Познайте какво видях тази сутрин...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Turturelo написа:Трябваше да го поканиш на събора или да го приобщиш към Клуба!
Признавам - моя грешка...

Май забравих...(то кат видиш таквоз чудо какво друго може да се случи ако не да си глътнеш езика). Все пак целия Дарукар е разлепен с брошури за събора така че да се надяваме че е видял...
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
кофтито е че много малко от хората със скъпите БМВ-та са истински ентусиасти.(много ме кефи тая дума,не се чудете що я използвам толкова често,не е от беден речник:) )Карат колите само защото трябва да са дупета,а някои дори не знаят какво се крие под капака!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
BMW///M-ma6inata написа:Карат колите само защото трябва да са дупета,а някои дори не знаят какво се крие под капака!
Мдаа пълно е с такива кавали

да ви светна
Момчето е на 20-тина годинки и се казва Жорко и караше миналата година в Автомобилния шампионат на БГ там с Царски и Митко Илиев и др.
мисля и че в Октавия къп ама не съм много сигурен
Обясни ми даже как върви тва нещо
:):):):):)
Направо е лудница като мотор било скоростите са направо свалени от Ф1 и няма никакво придърпване направо от 1 до 4 си седиш залепен на седалката
:):):)
Абе лудницаааа няма такава кола
Ако не се лъжа а и по неговите думи май тва е първата истинска Е46 М3 в БГ аз поне така знам другото което е било тука са само Оптики
ама пак казвам не съм сигурен !
мисля и че в Октавия къп ама не съм много сигурен

Обясни ми даже как върви тва нещо

Направо е лудница като мотор било скоростите са направо свалени от Ф1 и няма никакво придърпване направо от 1 до 4 си седиш залепен на седалката

Абе лудницаааа няма такава кола

Ако не се лъжа а и по неговите думи май тва е първата истинска Е46 М3 в БГ аз поне така знам другото което е било тука са само Оптики
ама пак казвам не съм сигурен !
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2