Дизел-ленд!!!
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
dinko_sd написа:Този волан наистина е тройка, ама и врътките под духалниците са малко по-различнимай
Врътките не са различни, просто са хромирани

BMW8 написа:Аз викам че волана е триъгълния и той се появи заедно с фейслифта![]()
Познах ли?
не, върви със спротния пакет .. има го и на предното Е65/Е66
едната бира е за dinko_sd .. макар при положение, че има двете снимки една под друга отиваме на откриите 10те разлики ..
Видяхме ентусиастите, колко са ентусиазирани по BMW!
Другата бира ще си я изпия сам - разликата по таблото чрез, която можеше да различиш E65/E66 от E65/E66 LCI е по хромираните врътки за силата на духалката и настройките за температурата. Втората разлика е, че на CD плеъра над пепелника има добавени копчета, които на старата ги няма ..
пс. нещо друго слабо известно - LCI е съкращение на Life Cycle Impuls, което е нововъзприетото корпоративно наименование на facelift. По идеологията на BMW фейслифт е думичката за подмладяване на примерно възрастни дами, може да са с изпънато лице и подобрен външен вид, но те все пак остават стари, затова оттук нататък подмладените модели ще носят обозначението LCI!
отварям нова тема с нова загадка .. по скоро игра!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
BMW8 написа:Аз викам че волана е триъгълния и той се появи заедно с фейслифта![]()
На печелившите - честито

- Новини
-
Turturelo написа: Остави да видим кой колко се интересува от BMW. Май ще го направя традиция това.. загадки с награден фонд, хем ще научат нещо, че има доста боси хора с претенции, хем ще пият на аванта бири..
Мммм не е честно! Повечето от нас нямаме достъп до по-новичките модели.

Най-новичкото на което се покатерчих беше на Azrail X3-ката...

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Още като гледах първите снимки на фейслифта ми направи впечатление разлика във тия врътки ма не бях сигурен. А иначе ще бъде чест за мен да пия бира с Turturelo 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Turturelo написа:!!Asen_X написа:Мммм не е честно! Повечето от нас нямаме достъп до по-новичките модели.![]()
имаш достъп до интернет .. останалото е въпрос на желание!
Е, са недей да бъдеш толкова строг. На теб ти е професия, на другите- хоби

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
DEFLEPPARD написа: защо в Белгия колите били 80% дизели ? някви преференции ли имат или кво ?.. ква е причината?
Преференции няма (поне в ГЕР), точно обратното е - данъка е по висок заради замърсяването на околната среда.
Причината е следната: щото се кара много и след 1-3 год. спестяваш няколко евро от гориво които ги инвестираш в бира ... важното е принципа - да се пести!
DEFLEPPARD написа:
тва с бетонните огради дали предпазва от заслепяване с тия 70см или е само да не навлезеш в насрещното?
мен лично идеата с високите растения по ми допада май...
или пък бетонна ограда, обаче обрасла с растения та да не се вижда... би било супер
това е А99 "околовръстното" на Мюнхен и движението е много натоварено през цялото денонощие. има 3-4 платна във всяка посока и се кръстосва с другите магистрали ... бетоновата ограда е заради масовите (и не толкова масови) катастрофи, които стават от време на време, на които взимат участие и много ТИРове. Можеш да си представиш ако стане катастрофа в едната посока и кола се прехвърли в другата посока какво ще стане при тия скорости, които се кара!

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2