обороти
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
BAYRON написа:имах впредвид сродни години на тдс-са...... а за м30 мися да са на кантар!!!

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Azrail написа:А, нали, за тва говоря... Кулери-мулери, турбота, секви джуджавки. С по 1000 кубика отгоре и пак сте доволни че ги минавате. БРАВОС!
Съжалявам ако излезнах много в OFF-TOPIC, ама друга ми беше мисълта... Просто не мога да си затворя устата, когато някой се фука с дизел пред атмосферен мотор за драг... С по не-знам-си-колко кубика отгоре, интеркулери, чипове, турбота и сини лампички за по 30 коня отгореЕдин атмосферен бензинов двигател има коренно различна цел... (специално за БМВ стаа дума) Тва е се едно с камион да тръгнеш да се надбягваш на 400 метра... Фън е, цепиш тикви, както беше написал алх, но не това му е целта... Един дизел е направен за да бъде икономичен и тези екстри му се слагат за да бъде конкурентоспособен на бензиновия такъв... То ако дизелите бяха по-добри като мощност и т.н. защо не ги използват по WRC или F1, например?
Ааа ти си атмосферен двигател и секи ден си праиш драг...извинявай тогава...ама май нещо не си схванал тука говорим за нормални коли а не за Драгстери...И не сравняваме М3 С 3.0D а автомобили които са горе долу едни коне бензин и дизел...и излизат базови така..незнам на ТДС-те да им слагат допълнитело турбо,а за чип да не говориме..
Кой ти спори че безниновите коли са по-бавни от дизелите?Става въпрос че новите модели (Базовите) са конкуренти и в някой случай по добри от базов бензинов двигател...Къде почна да вадиш атмосфери и драгове и да сравнияваш с дизела..

Bum Bum май ви беше показал че има Дизелов драгстер....

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хубу де, добре, убедихте ме, дизеът е по-як от бензина. Тва с драга беше като пример. Чудя се тогава защо по световните рали шампионати не са започнали да правят всичките коли на дизел, след като го превъзхожда? 

MORE BEER!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Абе аз не искам да влизам в спорове, кое върви и кое не....харесвам идеята на дизела (на БМВ) - икономия + сносен вървеж, повтарям СНОСЕН! Не искам да се хваля ама който беше на събора може да каже къв беше резултата от гонката ми с 330д........кола по-мощна с 34к.с. от моята, за въртящия момент неща и да си помисля, 1000 кубика отгоре мойта и на цялата тая картина и една турбина.......е който знае да каже колко зле се праедстави лошия безинов М52
Стегнете се малко, който иска да кара икономчна кола, която да не те комплексира на магистралата си купува 320д, 330д (тука слагам и 320-ка бензин), но който иска да се кефи максимално от възможностите на колата си със сигурност няма да си купи печка, а всичко бензиново от .25 нагоре.....
И както всяко правило си има изключения, и тук е така и то се казва 535Д....мечта

Стегнете се малко, който иска да кара икономчна кола, която да не те комплексира на магистралата си купува 320д, 330д (тука слагам и 320-ка бензин), но който иска да се кефи максимално от възможностите на колата си със сигурност няма да си купи печка, а всичко бензиново от .25 нагоре.....
И както всяко правило си има изключения, и тук е така и то се казва 535Д....мечта

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
gazzzar
Най-хубаво казано за двете страни на медала
Azrail
Аве момък напет, ти с твойте драгове да спреш да пишеш по-тая тема щот голям го вадиш, ма по-скоро голям го ядеш, особенно с тия постове

...
Най-хубаво казано за двете страни на медала

Azrail
...
Аве момък напет, ти с твойте драгове да спреш да пишеш по-тая тема щот голям го вадиш, ма по-скоро голям го ядеш, особенно с тия постове

- Azrail
- UFO Pilot
-
А стига бе, чета и не вярвам на очите си...
dinko_sd, ела бе, пиле. Гледам те - някаква звезда нова си. Ела тука са да ти кажа 2 приказки...
За кое по-точно да говоря? Говоря за писти и за драг състезания, да. За това използвам аз един автомобил и БМВ засега отговаря най-добре на изискванията ми! Ти ако искаш икономична кола, не знам къф ти е случая - мога най-горещо да ти препоръчам един модел - Хюндай Гец! Върви, не гори много - за града е перфе!
Осъзнавам че съм доста краен в повечето си мнения, но МРАЗЯ ДИЗЕЛ!!! За човек, който пътува доста и търси икономичност - супер! Аз обаче не търся икономичност в един автомобил. Проблем?
Може и да се излагам с мненията си, но това е което мисля аз и не отстъпвам и сантиметър назад. Вие ако си се кефите на печките си - проблем нямам, хора и вкусове различни, ама да седне някой да ми обяснява как дизел върви повече от бензин... Вие разбирате ли колко е съкратен живота на двигателя с всичките турбота и работи по двигателя? Ебеш и фърляш, ебати. Тръгнал да ми сравнява 50000 литра дизелов мотор с 100000 турбота по него и не-знам-си-кво-си още по него с 2.0 атмосферен двигател... Ай сиктир. За това се нервирам и съм толкова краен в мненията си. Ще прощавате, ако съм обидил някой - сигурно нарочно е било!
dinko_sd, ела бе, пиле. Гледам те - някаква звезда нова си. Ела тука са да ти кажа 2 приказки...
За кое по-точно да говоря? Говоря за писти и за драг състезания, да. За това използвам аз един автомобил и БМВ засега отговаря най-добре на изискванията ми! Ти ако искаш икономична кола, не знам къф ти е случая - мога най-горещо да ти препоръчам един модел - Хюндай Гец! Върви, не гори много - за града е перфе!
Осъзнавам че съм доста краен в повечето си мнения, но МРАЗЯ ДИЗЕЛ!!! За човек, който пътува доста и търси икономичност - супер! Аз обаче не търся икономичност в един автомобил. Проблем?
Може и да се излагам с мненията си, но това е което мисля аз и не отстъпвам и сантиметър назад. Вие ако си се кефите на печките си - проблем нямам, хора и вкусове различни, ама да седне някой да ми обяснява как дизел върви повече от бензин... Вие разбирате ли колко е съкратен живота на двигателя с всичките турбота и работи по двигателя? Ебеш и фърляш, ебати. Тръгнал да ми сравнява 50000 литра дизелов мотор с 100000 турбота по него и не-знам-си-кво-си още по него с 2.0 атмосферен двигател... Ай сиктир. За това се нервирам и съм толкова краен в мненията си. Ще прощавате, ако съм обидил някой - сигурно нарочно е било!
MORE BEER!
Azrail написа:. Тръгнал да ми сравнява 50000 литра дизелов мотор с 100000 турбота по него и не-знам-си-кво-си още по него с 2.0 атмосферен двигател...
Абе ти май си знаеш едно и си плямпаш само него а?Стига с тия атмосфери и глупости..НИКОЙ не прави такова срвавнение каквото ти за 5-ти път повтавяш..По горе ти обясних какво сравнение правим така че спри не се излагай вече и кажи ква кола имаш и с какъв АТМОСФЕРЕН двигател е ?

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
БЕЕМВЕТО написа:330 d

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ма ше тропна с крак, ей!
То в тази тема отдавна сме в OFF TOPIC, който общо-взето аз започнах и искам да се извиня на всички. Аз я приех като нещо от сорта "дизел vs. бензин" и се позапалих малко повечко отколкото трябва, но все пак не виждам да съм обидил някой лично.
Както и да е, извинявайте още веднъж и най-вече към автора на темата - SORRY

То в тази тема отдавна сме в OFF TOPIC, който общо-взето аз започнах и искам да се извиня на всички. Аз я приех като нещо от сорта "дизел vs. бензин" и се позапалих малко повечко отколкото трябва, но все пак не виждам да съм обидил някой лично.
Както и да е, извинявайте още веднъж и най-вече към автора на темата - SORRY

MORE BEER!
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5