отново за тия които пият и карат едновременно...
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Мдаа няма как за по дълъг период на шофиране да не караш пил или да нямаш удар. И аз като Лъки и Боса ми се е случвало да карам почерпен, но всички случаи в които съм се удрял а те са много малко, съм бил абсолютно трезвен.
А и според мен повечето кретени които извършват безумията по пътищата и трезви са същите кретени, просто алкохола отприщва най-ниските им страсти. Убеден съм че нормален шофьор който кара нормално трезвен, няма да извърши в повечето случаи кретения когато е пил. Някои от тежките катастрофи с жертви са благодарение на идиотията на шофьорите а не на алкохола.
Това всичкото не значи че трябва да се кара пил, в никакъв случай!
А и според мен повечето кретени които извършват безумията по пътищата и трезви са същите кретени, просто алкохола отприщва най-ниските им страсти. Убеден съм че нормален шофьор който кара нормално трезвен, няма да извърши в повечето случаи кретения когато е пил. Някои от тежките катастрофи с жертви са благодарение на идиотията на шофьорите а не на алкохола.
Това всичкото не значи че трябва да се кара пил, в никакъв случай!
May the BMW force be with you!
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
TheBoss написа:Имаше подобен случай е някакъв пилот в щатите. Когато случайно го хванали той си признал, че последните 12-13 години, ако не си пиине преди полет не можел да лети-било го страх.
По повод пилотите пък, лично познавам един селскостопански пилот, който преди време след цял ден полети, го хванаха с личната му жигулка с незнам си колко промила и му взеха книжката за кола...

Niky Georgiev
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
От бюлетина на МВР:
Алкохолен рекорд зад волана регистрирали габровски полицаи миналата седмица, информира РДВР в града. Около час след полунощ в сряда при проверка на “Мазда 121” е установено, че 19-годишният водач е пил. В ЦСМП – Габрово на шофьора е взета алкохолна проба, която показала… 8.58 промила. Двукратна химическа експертиза потвърдила констатацията. Проба ще бъде изпратена за повторно изследване във Велико Търново. В РПУ – Габрово е заведена преписка, която е предадена на прокуратурата за образуване на бързо наказателно производство за шофиране в нетрезво състояние.
Справка: http://www.mvr.bg/show1/index.asp?dat=ib200108&nom=29
Алкохолен рекорд зад волана регистрирали габровски полицаи миналата седмица, информира РДВР в града. Около час след полунощ в сряда при проверка на “Мазда 121” е установено, че 19-годишният водач е пил. В ЦСМП – Габрово на шофьора е взета алкохолна проба, която показала… 8.58 промила. Двукратна химическа експертиза потвърдила констатацията. Проба ще бъде изпратена за повторно изследване във Велико Търново. В РПУ – Габрово е заведена преписка, която е предадена на прокуратурата за образуване на бързо наказателно производство за шофиране в нетрезво състояние.
Справка: http://www.mvr.bg/show1/index.asp?dat=ib200108&nom=29
Niky Georgiev
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Дъртото магаре!
ми за 15 години само един път ме хванаха с алкохол 0.8 та едвам се оправих. Ако знаете как ме хванаха, ниак'ва патрулка в 2 през ноща а аз слиазох да си преместя колата от задната страна на блока отпред(щото някакъв купон се вихреше и хвърляха бутилки). Е това ми струваше близо 100 лева и ми бяха всичките пари за месец напред преди 6-7 години. Това ми е наи-скъпата маневра която съм правил. Иначе не пия (може би в годината 2-3 пъти да близна някакъв алкохол та дори и бира) Е на т'ва ако не му се вика "глуха акула" 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
[quote="evans"]е бира си пия но само в малките шишенца и не прекалявам /quote]
и аз така ,пия по 10-12 малки бири
инак ми се е случвало за 12 години от както имам книжка да сядам пийнал зад волана но винаги съм внимавал ..
и аз така ,пия по 10-12 малки бири

rado_rf написа:По темата - според мен такива хора, които поне веднъж не са карали след употреба на алкохол - няма
Радо,ТЪКМО да кажа че за 5-пет-те години откакто имам книжка не СЪМ близвал и после да карам и се сетих че ще излъжа

Един път се наложи но този 1км до нас ми се стори най-дългия и изнервен път до сега

Но съм казал че тогава беше за ПЪРВИ и ПОСЛЕДЕН път

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Съдът в Попово постанови една от първите присъди за отнемане на лек автомобил в полза на държавата
14 април 2005 | Агенция "Фокус"
София. Районният съд в Попово постанови една от първите в страната присъди за отнемане на лек автомобил в полза на държавата. Водачът на автомобила го е употребявал след употреба на алкохол и е допуснал пътно-транспортно произшествие, при което има пострадал.
43-годишният мъж е управлявал лек автомобил Фиат “Темпра” с концентрация на алкохол в кръвта 2,1 промила и е допуснал пътно-транспортно произшествие, при което 32-годишен водач на мотопед е получил фрактура на левия крак.
Районният съд уважи искането на прокуратурата и постанови за виновния водач пет месеца лишаване от свобода, при първоначален общ режим и отнемане на автомобила в полза на държавата заради шофиране след употреба на алкохол. Информацията е на БНР.
цитат от Клуб-Рено
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2