Проект
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проект
Здравейте, фенове на BMW!!!Искам да ви помоля да ми помогнете за намирането на информация на тема BMW.Аз още съм ученик и по великия предмет Свят и Личност ни беше възложено да направим проект на някаква тема.Аз понеже съм фен на баварската марка реших да бъде точно на тема BMW.Единствения проблем е, че страдам от лек недостиг на информация, а проекта трябва да е доста обширен и на всичкото отгоре ще трябва да го предам в петък.Та поради тези причини ще ви замоля да ми помогнете с намирането на информация като по запознати и компетентни.Надявам се, че ще срещна вашето разбиране.
Искрено Благодаря предварително на всички отзовали се!!!
Послепис:Съжалявам ако съм объркал раздела в който трябва да поставя темата, но не съм запознат с устройството на вашият форум.Очаквам включванията ви.

Послепис:Съжалявам ако съм объркал раздела в който трябва да поставя темата, но не съм запознат с устройството на вашият форум.Очаквам включванията ви.

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Каква информация точно ти трябва - история, технически характеристики, модели,...?
Към каква аудитория е насочен проекта?
Каква е идеята на цялото нещо?
Има доста въпроси, на които не е отговорено и без тях няма кой да ти помогне. Бъди по конкретен
Иначе ето от мен един линк с начална информация ти си прецени какво ти трябва от тък http://bg.wikipedia.org/wiki/BMW
Към каква аудитория е насочен проекта?
Каква е идеята на цялото нещо?
Има доста въпроси, на които не е отговорено и без тях няма кой да ти помогне. Бъди по конкретен

Иначе ето от мен един линк с начална информация ти си прецени какво ти трябва от тък http://bg.wikipedia.org/wiki/BMW
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
Трябва ми всякаква информация относно марката и автомобилите БМВ - като гледам да избягвам сухите данни.Аудиторията е даскала и класа, а ако случайно е одобрен може да стигне и по-нагоре, но аз не се целя там.Идеята на проекта е да представя марката БМВ, развитието,моделите и всички интересни факти около тази марка.
А относно линка това вече съм го включил, но мерси все пак.
А относно линка това вече съм го включил, но мерси все пак.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
4 мнения
• Страница 1 от 1