обороти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Юни 2005, 12:06

тфа с пръскалките за 30 коня беше удар под кръста, поне аз неам такива и затва не ми върви колата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 02 Юни 2005, 13:08

BAYRON написа:имах впредвид сродни години на тдс-са...... а за м30 мися да са на кантар!!!

:help: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 02 Юни 2005, 13:19

Azrail написа:А, нали, за тва говоря... Кулери-мулери, турбота, секви джуджавки. С по 1000 кубика отгоре и пак сте доволни че ги минавате. БРАВОС!
Съжалявам ако излезнах много в OFF-TOPIC, ама друга ми беше мисълта... Просто не мога да си затворя устата, когато някой се фука с дизел пред атмосферен мотор за драг... С по не-знам-си-колко кубика отгоре, интеркулери, чипове, турбота и сини лампички за по 30 коня отгоре :mhihi: Един атмосферен бензинов двигател има коренно различна цел... (специално за БМВ стаа дума) Тва е се едно с камион да тръгнеш да се надбягваш на 400 метра... Фън е, цепиш тикви, както беше написал алх, но не това му е целта... Един дизел е направен за да бъде икономичен и тези екстри му се слагат за да бъде конкурентоспособен на бензиновия такъв... То ако дизелите бяха по-добри като мощност и т.н. защо не ги използват по WRC или F1, например?

Ааа ти си атмосферен двигател и секи ден си праиш драг...извинявай тогава...ама май нещо не си схванал тука говорим за нормални коли а не за Драгстери...И не сравняваме М3 С 3.0D а автомобили които са горе долу едни коне бензин и дизел...и излизат базови така..незнам на ТДС-те да им слагат допълнитело турбо,а за чип да не говориме..
Кой ти спори че безниновите коли са по-бавни от дизелите?Става въпрос че новите модели (Базовите) са конкуренти и в някой случай по добри от базов бензинов двигател...Къде почна да вадиш атмосфери и драгове и да сравнияваш с дизела.. :mhihi:
Bum Bum май ви беше показал че има Дизелов драгстер.... :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Юни 2005, 13:53

Хубу де, добре, убедихте ме, дизеът е по-як от бензина. Тва с драга беше като пример. Чудя се тогава защо по световните рали шампионати не са започнали да правят всичките коли на дизел, след като го превъзхожда? :dunno:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

diesel

Мнение от KPETEH » 02 Юни 2005, 13:56

Boce направо както казват тука - къртиш (компетентен си определено) :kuku: :ahah:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 02 Юни 2005, 14:54

Абе аз не искам да влизам в спорове, кое върви и кое не....харесвам идеята на дизела (на БМВ) - икономия + сносен вървеж, повтарям СНОСЕН! Не искам да се хваля ама който беше на събора може да каже къв беше резултата от гонката ми с 330д........кола по-мощна с 34к.с. от моята, за въртящия момент неща и да си помисля, 1000 кубика отгоре мойта и на цялата тая картина и една турбина.......е който знае да каже колко зле се праедстави лошия безинов М52 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Стегнете се малко, който иска да кара икономчна кола, която да не те комплексира на магистралата си купува 320д, 330д (тука слагам и 320-ка бензин), но който иска да се кефи максимално от възможностите на колата си със сигурност няма да си купи печка, а всичко бензиново от .25 нагоре.....
И както всяко правило си има изключения, и тук е така и то се казва 535Д....мечта ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Потребител
Аватар

Мнение от БЕЕМВЕТО » 02 Юни 2005, 21:12

330 d :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 02 Юни 2005, 22:01

gazzzar
...

Най-хубаво казано за двете страни на медала :!:

Azrail
...

Аве момък напет, ти с твойте драгове да спреш да пишеш по-тая тема щот голям го вадиш, ма по-скоро голям го ядеш, особенно с тия постове :banghead: :dummy:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Юни 2005, 1:54

А стига бе, чета и не вярвам на очите си...
dinko_sd, ела бе, пиле. Гледам те - някаква звезда нова си. Ела тука са да ти кажа 2 приказки...
За кое по-точно да говоря? Говоря за писти и за драг състезания, да. За това използвам аз един автомобил и БМВ засега отговаря най-добре на изискванията ми! Ти ако искаш икономична кола, не знам къф ти е случая - мога най-горещо да ти препоръчам един модел - Хюндай Гец! Върви, не гори много - за града е перфе!
Осъзнавам че съм доста краен в повечето си мнения, но МРАЗЯ ДИЗЕЛ!!! За човек, който пътува доста и търси икономичност - супер! Аз обаче не търся икономичност в един автомобил. Проблем?
Може и да се излагам с мненията си, но това е което мисля аз и не отстъпвам и сантиметър назад. Вие ако си се кефите на печките си - проблем нямам, хора и вкусове различни, ама да седне някой да ми обяснява как дизел върви повече от бензин... Вие разбирате ли колко е съкратен живота на двигателя с всичките турбота и работи по двигателя? Ебеш и фърляш, ебати. Тръгнал да ми сравнява 50000 литра дизелов мотор с 100000 турбота по него и не-знам-си-кво-си още по него с 2.0 атмосферен двигател... Ай сиктир. За това се нервирам и съм толкова краен в мненията си. Ще прощавате, ако съм обидил някой - сигурно нарочно е било!
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 03 Юни 2005, 4:00

Azrail написа:. Тръгнал да ми сравнява 50000 литра дизелов мотор с 100000 турбота по него и не-знам-си-кво-си още по него с 2.0 атмосферен двигател...

Абе ти май си знаеш едно и си плямпаш само него а?Стига с тия атмосфери и глупости..НИКОЙ не прави такова срвавнение каквото ти за 5-ти път повтавяш..По горе ти обясних какво сравнение правим така че спри не се излагай вече и кажи ква кола имаш и с какъв АТМОСФЕРЕН двигател е ?
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Юни 2005, 4:16

Azrail ........

пич ти яко се окисляваш обаче .. ама така е требе да има яко фън :mhihi: :mhihi: :mhihi:
мисля че се разбрахме с тебе по въпроса с резачките и лимончетата тъй че земи си почини малко и не се нерви много ;)

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 03 Юни 2005, 9:21

БЕЕМВЕТО написа:330 d :mhihi:

:dunno:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Юни 2005, 10:32

Ма ше тропна с крак, ей! :mhihi:
То в тази тема отдавна сме в OFF TOPIC, който общо-взето аз започнах и искам да се извиня на всички. Аз я приех като нещо от сорта "дизел vs. бензин" и се позапалих малко повечко отколкото трябва, но все пак не виждам да съм обидил някой лично.
Както и да е, извинявайте още веднъж и най-вече към автора на темата - SORRY :uups:
MORE BEER!

Предишна

Назад към Основен Форум