ABS- индикатор на таблото????
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ABS- индикатор на таблото????
Много често взе да ми се случва напоследък да ми свети лампата за ABS-a на таблото
Обикновено се случва след като се задейства.....веднъж зимата на леда ми се задейства ABS ....ама бая сериозно натиснах педала.........и вчера се налжи да спра на асфалта.......обаче такива спирачки нацепих за да не се ударя в един некадърник....та пак се задейства и след това ми свeтна лампичката на таблото
след като посвети почти целия ден....днес си запалих колата сутринта и вече всичко си е ОК...тва ми се случва вече доста пъти и се притеснявам....какво може да е според вас....самия датчик ли се е прецакал или е някъв проблем със системата 

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Spored handbook-a, ako ABS indikaciqta svetne tova oznachava che ABS sistemata ne funkcionira. Normalnata spirachna sistema ne e zasegnata ot tova i kolata shte raboti vse edno nqmash ABS. Ako naistina svetva i gasne, e vyzmojno da e prosto elektronen problem. Probvai da ritnesh silno spirachkata dokato sveti ABS-a, pone shte znaesh ot kakvo e. BMW preporychvat nezabavno da se poseti serviz, ako tazi lampa svetne...
Re: ABS- индикатор на таблото????
quixzole написа:Много често взе да ми се случва напоследък да ми свети лампата за ABS-a на таблотоОбикновено се случва след като се задейства.....веднъж зимата на леда ми се задейства ABS ....ама бая сериозно натиснах педала.........и вчера се налжи да спра на асфалта.......обаче такива спирачки нацепих за да не се ударя в един некадърник....та пак се задейства и след това ми свeтна лампичката на таблото
след като посвети почти целия ден....днес си запалих колата сутринта и вече всичко си е ОК...тва ми се случва вече доста пъти и се притеснявам....какво може да е според вас....самия датчик ли се е прецакал или е някъв проблем със системата
На мен ми пресветква когато спирачната ми течност е намаляла... (между другото вчера кат карах на вращане от даскало ти меранх колата пред УНСС.... почти съм сигура че беше твойта...)
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Re: ABS- индикатор на таблото????
(между другото вчера кат карах на вращане от даскало ти меранх колата пред УНСС.... почти съм сигура че беше твойта...)
Течноста ми я сменях преди месец

А вчера бях на лекциика да

5 мнения
• Страница 1 от 1