Дизел-ленд!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 17 Май 2005, 11:42

Този волан наистина е тройка, ама и врътките под духалниците са малко по-различни :roll: май

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 17 Май 2005, 11:42

...

уууупс че тъпотия изръсих
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 17 Май 2005, 12:13

не врътките и духалките определено не са , но щом не е по волана , оборотомера и софтуера тогава май наистина е по погледа на тирджията :mhihi:
Най-мразя да съм прав!!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Май 2005, 12:38

dinko_sd написа:Този волан наистина е тройка, ама и врътките под духалниците са малко по-различни :roll: май

Врътките не са различни, просто са хромирани ;)
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 14:20

BMW8 написа:Аз викам че волана е триъгълния и той се появи заедно с фейслифта :winky:
Познах ли? :lol:

не, върви със спротния пакет .. има го и на предното Е65/Е66

едната бира е за dinko_sd .. макар при положение, че има двете снимки една под друга отиваме на откриите 10те разлики ..

Видяхме ентусиастите, колко са ентусиазирани по BMW!
Другата бира ще си я изпия сам - разликата по таблото чрез, която можеше да различиш E65/E66 от E65/E66 LCI е по хромираните врътки за силата на духалката и настройките за температурата. Втората разлика е, че на CD плеъра над пепелника има добавени копчета, които на старата ги няма ..

пс. нещо друго слабо известно - LCI е съкращение на Life Cycle Impuls, което е нововъзприетото корпоративно наименование на facelift. По идеологията на BMW фейслифт е думичката за подмладяване на примерно възрастни дами, може да са с изпънато лице и подобрен външен вид, но те все пак остават стари, затова оттук нататък подмладените модели ще носят обозначението LCI!

отварям нова тема с нова загадка .. по скоро игра!

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 17 Май 2005, 14:33

BMW8 написа:Аз викам че волана е триъгълния и той се появи заедно с фейслифта :winky:

На печелившите - честито ;)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 14:58

на него отешителна награда - дъвка! Стимулиране на любознателността! :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Май 2005, 15:34

Turturelo написа: Остави да видим кой колко се интересува от BMW. Май ще го направя традиция това.. загадки с награден фонд, хем ще научат нещо, че има доста боси хора с претенции, хем ще пият на аванта бири..

Мммм не е честно! Повечето от нас нямаме достъп до по-новичките модели. ;)

Най-новичкото на което се покатерчих беше на Azrail X3-ката... ;)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 15:37

!!Asen_X написа:Мммм не е честно! Повечето от нас нямаме достъп до по-новичките модели. ;)

имаш достъп до интернет .. останалото е въпрос на желание!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 17 Май 2005, 18:59

Още като гледах първите снимки на фейслифта ми направи впечатление разлика във тия врътки ма не бях сигурен. А иначе ще бъде чест за мен да пия бира с Turturelo :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Май 2005, 21:01

Turturelo написа:
!!Asen_X написа:Мммм не е честно! Повечето от нас нямаме достъп до по-новичките модели. ;)

имаш достъп до интернет .. останалото е въпрос на желание!

Е, са недей да бъдеш толкова строг. На теб ти е професия, на другите- хоби ;)
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 23:03

хоби ми беше и ми е цял живот, после ми стана професия и то благодарение на този Клуб, затова и ме боли толкова за него!

dinko_sd, утре вечер към 20ч. на Еко ще раздавам наградния фонд от темата за ключа! Ела и ти да те черпя ;)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Май 2005, 7:34

DEFLEPPARD написа: защо в Белгия колите били 80% дизели ? някви преференции ли имат или кво ?.. ква е причината?

Преференции няма (поне в ГЕР), точно обратното е - данъка е по висок заради замърсяването на околната среда.
Причината е следната: щото се кара много и след 1-3 год. спестяваш няколко евро от гориво които ги инвестираш в бира ... важното е принципа - да се пести!

DEFLEPPARD написа:
тва с бетонните огради дали предпазва от заслепяване с тия 70см или е само да не навлезеш в насрещното?
мен лично идеата с високите растения по ми допада май...
или пък бетонна ограда, обаче обрасла с растения та да не се вижда... би било супер :)

това е А99 "околовръстното" на Мюнхен и движението е много натоварено през цялото денонощие. има 3-4 платна във всяка посока и се кръстосва с другите магистрали ... бетоновата ограда е заради масовите (и не толкова масови) катастрофи, които стават от време на време, на които взимат участие и много ТИРове. Можеш да си представиш ако стане катастрофа в едната посока и кола се прехвърли в другата посока какво ще стане при тия скорости, които се кара! :roll: Оградата е много ценна и аз лично пътувам всеки ден и съм бил свидетел на катастрофи в този участък, при които моделите на колите трудно се познават след това и платната са блокирани, но в другата посока всичко е ОК и всички движат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 22 Май 2005, 2:25

Turturelo написа:
CheGevara написа:още нещо ме изкефи максимално - масажа на седалката ...

стига бе .. мен ми изтръпва задника .. виж вентилацията е готско!

м/у другото като гледам си се кордисал в 7ца LCI :winky: с комфорт достъп .. ама е сбъгясала нещо :mhihi:

нечовешко ееее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Основен Форум