BMW потвърди производството на трета серия GT
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Малко
относно Koenigsegg, фирмата е oсновно собственост на Кристиан фон Кьонигсег, с не знам колко процента точно и норвежкия милиардер Бард Екер който държи 49 %, има и доста други по-дребни акционери. Екер всъщност се занимава със страничните на автомобилите неща- дизайна на яхти, както и участие в състезания с тях и куп други, наричат го норвежкият Ричард Брансън и на шега хора, които го познават са казали (след като се разбра, че ще купуват Saab), че като го знаят какъв е скоро феновете на марката да очакват Сааб-и с крила.
Зад сделката по придобиването на Saab стоят и други хора от кръга на горните двама.
Аз поне не съм чувал К.Кьонигсег да е и тестпилот, по спомени ми се върти името на : Loris Bicocchi, който е участвал и в разработването на автомобила.
И накрая- Saab 9-5, че е стар, стар е но е на 10 г не на 15, излиза 1998 и вече не се произвежда, тъй като пускат новия 9-5 от септември.

Зад сделката по придобиването на Saab стоят и други хора от кръга на горните двама.

Аз поне не съм чувал К.Кьонигсег да е и тестпилот, по спомени ми се върти името на : Loris Bicocchi, който е участвал и в разработването на автомобила.
И накрая- Saab 9-5, че е стар, стар е но е на 10 г не на 15, излиза 1998 и вече не се произвежда, тъй като пускат новия 9-5 от септември.

CONAN написа:MaXimal написа:Ми научете се да живеете в бъдещето тогава, а не в миналото. Защото ако БМВ още произвеждаха е30, е34 и е38 щяха да са фалирали... 90те...
Ами може и да си прав,може би това е бъдещето и трябва да го приемем.Просто не ми харесват стопове тип Хюндай, бъбреци мутиращи в голяма радиаторна решетка разделена на две .Да не говорим за 1 серия и Х3 дето те е срам да кажеш ,че са производство на БМВ.Ама криза е ,като не ми харесва ,има и други марки,да си им ставам фен на тях.Ето Брилянс какво им е,поне са си китайски не се мъчат да приличат на такива.
Освен изброените модели има и Е36,Е32,Е39,Е46 ,които ако БМВ не беше ги произвеждала въобще нямаше да е това ,което е сега.Защото славата си я дължи имено на тези модели.И ако някой каже ,че след Е46, Е90 му е достоен заместник и го превъзхожда по визия значи аз съм сбъркан.Не оставайте с лоши впечатления ,все пак това е форум да споделяме мнения,не сме финансови консултанти на БМВ за излизане от кризата.Ако човек е наистина фен ще си казва свободно мнението независимо добро или лошо е . И няма нужда да се притесняваме ,че китайците ще ги купят ,ако продължават в тоя стил да правят колите много скоро ще се припокрият с тях.
просто идея си нямаш колко пъти по добра е е90 от 46

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Аз те разбирам ама ти не четеш....цитат:
......Е46, Е90 му е достоен заместник и го превъзхожда по визия
Става въпрос за визия ,за възприятие.Ясно е ,че бмв е премиум автомобил и ние аутсайсерите неможем да тестваме всички автомобили но не пречи да имаме мнение.И тук говоря за чисто харесване ,не за характеристики ,ако ме разбираш......
......Е46, Е90 му е достоен заместник и го превъзхожда по визия
Става въпрос за визия ,за възприятие.Ясно е ,че бмв е премиум автомобил и ние аутсайсерите неможем да тестваме всички автомобили но не пречи да имаме мнение.И тук говоря за чисто харесване ,не за характеристики ,ако ме разбираш......
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Прекалено идва вече... Колеги, аз предлагам да обявим бойкот и да караме класики до 1990 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4