Снимки на BMW M7 без маскировка.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Re: Снимки на BMW M7 без маскировка.

Мнение от Бимбо » 06 Окт 2009, 0:34

М7 няма да има!Много жалко,но на фона на В12 544к.с можем да не се сардиме толкова.Нали? :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Opel
Мечтае да кара: BMW 525

Мнение от VNM » 07 Окт 2009, 19:01

Хъм аз не карам БМВ да оточна:но искам да карам.Та за М подразделението.Защо да няма М7 ще е страхотно,никой не е накарал някои да си купи М5 или обикноведна 5-ца.Всеки има своя избор и БМВ трябва да даде шанс и на М7.Ако искаш супер лукс си купуваш 760 а ако искаш леко окосне лукс заради спортното усещане си купуваш М7.Така е и при 5-та серия вупреки,че не се вижда липса на лукс и на добра возия ако не си натиснал бутона М.Всичко си е супер луксозно и супер приатно според мене.Например какво го бурка богатия германец да си вземе М7.Лукс и по желание една от най бурзите коли.Видяхме как М5 направи фурор и са малко колите които го бият дори сред супер автомобилите като Феррари е равен,но и много по луксозен.Така че лукса не изклиучва агресията и бурзото каране,така сякаш имаш 2 автомобила луксозна и супер технически напренала лимозина и с натискането на 1-бутон става звяр и правиш чудеса по пътя.Та и от там според мене идва грешката на АМГ,че нямат това сливане и постояно си с твърдото окачване и многото коне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Окт 2009, 20:38

VNM написа:Хъм аз не карам БМВ да оточна:но искам да карам.Та за М подразделението.Защо да няма М7 ще е страхотно,никой не е накарал някои да си купи М5 или обикноведна 5-ца.Всеки има своя избор и БМВ трябва да даде шанс и на М7.Ако искаш супер лукс си купуваш 760 а ако искаш леко окосне лукс заради спортното усещане си купуваш М7.Така е и при 5-та серия вупреки,че не се вижда липса на лукс и на добра возия ако не си натиснал бутона М.Всичко си е супер луксозно и супер приатно според мене.Например какво го бурка богатия германец да си вземе М7.Лукс и по желание една от най бурзите коли.Видяхме как М5 направи фурор и са малко колите които го бият дори сред супер автомобилите като Феррари е равен,но и много по луксозен.Така че лукса не изклиучва агресията и бурзото каране,така сякаш имаш 2 автомобила луксозна и супер технически напренала лимозина и с натискането на 1-бутон става звяр и правиш чудеса по пътя.Та и от там според мене идва грешката на АМГ,че нямат това сливане и постояно си с твърдото окачване и многото коне.

Много добре , като за първи пост :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VNM » 07 Окт 2009, 22:48

мерси.Радвам се,че мога да бъда достатъчно разумен от гледна точка че и аз карам колица и бих искал БМВ да се напънат малко защото много хора ще се откажат от марката като нова придобивка ако не могат да представят богата гама и избор на модефикации на своите автомобили.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 07 Окт 2009, 23:49

Каквото и да е е голямо животно :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Окт 2009, 19:46

VNM написа:мерси.Радвам се,че мога да бъда достатъчно разумен от гледна точка че и аз карам колица и бих искал БМВ да се напънат малко защото много хора ще се откажат от марката като нова придобивка ако не могат да представят богата гама и избор на модефикации на своите автомобили.

И аз си мисля , че политиката на БМВ може да е икономически оправдана за момента , но в близко бъдеще много от старите фенове ще се пренсочат към нещо друго или най-малкото ще бъдат разколебани . Като че ли прекалено много се наблегна на джипките и се позабравиха спортистите (вкл. Ф1 ) . Не че иманеяо лошо да има разнообразни БМВта , но не трябва да се забравя за духа на марката ... а БМВ не е Ленд Роувър ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 08 Окт 2009, 20:05

760i/Li с новият М-пакет = М7 :lalala: Може и да греша :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530д

Мнение от chepila » 09 Окт 2009, 12:20

Аз четох в интернет че няма да има М7,просто ще има М-пакет за 7 серия

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Окт 2009, 21:17

BMW Ентусиаст написа:760i/Li с новият М-пакет = М7 :lalala: Може и да греша :mhihi:

Хич не грешиш, като му видиш колко му е въртящия момент при 1500 оборота, няма да се очуда да го дават комплект с една от ония яки за врата дето ги има във Ф1 :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VNM » 10 Окт 2009, 15:45

Всички сме прави сами по себе си и за себе си и това доказва думите ми,че с разнообразие ще има повече продажби и клиенти като цяло.Съгласен съм за джипките прекаляват вече Х5 беше добре ама защо има и Х3 и Х1 така и незнам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Мнение от Бимбо » 24 Окт 2009, 12:13

Идеята е,че сме доволни от това ,че ще има 7-ца преличаща на звяр.Със сигурност няма да има М7,съпругата ми,ми преведе от официялния сайт на марката,"Че проекта се спира и не се предвижда идеята да се развива в бъдеще." :roll:Много хора са на различно мнение,но аз мисля,че идеята не е толкова лоша,а и както каза колегата нека има разнообразие :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd
Мечтае да кара: ...

Мнение от Пламен Андреев » 21 Ное 2009, 17:29

айде де до кога ще чакаме този красавец да се появи? :roll:
Изображение

БЪДИ ВИНАГИ ВЕРЕН НА МАРКАТА И НАЙ - ВЕЧЕ НА СЕБЕ СИ. "B M W"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: BMW M5 или M3
Детайли за колата: 320d, 6 speed, 2003, 150 P.S.
525d LCI

Мнение от guBaHeTo » 13 Дек 2009, 21:52

Това според мене е пълна глупост както мерцедес си имат АМГ при всички модели от средната класа до края така и БМВ трябва да довършат модификациите до м7 включително ! И мерцедес имат тунинг БРАБУС, но това не им пречи да имат и АМГ пакетите... както и БМВ с алпина може да има и м7 лично мое мнение....

Предишна

Назад към Основен Форум