощ от разни "майстори" я възстанови .. почти е на финала вече

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
браво на момчето
с пожелания да я направи по-добра от нова и никога повече да не му се налага такъв вид ремонт

с пожелания да я направи по-добра от нова и никога повече да не му се налага такъв вид ремонт
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Аз също (а и той - моят приятел) не е фен на блъсканите автомобили. На тази (не личи от снимката в разколaчен вид) удара не беше сериозен (немога да открия снимката от аукциона), никакви щети мо мотора - но нарочно я разхвърля цялата и я носи да я закачат на машина за изпъване, за да види дали има някакви разминавания със заводските данни - няма! Смени абсолютно всичко по колата, което имаше някакъв вид натиск (калник, броня, фар, маска, маркучи, преден прозорец и всичко останало .. ), дори когато сложил новия прозорец (цена около 600$) и му изплюл инструмента докато закачал нещо (не помня какво) та спукал съвсем малко новия прозорец. За да мине колата inspection и да си я регистрира, трябва всичко да е перфектно ... та сега се бръкна още 600$ за нов прозорец... 

- Uno TURBO mk1
-
Браво на момчето..............това да направиш един автомобил от 0 до нещо истинско, не е маитап работа.............знам как се прави кола от голу купе до нещо, защото преди 2г правихме бившото ни уно по-същия този начин...........даже уното беше изцяло голо.......
П.с Колко коня е въпросната М-ка??? щото в U.S.A E36 M3 е 240к.с, и мисля че заради стандартите няма 286&321к.с Е36
П.с Колко коня е въпросната М-ка??? щото в U.S.A E36 M3 е 240к.с, и мисля че заради стандартите няма 286&321к.с Е36

Uno TURBO mk1 написа:това да направиш един автомобил от 0 до нещо истинско, не е маитап работа.............знам как се прави кола от голу купе до нещо
Ей фантазия... откъде разбра, че я е правил от нищо? Къде прочете, че купето е голу?! Ударът е бил отпред и затова е разколачена отпред.
Uno TURBO mk1 написа:П.с Колко коня е въпросната М-ка??? щото в U.S.A E36 M3 е 240к.с, и мисля че заради стандартите няма 286&321к.с Е36
Има малко доработки по колата и е 257кс. на Dyno.... засега
10 мнения
• Страница 1 от 1