Restailizirano BMW 3 coupe/conveirtable

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 11 Яну 2003, 21:40

Deystvitelno si priznavam 4e vse o6e se u4a.............i sim mlad.........mnogo

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 12 Яну 2003, 17:25

BMW fan написа:Deystvitelno si priznavam 4e vse o6e se u4a.............i sim mlad.........mnogo

Простено ти е! Човек се учи докато е жив, ние беснеем с/у хора, които не са нясно с нещата, а изказват "компетентни" мнения - не срещу хората, които питат или искат да научат нещо! Затова е този форум все пак - за обмяна на мнения и знания! Нали така LandShark :roll:

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 13 Яну 2003, 9:11

Turturelo написа:Простено ти е! Човек се учи докато е жив, ние беснеем с/у хора, които не са нясно с нещата, а изказват "компетентни" мнения - не срещу хората, които питат или искат да научат нещо! Затова е този форум все пак - за обмяна на мнения и знания! Нали така LandShark :roll:

АБСОЛЮТНО:!::!::!: 8)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 03 Апр 2003, 12:07

Е добре де! Аз след като съм съвсем новоизлюпен така да се каже пресен пресен и все още се уча нямам ли право да питам за някои неща които не са ми съвсем ясни? Форумът ми харесва изключително много и много ми помага. Инфото е наистина много и се опитвам да го премеля и затова много внимателно преглеждам и другите мнения! Моля да ме извините акко съм засегнал някой :oops:
P.S. Има ли и дами участнички във Форума :?:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Апр 2003, 15:17

Точно за това си говоерехме преди време..., че няма нищо лошо да пита човек! Никой няма да ти се сърди ако питаш! Питай - всички ще помагаме и обесняваме, който с каквото може :)

Имаме 3 регистрирани дами (или поне толкова съм виждал да участват с мнения)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Апр 2003, 17:40

Кой с квото може ама Роската обижда :cry: Може да съм нов ма не съм ЧАК толкова затапен :!:

Предишна

Назад към Основен Форум