Дискусия относно баловете

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 04 Май 2005, 16:52

аре казвайте за кой ден става въпрос и ако не мога да взема някоя от служебните ( Z3 ACshnitzer или BMW 540i M пакет) бройте една 325-ца в редиците :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Май 2005, 1:30

ами след дабора 1 вата ми зада4а е да задеиствам нещата ве4е 4е имам няколко предложения относно децата само е нужно да се уто4ни краиния резултат какъв то и да е бил тои
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RED-AUDI » 05 Май 2005, 10:24

Здравейте!
НЕзнам дали успяхте да оргенизирате деца от другите софийски домове, но в Горна баня има доста абитуриенти.
Вижте тази тема http://audibg.com/forum/viewtopic.php?t=5016
В нея съм описала на децата от дома кога и къде са им баловете. Определено Аз, абитуриентите, а и всички останали хлапета от дома много ще се радваме на по-голямо посещение и повече веселба.

Ще се радвам да приемете идеята и заедно двата клуба да направим добра фиеста :D :ok: :bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Май 2005, 23:25

RED-AUDI написа:Здравейте!
НЕзнам дали успяхте да оргенизирате деца от другите софийски домове, но в Горна баня има доста абитуриенти.
Вижте тази тема http://audibg.com/forum/viewtopic.php?t=5016
В нея съм описала на децата от дома кога и къде са им баловете. Определено Аз, абитуриентите, а и всички останали хлапета от дома много ще се радваме на по-голямо посещение и повече веселба.

Ще се радвам да приемете идеята и заедно двата клуба да направим добра фиеста :D :ok: :bgflag:

дам живи и здрави върна ли се ще се видим стеб да се уговорим нещо благодаряти за вниманието
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 22 Май 2005, 1:59

само подкрепям идеята пари ше дам но време нямам
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Sraaaaa » 30 Май 2005, 15:48

Не мога просто да не се похваля :D Благодарение на една от идеите на Audi и BMW Клуб България и в Ямбол се проведе едно незабравимо събитие. На главната страница на клуб Yes-Race може да прочетете накратко какво се е случило. А тук може да проследите всичко и да разгледате снимки.
Имаше представители и на BMW!

Потребител
Аватар

Абитуриентски балове 2005 гр. Ямбол ДОВДЛРГ "Юрий Гагар

Мнение от Sraaaaa » 30 Май 2005, 15:49

Не мога просто да не похваля Ямбол :D Благодарение на една от идеите на Audi и BMW Клуб България и в Ямбол се проведе едно незабравимо събитие. На главната страница на клуб Yes-Race може да прочетете накратко какво се е случило. А тук може да проследите всичко и да разгледате снимки.
Имаше представители и на BMW!

Предишна

Назад към Основен Форум