BMW 760 2010
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Alex_GT3 написа:Голямата седмица ще бъде отново от класа. 12 цилиндъра, 8 скорости, над 500 конски сили ... Нямам търпение да я видим в действие, а за М7 наистина се заговори в последно време, ще дочакаме да видим. Лично аз съм раздвоен от идеята за М7 и бих приел със смесени чувства появята на М версия на седмицата. По-скоро би се оказало повече подход от маркетингова гледна точка, за да има конкурент на "С 65" на Мерцедес. Ако се появи М серия ... 760 няма да има никакъв смисъл според мен.
Аз съм на същото мнение по отношение на излизането на "спортна" седмица

Точно в това отношение с АМГ изгъзиците си Мерцедес еС клас позагуби своята идентичност и ексклузивност ,няма грация за мен в тази кола ,просто едни остри линии и големи джанти нещо което не комуникира с общите представи за класа.
Дано БМВ не извадят такъв модел , в момента им прави чест ,че държат на лукса , който пък толкова иска много силна седмица да си купи Алпината
Георги Пенчев
- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
[quote="Alex_GT3"]Голямата седмица ще бъде отново от класа. 12 цилиндъра, 8 скорости, над 500 конски сили ...
Двигател V12 в луксозна лимузина си е класика и е просто задължително BMW да предлагат такъв двигател в свойте автомобили от най-висок клас.
На мен ми се ще обаче да видим двигател V12 Biturbo на БМВ, в някой от спортните модели или защо не в някой нов модел, но не и в М7.
Двигател V12 в луксозна лимузина си е класика и е просто задължително BMW да предлагат такъв двигател в свойте автомобили от най-висок клас.
На мен ми се ще обаче да видим двигател V12 Biturbo на БМВ, в някой от спортните модели или защо не в някой нов модел, но не и в М7.
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Ако не си разбрал в новата 760i/Li която ще се продава от есента ще се вгражда новият V12 изцяло алуминиев двигател с twin turbo,8 степенна предавателна кутия, 544к.с 0-100 4.6 сек.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ryapoff написа:Е колеги, навсякъде говорят за спестяване на енергия, представям си ако на М-ките им сложат Водородни двигатели, или в краен случай природен газ
.
Каквото и да правят добре ,че "модерните класики" ги правеха изключително качествено та с повечко грижи ще си живеем с тях още дълго време (поне някои хора като мен

Георги Пенчев
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Щом колата е ТТ, значи въсвем бързо ще изникнат "пакети" , с които тя бързичко ще стане конкурентна на 65...
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2