BMW CSR Concept?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
BMW CSR Concept?
Ровейки из нета попаднах на тези "оскъдни" снимки:

Тъй като няма търсачка и не съм сигурен че е пускано, може ли малко инфо. Като гледам са рисунки от deviantart, но пък отгоре се мъдри логото на BMW.Изглежда ми доста интересна концепция.
Edit: Търсачката тръгна, но нищо не намерих, а ми е страшно интересно това дали са само любителски скици...

Тъй като няма търсачка и не съм сигурен че е пускано, може ли малко инфо. Като гледам са рисунки от deviantart, но пък отгоре се мъдри логото на BMW.Изглежда ми доста интересна концепция.
Edit: Търсачката тръгна, но нищо не намерих, а ми е страшно интересно това дали са само любителски скици...
Re: BMW CSR Concept?
Личното ми мнение е, че ако имаше нещо общо с БМВ все щеше да има някава информация на някой техен сайт. Потърсих и не намерих такава, значи човкеа, който е нарисувал концепта просто иска да покаже на света неговата идея за БМВ 

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Лимузина със външен вид на суперкар... ае нЕма нужда... Най-малкото бих предпочел да пуснат първо нещо такова без излишния чифт врати. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:Лимузина със външен вид на суперкар... ае нЕма нужда... Най-малкото бих предпочел да пуснат първо нещо такова без излишния чифт врати.
Ако теоретично можеше да го видиш на живо съм убеден, че това никога нямаше да го кажеш...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Пускано и преди но на мен лично не ми харесва
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Feanor написа:Лимузина със външен вид на суперкар... ае нЕма нужда... Най-малкото бих предпочел да пуснат първо нещо такова без излишния чифт врати.
И за какво ти е 5 метра кола със прозорци , като илюминатори на самолет , ебахти и простора ще съсздава

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Отпред е 1:1 с Вейрон. Бих препоръчал на дизайнера да смени марката 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Има ли потвърдена информация от БМВ за този концепт?! Защото това може да го е нарисувал всеки, с малко Фотошоп да е прикачил емблемата на БМВ и т.н В университета, департамента по Car design също се разнасят много рисунки на коли, ама....това не значи, че наистина ги има.

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

- lowshow
- кандидат ентусиаст