как мина бала на децата
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
как мина бала на децата
пиша ви го тука защото и така или ина4е няма да го про4етете
ми как мина 4аках на еко някои да доиде ама никои е кво пак си викам ще ходя сам ,барем да не се излагам аз отидох видях се с децата много хубави и мили деца ама много 5 абитуриен4ета имаше слън4еви деца добре 4е доиде едно мом4е от форума на ауди даме прощава ама му забравих името 4е да закараме децата на 2 километра от дома ,и да ги оставиме стана ми супер криво 4е бяхме само 2ма ама свършихме работа ,защото напрактика и бмв форума,и аудифорума се наакахме , многото силни дупета и ентусиясти не еделиха 2 дршливи 4аса да минат да зарадваме децата само 2 нито пове4е нито по малко , тези които са били на работа добре това го рабирам но тези които са си били в кащи и са преяждали с луканка оправдание нямат ,щото самите те не са имали желание да доидат ,маината му
така4е в граина сметка бъдете горди 4е карате такива лъскави коли ма не се бите в гардите 4е сте фенове
п.с --- не обиждам никои и нее насо4ено кам никои по горе написаното все мие тая кво мислите и кво вие мнението евала на ексаитера на мом4ето от ауди форума 4е бяха то4ни и сарцати хора
ми как мина 4аках на еко някои да доиде ама никои е кво пак си викам ще ходя сам ,барем да не се излагам аз отидох видях се с децата много хубави и мили деца ама много 5 абитуриен4ета имаше слън4еви деца добре 4е доиде едно мом4е от форума на ауди даме прощава ама му забравих името 4е да закараме децата на 2 километра от дома ,и да ги оставиме стана ми супер криво 4е бяхме само 2ма ама свършихме работа ,защото напрактика и бмв форума,и аудифорума се наакахме , многото силни дупета и ентусиясти не еделиха 2 дршливи 4аса да минат да зарадваме децата само 2 нито пове4е нито по малко , тези които са били на работа добре това го рабирам но тези които са си били в кащи и са преяждали с луканка оправдание нямат ,щото самите те не са имали желание да доидат ,маината му
така4е в граина сметка бъдете горди 4е карате такива лъскави коли ма не се бите в гардите 4е сте фенове
п.с --- не обиждам никои и нее насо4ено кам никои по горе написаното все мие тая кво мислите и кво вие мнението евала на ексаитера на мом4ето от ауди форума 4е бяха то4ни и сарцати хора

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Хвала на такива като теб, dizelboy!Адски съжалявам че не успях да дойда с теб!
Все пак браво че сте успели да зарадвате децата!
БРАВО!

Все пак браво че сте успели да зарадвате децата!
БРАВО!

- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Мисля, че всички които не сме отишли трябва да си мълчим!Никой от нас няма право да коментира случая и подобни "Браво Дизелче, супер си" или "Много съжалявам че не дойдох" са доста глупави и смешни!Осрахме работата, така че просто си трайте и неставайте по-смешни!
Форума има 2690 регистрирани потребители, и само един свърши работа, останалите сме "басисти"(ако ме разбирате какво искам да кажа)!
Форума има 2690 регистрирани потребители, и само един свърши работа, останалите сме "басисти"(ако ме разбирате какво искам да кажа)!
::: vankata™ :::
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
vankata™ написа:Мисля, че всички които не сме отишли трябва да си мълчим!Никой от нас няма право да коментира случая и подобни "Браво Дизелче, супер си" или "Много съжалявам че не дойдох" са доста глупави и смешни!Осрахме работата, така че просто си трайте и неставайте по-смешни!
2690 от които колко са активни, колко са БМВ ентусиасти и колко от тези ентусиасти имат автомобили (било то и НЕ БМВ)?

- Гост
-
да прав е слипкнот не бързайте сега да ги обиждате хората и членовете на клуба .. не са имали време не са дошли .. не са искали не са дошли .. секи сам си решава
п.с. преди даваха по новините за тоя дом , и си мисля сега ще видя мойте приятели от клуба .. я некои познат .. я кеф нещо бмв-та .. стана ми едно такова готино .. обаче не дадоха нито 1 кола , а то каква била причината
п.с.2. и ванка басисти е вече морялно остаряло .. сега са киселяците на мода и пийсмеикърите

п.с. преди даваха по новините за тоя дом , и си мисля сега ще видя мойте приятели от клуба .. я некои познат .. я кеф нещо бмв-та .. стана ми едно такова готино .. обаче не дадоха нито 1 кола , а то каква била причината

п.с.2. и ванка басисти е вече морялно остаряло .. сега са киселяците на мода и пийсмеикърите

7 мнения
• Страница 1 от 1