От къде научихте за саита?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 16 Апр 2003, 17:26

pAbLo написа:Дочух от някъде за този форум ама не ме заитригува кой знае колко :? Обаче един ден видях едно червено БМВ(май беше двувратка или се бъркам не помня вече :oops: ) с номер PA или PB :wink: и си викам явно някой наистина е решил да се занимава сериозно с нещата защото до сега такъв добре поддържан БЪЛГАРСКИ повтарям Български форум не бях виждал :wink:
Отделно преди това бях чел за разни доработки - Тунинги на БМВ и вече се зарибих тотално :tong:

Червено БМВ Е30 с регистрация започваща с ВР е на DA WOLF.

Аз си ровичках в сърча дир.бг и така попаднах на тези форуми.

Искам да попитам защо вече няма заглавна страница, а директно се влиза във форумите??? В нея имаше не малко информация!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 16 Апр 2003, 17:45

Парадоксе,погледни в препоръки за сайта,там на няколко пъти е засяган въпроса :wink:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 16 Апр 2003, 18:16

Аз научих за този сайт някъде началото на 2002 година от линка в streetracers.hit.bg. Бях в един приятел и само с отварянето на страницата ми стана ясно, че е нещо хубаво 8) Нямах търпение да се прибера вкъщи и да се регистрирам...тогава с друг ник, после го смених и така :) Наистина създателите заслужават много голяма похвала. Това е може би най-интелигентният форум за обсъждане на автомобили из българския web. Браво ! :yes:

Потребител
Аватар

Ха ха ...

Мнение от bakalov » 16 Апр 2003, 18:18

Е, вече не помня как съм стигнал до форума, но този линк е най-смешното място откъдето може да се влезе:

http://cartronic.hit.bg/linkove.htm

Какво ще кажете за - БМВ Палар!!!

P.S. Нямам тищо против цитирания сайт.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Апр 2003, 23:39

СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО КАТО СЕ РОВИХ ИЗ ТЪРСАЧКАТА НА DIR.BG ОТКРИХ ТОЗИ ФОРУМ.МАИ СЕ ОКАЗВА,ЧЕ ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-СМИСЛЕНИТЕ САЙТОВЕ (ФОРУМИ).ЕВАЛА НА СЪЗДАТЕЛИТЕ !!!!!!!!!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 17 Апр 2003, 7:51

От ДИР.БГ

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 17 Апр 2003, 10:30

PARADOX_sf написа:
pAbLo написа: ...Обаче един ден видях едно червено БМВ(май беше двувратка или се бъркам не помня вече :oops: ) с номер PA или PB :wink: и си викам явно някой наистина е решил да се занимава сериозно с нещата защото до сега такъв добре поддържан БЪЛГАРСКИ повтарям Български форум не бях виждал :wink: :tong:.....

Червено БМВ Е30 с регистрация започваща с ВР е на DA WOLF.със съкращения :!:

Парадоксе някои дя е казал нещо за ВР :?: :?: казах РВ което има разлика не мислиш ли :?: :?: А това червеното определено не приличаше на това на DA wolf (поне по снимките така излиза :wink: ) а ако беше с ВР щеше да ми направи впечатление все пак по нашия край това е рядко да не кажа изобщо срещан номер :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 17 Апр 2003, 17:56

Предишна

Назад към Основен Форум