V podkrepa na LandShark

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

V podkrepa na LandShark

Мнение от KGB » 22 Мар 2003, 7:49

V Dir.bg avtoklubat na BMW se vixri niakva bezmislena ataka ot kreteni sreshty LandShark....

Az prizovavam vsichki da go podkrepim i da dadem svoeto mnenie tam, kakto e napravil Turturelo.

Az licho stignax do tozi forum tyk, ot tam!!!, i moga da tvardia che foruma tyk e mozebi nai dobria ot vsichki forumi koito sam posetil do sega a tova sa dalzi nai veche na moderatorite, kakavto e LandShark.

ZA TOVA NEKA VSEKI DA DADE SVOETO MNENIE NA DIR.BG V PODKREPA NA LANDSHARK, zastoto bez nego BMW forumat niamashe da e sashtiat....pak i xora kato men nikoga niamashe da stignat do bmwpower-bg.

AZ LICHNO IZKAVAM SVOYATA PALNA PODKREPA ZA LANDSHARK I sam my blagodaren za tova che otkrix tozi forum.
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 22 Мар 2003, 9:35

KGB, абсолютно съм съгласен с теб. Отивам да ги разпилея ей сега смешниците в дир-а. Да живее LAND-SHARK.
Ей ма колко съм добър в подмазването, чак и аз се учудих....

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Castor » 22 Мар 2003, 9:40

ami az na foruma na BMW w Dir.bg ne hodia, no tozi forum e izkliuchitelno dobre naprawen - organizaciata mu i interface-a sa super - niama i edna propusnata podrobnost... wuzmojnosti za citati i wuobste mnogo mi hareswa. Neznam dali e hostnat w gotow wid ili moderatorite sa go prawili, no e nai-dobre oformenia forum na koito hodia, a az poseshtawam okolo 10 - powecheto chujdestranni...

Pozdrawiawam Webmaster-a i moderatorite za staranieto, koeto wlagat...
A towa che foruma e dobre naprawen i woden si lichi purwo po goliamata mu poseshtaemost.

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 22 Мар 2003, 12:54

Благодаря за добрите думи за нашия форум. Вашето удовлетворение е едно от нещата, които ми дават сили на мен и останалите доброволци от екипа на BMWPower-BG.net да продължаваме да осъвършенстваме форума.

Колкото до проблема с дир.бг - вече се реши, там само временно ми бяха отнети правата в клуб БМВ. Все пак благодаря на всички които ме подкрепиха при споровете там!

Назад към Основен Форум