Ключодържатели ???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Boce » 02 Апр 2005, 1:36

Моя е от тия от бензиностанциите и резултата след 2-3 месеца не е добър изтрива се ама за 10лв толкова,а капачките са ми ги свалили само от едната страна..

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 04 Апр 2005, 13:46

а някой от вас замислял ли се е да си ги направим сами ? или в някоя фирма за реклама и дизайн да се поръчат ? аз дето съм най-големия аматьор в тия неща се сещам за 2-3 начина... :)
както и при дърворезбар (ама тва вече ще е скъпичко) вече си представям една умалена релефна емблема с диаметър 3см от бук или дъб... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 07 Апр 2005, 11:30

:idea: Аз работя в рекламна агенция. Имаме опит в изработката на такива сувенири така, че ако има интерес, ще разработим проекти за метални ключодържатели и ще ги пусна като визия да се избере някой вариант. Може дори да има надпис BMW Club Bulgaria и т.н... :arrow: Масивен метал, лазерно рязани и гравирани... И според мен цената ще е доста под 70 лв. :shock: Баси, кви са тия цени :?:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 07 Апр 2005, 11:37

Между другото, разполагаме и с плотер така, че можем да изработваме за мераклиите разни шукарийки с фолио... :idea:
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 07 Апр 2005, 12:13

Един приятел си купи емблемка ///M за 5лв, в долния край си продупчи дупка :arrow: и ето ключодържател :mhihi: :mhihi:
Между другото не е лошо ;) :idea: :idea:
Ама е доста елементарно :D

Предишна

Назад към Основен Форум