ABS- индикатор на таблото????

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

ABS- индикатор на таблото????

Мнение от quixzole » 27 Мар 2003, 11:39

Много често взе да ми се случва напоследък да ми свети лампата за ABS-a на таблото :wink: Обикновено се случва след като се задейства.....веднъж зимата на леда ми се задейства ABS ....ама бая сериозно натиснах педала.........и вчера се налжи да спра на асфалта.......обаче такива спирачки нацепих за да не се ударя в един некадърник....та пак се задейства и след това ми свeтна лампичката на таблото :roll: след като посвети почти целия ден....днес си запалих колата сутринта и вече всичко си е ОК...тва ми се случва вече доста пъти и се притеснявам....какво може да е според вас....самия датчик ли се е прецакал или е някъв проблем със системата :?:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 27 Мар 2003, 11:50

Spored handbook-a, ako ABS indikaciqta svetne tova oznachava che ABS sistemata ne funkcionira. Normalnata spirachna sistema ne e zasegnata ot tova i kolata shte raboti vse edno nqmash ABS. Ako naistina svetva i gasne, e vyzmojno da e prosto elektronen problem. Probvai da ritnesh silno spirachkata dokato sveti ABS-a, pone shte znaesh ot kakvo e. BMW preporychvat nezabavno da se poseti serviz, ako tazi lampa svetne...

Аватар

Re: ABS- индикатор на таблото????

Мнение от DA WOLF » 27 Мар 2003, 11:58

quixzole написа:Много често взе да ми се случва напоследък да ми свети лампата за ABS-a на таблото :wink: Обикновено се случва след като се задейства.....веднъж зимата на леда ми се задейства ABS ....ама бая сериозно натиснах педала.........и вчера се налжи да спра на асфалта.......обаче такива спирачки нацепих за да не се ударя в един некадърник....та пак се задейства и след това ми свeтна лампичката на таблото :roll: след като посвети почти целия ден....днес си запалих колата сутринта и вече всичко си е ОК...тва ми се случва вече доста пъти и се притеснявам....какво може да е според вас....самия датчик ли се е прецакал или е някъв проблем със системата :?:

На мен ми пресветква когато спирачната ми течност е намаляла... (между другото вчера кат карах на вращане от даскало ти меранх колата пред УНСС.... почти съм сигура че беше твойта...)
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Компактен
Аватар

Re: ABS- индикатор на таблото????

Мнение от quixzole » 27 Мар 2003, 12:24

(между другото вчера кат карах на вращане от даскало ти меранх колата пред УНСС.... почти съм сигура че беше твойта...)

Течноста ми я сменях преди месец :wink: но ще проверя все пак...
А вчера бях на лекциика да :lol: ..........точно на път за там щях да се цапардосам и след зверското ми спиране лампата остана да свети :cry:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 27 Мар 2003, 15:28

Ако ти е раzместен някой от дат4иците които вzимат импулси от колелата може да ти светне лампата.

Назад към Основен Форум