Много ме е яд.........
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ALIEN
-
Много ме е яд.........
Днес ходих на семинар на Сузуки организиран от официалния вносител за България, представят някакъв нов модел-Ignis. Гръка, който го води явно си разбира от работата, отговори на всички въпроси, който му бяха зададени. Говори за нововъведенията по окачване, спирачна система, двигател и т.н., доста неща научих за Сузуки. Цялата тая работа продължава три дни.
Яд ме е, че от Дарукар не организират подобни мероприятия, или поне аз не съм чувал. Единствената ми среща с тях е на автосалона, а там май се обръща внимание само на потенциалните клиенти на изложените коли.
Първата кола която съм карал през живота си беше БМВ, от този велик ден съм влюбен в марката, '92г баща ми взе една красавица Е30, нямаше 20хил.км, много трудно се разделих с нея. Карал съм и други добри коли, Е НЕ МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С БАВАРЕЦА, за визия да не говорим.
Яд ме е още повече, че не можах да дойда на събора и да видя себеподобни, като гледам снимките добре сте си изкарали. Това което правите за колегата от Пловдив е велико, не вярвах, че в България такова нешо може да се случи.
Яд ме е и, че не открих този адрес по-рано
. Ще се радвам, ако накой чуе за събитие свързано с марката или открие някой интересен сайт да спомене, благодаря ви предварително.
Яд ме е, че от Дарукар не организират подобни мероприятия, или поне аз не съм чувал. Единствената ми среща с тях е на автосалона, а там май се обръща внимание само на потенциалните клиенти на изложените коли.
Първата кола която съм карал през живота си беше БМВ, от този велик ден съм влюбен в марката, '92г баща ми взе една красавица Е30, нямаше 20хил.км, много трудно се разделих с нея. Карал съм и други добри коли, Е НЕ МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С БАВАРЕЦА, за визия да не говорим.
Яд ме е още повече, че не можах да дойда на събора и да видя себеподобни, като гледам снимките добре сте си изкарали. Това което правите за колегата от Пловдив е велико, не вярвах, че в България такова нешо може да се случи.
Яд ме е и, че не открих този адрес по-рано

отг::Много ме е яд.........
:-) Dobre doshal na borda!!! Zasega tova e edinstvenia site v BG priako svarzan s liubimata marka! Ako sledish redovno tozi forum, sas sigurnost shte razberesh za sledvashtata sbirka naprimer... Kolkoto do nashiat priatel ot Plovdiv shte mu pomognem s kakvoto mojem, tai kato sme edno goliamo semeistvo i v trudnost triabva da si pomagame...
E30 318iS '91
E30 318iS '91
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ми Дарукар организират разни работи, но май основно за отбрана клиентела. Затова нас трудно ни огрява. Щот к'ви сме ние? Фенове, но повечето с 10+ годишни коли. Самата марка си е малко аристократична и дилърите също се държат така. От което в крайна сметка според мен не печелят особено. Но да си призная (като редовен посетител в Дарукар, дори и не винаги да купувам нещо) има и много свестни хора там, от които може да се научи доста... Нашата работа като клуб ще е ако можем да организираме за членовете да може тази информация да стигне до по-голям кръг хора. И то именно такива които са най-страстните, най-чистите и най-пълноцените потребители на тази информация.
Land Shark II
--------------
'89 "316"
Land Shark II
--------------
'89 "316"

dobre doshul!
i az sum tyk otskoro i ne uspqh da ida na subora, no ima vreme, jivota e pred nas
i az sum tyk otskoro i ne uspqh da ida na subora, no ima vreme, jivota e pred nas

- ALIEN
-
Мерси за посрещането момчета
, малко късно но ми се наложи да пътувам и не съм влизал

5 мнения
• Страница 1 от 1