Първото ви каране?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Първото каране ама на какво
На 8-9 седях в баща ми и въртях само геврека( БМВ Е30
)
После на 11-12 в БМВ то на чичо ми (пак такова) се пробвах вече сам ама не можах да потегля
И след тва на 17 вече абсолютно сам на тикото на майка ми ( ...то и на тая кола ако ми трябваше помощ
)
А иначе мотопед карам от 2ри клас ( най -трудно ми беше да го кача на степенката ... тежеше повече от мен
)

На 8-9 седях в баща ми и въртях само геврека( БМВ Е30

После на 11-12 в БМВ то на чичо ми (пак такова) се пробвах вече сам ама не можах да потегля

А иначе мотопед карам от 2ри клас ( най -трудно ми беше да го кача на степенката ... тежеше повече от мен

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Форд Орион 1.6 дизел на 18 години! Като за първи път си беше отвратително
Но след около месец подкарах една М40 -ка и УУУУУУУУУУУУУУУУУХХХХХХХХХХХХААААААААААААААААА 

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Не си спомням на колко съм бил (2-3 години може би), но дядо ми разказва как оставил веднъж жигулата си безпризорна и аз в нея заключен да не избягам някъде. Та както си вършил работата изведнъж руската машина запалила и за малко да тръгне. Това всичко от мен сътворено
От малък съм явно запален по колите
Добе че трудно се сменят скоростите и се иска майсторство да се борави със съединителя им. Иначе детството ми (опита ми като шофьор през този период) все с лади и жигули е свързан 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
като бях на 6-7 карах на вуйчо ми VW пасат комби с негова помощ ...
А вече сам карах на 09.05.2004г. (помня го щото беше един ден преди рождения ми ден) Х5 3.0д Автомат в Търново на 17 години.А преди десетина дни пак карах Х5 3.0д Автомат обаче тоя път беше мъжката и до ден днешен като се сетя как залепваше педала до ламарината е тогаа усетихме БМВ Пауъра
,а и от тогава трудно и спя
А вече сам карах на 09.05.2004г. (помня го щото беше един ден преди рождения ми ден) Х5 3.0д Автомат в Търново на 17 години.А преди десетина дни пак карах Х5 3.0д Автомат обаче тоя път беше мъжката и до ден днешен като се сетя как залепваше педала до ламарината е тогаа усетихме БМВ Пауъра

,а и от тогава трудно и спя

..
Първият път ми беше на около 10 ама бях в баща ми ,ама сам се качих на Мохера на 15,на 16г вече дрифтирах с него.. 

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
на 9-10 год.. карах.. Имахме рено 19 Дизел.. баща ми го смькваше на улицата.. и аз го палех с газ да мога да потегля че иначе много ме мьчеше трьгването..
и сега сьм на 16 и си карам постоянно.. имах Рено Клио.. но го претьркалях.. и сега чакам нещо друго.. 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не помня на колко години съм бил ма на около 10-11 въртях геврека на джипа на баща ми ... после .. на 15 вече крах из квартака тикото ...

R.I.P Landikar
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
на 12 години за първи път подкарах един Трабант 601С и мноооого ама мноооого се изкефих.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
НА 7-8 в баща ми съм въртял кормилото само ,после на 10-11 натисках и съединителя(със много зор)...на 12 карах за пръв път сам на дядо ми колата (Рено5 1.1
) ама дядо ми беше до мене и ме наставляваше...даже я изкарах на задна от мястото където беше паркирана
...после съм карал и на баща ми колата ама той пак беше до мен и ми обясняваше...иначе с на дядо ми колата съм ходил до хижа Здравец 2 пъти...миналата година

But does a human form display to those who dwell in realms of day
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3