Децата от Гуцал

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Мар 2005, 1:56

X-citer написа:
xterminat0r написа::OT: Винаги съм се чудил нещо. Вие не веднъж сте прави добри неща за тези деца и сте ги посещавали. Но винаги съм се чудил защо точно при тях ходите и с

Защото приятелю, ако всеки път посещаваме различен дом, децата няма да разберат нищо. С малките ни частични помощи едва ли ще направим нещо истинско когато то е еднократно. Когато е системно - нещата вече са съвсем други, защото освен материалната помощ която оказваме на тези деца, ние правим и нещо друго - нещо много по-ценно, а именно - създаваме приятелства с тях. Това е нещото от което те най-много имат нужда - една протегната приятелска ръка, една мила дума, една прегръдка... Те вече се имат за наши приятели, т.е. част от нас, част от една общност към каквато те едва ли някога биха могли да принадлежат. Ако всеки път посещавахме различен дом дали щяха да помнят имената ни, колите ни, какво си направил последния път...
Истината е, че за съжаление не можем да помогнем на всички, но нека поне се опитаме да помогнем на една малка част истински...

Благодаря за изчерпателното и разчувстващо обяснение:!: :bowdown:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 11 Мар 2005, 4:51

За къде без мен бре :twisted: Сори че пиша толкова късно, ама цяла седмица нямах време да проверя форума. :uups: И що никой не ми каза на Екото за тази идея? А?!
Lucky? Vasilen? TheBoss? Diezel?
Както и да е... аз ще дам в неделя на Екото (стига да не е късно, ако ДА, ще се разберем с TheBoss или с някой от другите за по-ранен ден) ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Мар 2005, 15:34

аз съм от лозенец ако има желаещи да се срещнем
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 11 Мар 2005, 21:29

ICE написа:За къде без мен бре :twisted: Сори че пиша толкова късно, ама цяла седмица нямах време да проверя форума. :uups: И що никой не ми каза на Екото за тази идея? А?!
Lucky? Vasilen? TheBoss? Diezel?
Както и да е... аз ще дам в неделя на Екото (стига да не е късно, ако ДА, ще се разберем с TheBoss или с някой от другите за по-ранен ден) ;)

аз знаех ама никои нищо не каза за пари4ките :dunno: и асенката нищо не спомена :dunno: ако трябва неделя и аз ще мина да дам некои леф

:OT: а добреде защо изпращаме пари по какъв слу4аи 4е неразбрах ????
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 11 Мар 2005, 21:58

скот,кога можеш да дойдеш до 107-мо примерно в понеделник та да ти дам парите...ако межеш де...ако не пиши ми да се оговориме нещо
Live it like you Love it

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Мар 2005, 22:48

dizelboy написа:аз знаех ама никои нищо не каза за пари4ките :dunno: и асенката нищо не спомена :dunno: ако трябва неделя и аз ще мина да дам некои леф

На Екото трябваше да събираме пари този четвъртък, но след като обсъдихме нещата с Босса и с Василен, ще поизчакаме малко с тази акция. ;) Твърде много неясноти има по въпроса а за да се събират пари трябва да се знае за какво точно отиват.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 12 Мар 2005, 5:10

!!Asen_X написа:
dizelboy написа:аз знаех ама никои нищо не каза за пари4ките :dunno: и асенката нищо не спомена :dunno: ако трябва неделя и аз ще мина да дам некои леф

На Екото трябваше да събираме пари този четвъртък, но след като обсъдихме нещата с Босса и с Василен, ще поизчакаме малко с тази акция. ;) Твърде много неясноти има по въпроса а за да се събират пари трябва да се знае за какво точно отиват.

ЕВАЛА , ЕВАЛА НА ВСИчКИ," ГОРД СЪМ С ВАС ", СЪБИРАЙТЕ СИ КОГАТО ИСКАТЕ ПАРИ, ПРАщАИТЕ ГИ КОГАТО ИСКАТЕ, БОКЛУЦИ ГАДНИ МРЪСНИ!!! АКО УТРЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОщ И ВИ БЪДЕ КАЗАНО "ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБСЪДИМ НЕщАТА" КАК щЕ СЕ ПОчУВСТВАТЕ??? в НЕДЕЛЯ АЗ щЕ ПЪТУВАМ ДО ГУЦАЛ С ЕДИН ПРИЯТЕЛ, КОЙТО НЕ Е ЗАПОЗНАТ С НАшЕТО ОБщЕСТВО, НО щЕ ДАДЕ ВСИчКО ОТ СЕБЕ СИ С КОЕТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ....
щЕ НАПАЗАРУВАМЕ ДРЕХИ И щЕ ГИ ДАРИМ НА ДЕЦАТА!
РАЗБРАХ чЕ ВИ СЕ СВИДЯТ ПО ДВА ЛЕВА ЛАЙНАРИ!!!! МОЛЕТЕ СЕ НЯКОГА ДА НЕ ПОПАДНЕТЕ В СЛУчАЙ НА НУЖДА И ДА ТРЯБВА ДА ОПРЕТЕ ДО МЕН - ТОГАВА щЕ ВИ СЕ ИЗПЛюЯ В ЛИЦЕТО!!!

Асене, не знам какво си говорил с Боса и Василен, но за да ми се обадят децата, явно наистина имат нужда от пари.
Ако искате вие си изчаквайте и си коментирайте още три месеца проблема - аз мисля да действам!!!

за да се събират пари трябва да се знае за какво точно отиват.

За да си купя Е46 :1:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Мар 2005, 11:06

добре аз искам да дам пари X-citer кажи днес кога можеш да си на екото или КАДЕТО И ДА БИЛО ДА ДОИДА
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Мар 2005, 15:30

X-citer написа:ЕВАЛА , ЕВАЛА НА ВСИчКИ," ГОРД СЪМ С ВАС ", СЪБИРАЙТЕ СИ КОГАТО ИСКАТЕ ПАРИ, ПРАщАИТЕ ГИ КОГАТО ИСКАТЕ, БОКЛУЦИ ГАДНИ МРЪСНИ!!! АКО УТРЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОщ И ВИ БЪДЕ КАЗАНО "ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБСЪДИМ НЕщАТА" КАК щЕ СЕ ПОчУВСТВАТЕ??? в НЕДЕЛЯ АЗ щЕ ПЪТУВАМ ДО ГУЦАЛ С ЕДИН ПРИЯТЕЛ, КОЙТО НЕ Е ЗАПОЗНАТ С НАшЕТО ОБщЕСТВО, НО щЕ ДАДЕ ВСИчКО ОТ СЕБЕ СИ С КОЕТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ....
щЕ НАПАЗАРУВАМЕ ДРЕХИ И щЕ ГИ ДАРИМ НА ДЕЦАТА!
РАЗБРАХ чЕ ВИ СЕ СВИДЯТ ПО ДВА ЛЕВА ЛАЙНАРИ!!!! МОЛЕТЕ СЕ НЯКОГА ДА НЕ ПОПАДНЕТЕ В СЛУчАЙ НА НУЖДА И ДА ТРЯБВА ДА ОПРЕТЕ ДО МЕН - ТОГАВА щЕ ВИ СЕ ИЗПЛюЯ В ЛИЦЕТО!!!

Асене, не знам какво си говорил с Боса и Василен, но за да ми се обадят децата, явно наистина имат нужда от пари.
Ако искате вие си изчаквайте и си коментирайте още три месеца проблема - аз мисля да действам!!!

Мисълта ми беше ако ще правим нещо - да го правим добре. Т.е. да се обяви кампания за събирането на средства, да ги попитаме от какво се нуждаят, да отидем да купим това онова и после да направим посещение. Това което притесняваше мен, както предполагам и други е факта, че искали пари в брой - това ме кара да се съмнявам, че средствата ще отидат за самите деца. За да събираме пари, трябва да кажем на хората за какво ще отидат тези средства - ясно е - за децата, но за какво по-точно, ето това в случая е неизвестно, при положение, че даряваме парични суми, а не дрешки, храна или нещо друго материално.
На самото Еко те търсих многократно по телефона за да ми кажеш каква по-точно е ситуацията и да мога да отговоря на въпроса за какво ги събираме сумите и да действаме още тогава на място. Не се намерихме и затова преценихме, че е по-добре да отложим, да организираме хубаво нещата и да се получи достойно.

Като администратор няма да трия постинга ти, нито ще го цензурирам. Нека всичко е прозрачно и ясно. Като приятел ще ти кажа, че съм огорчен от това, което си ми написал.

Предишна

Назад към Основен Форум