как мина бала на децата

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

как мина бала на децата

Мнение от dizelboy » 28 Май 2005, 18:35

пиша ви го тука защото и така или ина4е няма да го про4етете
ми как мина 4аках на еко някои да доиде ама никои е кво пак си викам ще ходя сам ,барем да не се излагам аз отидох видях се с децата много хубави и мили деца ама много 5 абитуриен4ета имаше слън4еви деца добре 4е доиде едно мом4е от форума на ауди даме прощава ама му забравих името 4е да закараме децата на 2 километра от дома ,и да ги оставиме стана ми супер криво 4е бяхме само 2ма ама свършихме работа ,защото напрактика и бмв форума,и аудифорума се наакахме , многото силни дупета и ентусиясти не еделиха 2 дршливи 4аса да минат да зарадваме децата само 2 нито пове4е нито по малко , тези които са били на работа добре това го рабирам но тези които са си били в кащи и са преяждали с луканка оправдание нямат ,щото самите те не са имали желание да доидат ,маината му
така4е в граина сметка бъдете горди 4е карате такива лъскави коли ма не се бите в гардите 4е сте фенове

п.с --- не обиждам никои и нее насо4ено кам никои по горе написаното все мие тая кво мислите и кво вие мнението евала на ексаитера на мом4ето от ауди форума 4е бяха то4ни и сарцати хора
ИзображениеИзображение
Изображение

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 28 Май 2005, 19:41

Хвала на такива като теб, dizelboy!Адски съжалявам че не успях да дойда с теб! :(
Все пак браво че сте успели да зарадвате децата!

БРАВО! :idea:
ИзображениеИзображение

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 28 Май 2005, 20:52

Евала Дизелче супер си!!!! :D :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 29 Май 2005, 1:06

Мисля, че всички които не сме отишли трябва да си мълчим!Никой от нас няма право да коментира случая и подобни "Браво Дизелче, супер си" или "Много съжалявам че не дойдох" са доста глупави и смешни!Осрахме работата, така че просто си трайте и неставайте по-смешни!

Форума има 2690 регистрирани потребители, и само един свърши работа, останалите сме "басисти"(ако ме разбирате какво искам да кажа)!
::: vankata™ :::

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Май 2005, 1:24

vankata™ написа:Мисля, че всички които не сме отишли трябва да си мълчим!Никой от нас няма право да коментира случая и подобни "Браво Дизелче, супер си" или "Много съжалявам че не дойдох" са доста глупави и смешни!Осрахме работата, така че просто си трайте и неставайте по-смешни!

Форума има 2690 регистрирани потребители, и само един свърши работа, останалите сме "басисти"(ако ме разбирате какво искам да кажа)!

2690 от които колко са активни, колко са БМВ ентусиасти и колко от тези ентусиасти имат автомобили (било то и НЕ БМВ)? :arrow: 690.. струват ми се много.. така, че не бързайте със заключенията да за хората тук. :confused:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Май 2005, 2:19

да прав е слипкнот не бързайте сега да ги обиждате хората и членовете на клуба .. не са имали време не са дошли .. не са искали не са дошли .. секи сам си решава :(

п.с. преди даваха по новините за тоя дом , и си мисля сега ще видя мойте приятели от клуба .. я некои познат .. я кеф нещо бмв-та .. стана ми едно такова готино .. обаче не дадоха нито 1 кола , а то каква била причината :(
п.с.2. и ванка басисти е вече морялно остаряло .. сега са киселяците на мода и пийсмеикърите ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Май 2005, 3:10

Заключвам по молба на автора ;)

Назад към Основен Форум