Nqkoi,koito e hodil v Burgas shte razkaje li???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Nqkoi,koito e hodil v Burgas shte razkaje li???

Мнение от WestSide » 09 Мар 2003, 21:03

Ei hora...Kajete kvo stana v Burgas na racing-a!Kak sa se predstavili BMW-tata???A i drugite koli de:)
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 10 Мар 2003, 0:50

ima6e 2-3 bavarci ne puurva mladost i ne v silite si no ako ima6e rasov Bavarec ste6e da e No1 100000000000%
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Аватар

Мнение от DA WOLF » 10 Мар 2003, 1:08

Ти не си ли отишъл да ги размажеш с твоята???
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 10 Мар 2003, 9:45

Тя неговата ве4е не е 338 :( :(
Гледам пише 325...
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Аватар

Мнение от DA WOLF » 10 Мар 2003, 10:28

Ха вярно! И какво ли ще стане с М5 моторчето сега :?: :twisted:
DaWolf

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Eabti tupniata!!!

Мнение от naskoksan » 10 Мар 2003, 13:45

Abe ebati tupotiata. Az otidoh kum tri chasa s nadejdata che tva neshto shte produlji niakolko chasa ili pone do 12 vecherta :) ama kur. Daje se natuknah na skapanite policai, biah s iztekul akt i stana veselo :)
niama problemi
pone v Burgas ima gotini zavedenia i nai veche gotini macki ta ne biahme kapo :))

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 10 Мар 2003, 15:19

На мен най ми хареса гонката между едно Е-21 и едно кафяво Интеграле.Варвяха заедно до към края ама не знам кой е дръпнал,защото имаше много народ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 11 Мар 2003, 11:26

Za Е-21 и кафявоto Интеграле..neznam,ama opredeleno drapkata s ASTRATA na bega4a i 3.0 turboto me rAZbi totalno :!: :?: :!: E prosto nqmam dumi...AZ ako bqh na toq pi4 s turboto napravo 6tqh da go zasilq ot MaritZa!to tva si be6e 4ist REZIL :!:A me e qd za VECTRATA na TURBOmaniaka :x E gati taq pu6tina pone da be6e iZdrarjala na STARTA :!: Moje6e i da se ponapane na IMPREZATA :D :shock: :shock: Ob6to vZeto be6e super umrqla rabota Az o4akvah "koli reZa4ki"a to...moga da kaja 4e ima6e po4ti i samo POKOINICI!I kukite bqha ovedomeni za sbirkata,abe kvo da govorq :?: :( :( :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 11 Мар 2003, 12:03

:?
Последна промяна kelesha на 11 Мар 2003, 12:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 11 Мар 2003, 12:08

sparco написа:На мен най ми хареса гонката между едно Е-21 и едно кафяво Интеграле.Варвяха заедно до към края ама не знам кой е дръпнал,защото имаше много народ.

Ехехехехеееееееее браво бре, не можеш да различиш истинско Интеграле от некаква смешна изгнила Ланчиика 1.6 със малко допълнителна ламарина и мнооооооооого кит :lol: . Еййййй така се раждат легендите ебаси, Е21 било минало Интеграле хухухухуууууууу. Това не беше Интеграле искам пак да кажа, от километри си личеше просто, но за хората както скивам най вероятно е чистокръвен дзвер :mha: .

Относно гонките мога да кажа само че стана супер лудница.......мноо народ и никакви коли. Всички беха дошли само за кириз и гъзария и почти никои не искаше да се гони. Гониха се предимно коли от Варна и Бургас. Честно казано от всичко в гонките най ме дразнят компетентни сиирджии дето един път не са се пускали даже, но в Бъргас 95% от народа беха такива. Иначе имаше коли в Бургас не да немаше но беха паркирани на видни места, че да ходят хорицата да им се радват. Имаше и БМВ-та Е36 поне 5 дето беха натокани и можеше да се пуснат ама собствениците им явно беха на друго мнение :mha: . Най-бързото БМВ дето се пусна беше едно старозагорско Е30 318is и то се пусна със Тойотата на CJ от нашия форум :yes: . Тойотата е 1.6 16V но скъса БМВ-то даже учудващо и за мен самия, ноооо явно CJ добре се е погрижил за нея щото се пусна на няколко гонки и никой не успе май да го бие, но дано той да бъде по подробен. Моето представяне в Бургас мога да свържа само с думата излагация, щото колата ми сдаде багажа при гонката със Субаруто, което требе да се отбележи че беше най-красивата и бърза кола в Бургас. Освен че издухах гарнитурата на главата аз не успех да бия втора на два пъти което се чу от зрителите даже :oops: и ми костваше загуба със доста голема дистанция въпреки супер добрия за мен и автомобила ми старт който направих.

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Crazy-B » 11 Мар 2003, 22:58

A mi Turno Maniak za ko si se pysnal s Subaru-to???
Na men mi kazaxa che si iskal da vidish kolko shte ti drapne.
A be shto ne otide s Integrally-to da gi razmajej ???? :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 11 Мар 2003, 23:15

Crazy-B написа:A mi Turno Maniak za ko si se pysnal s Subaru-to???
Na men mi kazaxa che si iskal da vidish kolko shte ti drapne.
A be shto ne otide s Integrally-to da gi razmajej ???? :twisted:

Да бе така е наистина исках да видя с колко ще ме бие, въобще не съм си въобразявал че ще го дръпна все пак то е с доста тунинг и аз не съм му конкурентен. Предният път преди половин година май беше некаде като се дърпах пак със него ме би на 400м със около 4 коли дистанция, интересно щеше да бъде този път с колко щеше да ме бие при положение че до края на първа вървяхме заедно, нооооооо аз съм си за е...не като съм некадърен и немога да бия втора така е :oops: . С Ланчията също не мога да го бия за сега тъй като в момента Вектрата вървеше доста повече от Ланчията. След като изкарам Ланчията от бокса ще я замеря и ще видим кво ще покаже, дано не ме разочарова :twisted:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Lele!!!

Мнение от naskoksan » 12 Мар 2003, 14:18

Kolko e prav Turbo maniaka samo za Burgas! Mnogo koli i nishto
Tolkova mnogo razbirachi na edno miasto ne biah vijdal che tam imashe poveche specove otkolkoto na formula 1 :wink:
Imashe edno cherveno BMW E36 s dve sivi linii po prez kupeto mnogo interesno beshe, krasivo, na kogo e tva chudo :twisted:
Abe razbrah che liatoto vecher stavali nmogo gonki bez kuki da se prechkat viarno li e :?:

Аватар

Мнение от DA WOLF » 12 Мар 2003, 15:10

Собственика му участваше тук във форума но отдавна не е поствал. Иначе е от Бургас, и пишеше че куките му правели проблеми заради ллиниите през колата... :evil:
DaWolf

Назад към Основен Форум