Довиждане чичо БЕНГЪЛ!!!!!!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
M6 написа:...
Добър опит,но много тенденциозно си подбрал снимките

А за "предването" на перфетното табло,извито към водача,нещо да кажат феновете на КБ?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Хубав пример добре че поне не го осраха 6ти номер май ги достраша.......квото и да ми говорите кат се зададе от някъде и ДЕПРЕСИРА сички по пътя.Запазиха посланието което носеха лошите стари акули 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Моето скромно мнение е че новата 6-та прилича по-скоро на затлъстяла мечка Панда,или ако предпочитате риба,на тлъст сом 

NeoPrint написа:Моето скромно мнение е че новата 6-та прилича по-скоро на затлъстяла мечка Панда,или ако предпочитате риба,на тлъст сом
Като заключение на тази тема мога да кажа,че по всичко друго освен дизайна BMW винаги са били,са и ще бъдат №1!!!!Но един слънчев ден BMW ще имат дизайнер който да прави по-красиви модели дори от снимката долу!!!!.......Тогава BMW става The Best in the WORLD

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е просто нямам думи,опитвам се да премълчавам на някои изцепки тук в изказванията,но просто вече немога ...
Viper,кой батка, ти инсталира тоя "софтуеър" в главата,бе ?
Що си мислиш че по-добре е като завиеш задницата да ти застане отпред,а? Карали сме и ние Е30-ки,знаем колко са устойчиви ...
Не ставай смешен,много те моля
Стига вече глупости,ако твоята кола завие,като на Ицо драйвъра,аз ще се обеся
Стига,моля те - пожали останалите
С този си пост не целя дразги с абсолютно никой,нека никой да не се обижда,просто всяко нещо си има граница :evil:
Георги Пенчев
Viper,кой батка, ти инсталира тоя "софтуеър" в главата,бе ?
Що си мислиш че по-добре е като завиеш задницата да ти застане отпред,а? Карали сме и ние Е30-ки,знаем колко са устойчиви ...
Не ставай смешен,много те моля

Стига вече глупости,ако твоята кола завие,като на Ицо драйвъра,аз ще се обеся

Стига,моля те - пожали останалите

С този си пост не целя дразги с абсолютно никой,нека никой да не се обижда,просто всяко нещо си има граница :evil:
Георги Пенчев
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Ако искате да направя едно сравнени с всички серии.
хайде да се опиташ или по конкретно Е28 vs. E60 и E30 vs. E90 мисля че разултата ще бъде ясен в тези сравнения тъй че не се опитвай да го правиш за всички модели

бих цитирал един коментар на Иво за една от снимките на МНОГО синята Е28-ми на MADVANIO -
Иво написа:Както казах и на психопатванката ако не беше софийската регистрация трудно щях да повярвам, че тази снимка е българска! Както и колата! Една е! И е синя :-)))
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1328
за Е30 няма какво да се кометира
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3