Кеф,кееееф...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Кеф,кееееф...
Е не мога да се сдържа да ви се похваля - днеска ми докараха за ремонт един брой 740 със стептроник или както там му казват от БМВ. Направо напълних гащите и ми загасна телевизора. Неам думи направо но ТОВА Е КОЛАТА. Сега направо не знам как ще се кача в "баба Яга". Май ще си ходя пеш.......
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
абе яките коли са си яки но...
Според мен хубавите коли са си хубави, но собствената винаги си е най-хубавата... поне при мен е така, предполагам че и при другите които си харесват колите. Хубави са БМВ 7ма серия, много даже - хем лимузина, хем лесно може да и се докара спортен вид. За новите да не говорим... вътре едни мелодии при палене, говори - Fasten Seat Belt, Aplly Brake while changing gears... лудница - жива е колата жива е. Ама... аз пак си харесвам много моята си и смятам, че точно си е за мен... ако ще я сменя скоро ще я сменя за същата Кабрио или ако събера пари за Audi S2.
STREETRACERS.HIT.BG
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Re: абе яките коли са си яки но...
Castor написа:Според мен хубавите коли са си хубави, но собствената винаги си е най-хубавата... поне при мен е така.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
LandShark написа:Е, тя твоята "баба Яга" си е доста изпъната... Защо въобще така я наричаш?? и тя е много готина...
Баба Яга е супер,много й се зарадвах

както по всеки стар автомобил има какво да се пипне,но като цяло си има много добър външен вид.
относно това което каза castor:донякъде си прав,ама не съвсем

аз на моята кола й с ерадвам разбира се,първата ми кола е все пак,но искам да се радвам и на е-21

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
6 мнения
• Страница 1 от 1