Доста затъваме, не смятате ли ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 01 Мар 2005, 23:07

Що всеки се оплаква, че няма какво да чете. Що поне един не се оплака, че няма какво да напише. Ми той процеса е двустранен - немислите ли. Неможе едни и същи хора се да измислят нещо интересно да пишат, а болшинството все да се оплакват, че нямало какво да четат. Моите уважения, обаче неможе да влизаш веднъж в месеца и да се оплакваш, че няма какво да видиш. Как ще видиш като ти светят поне 300 нови теми.
Невизирам никой конкретно, само споделям какво ми прави впечатление.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 01 Мар 2005, 23:23

ivokaza написа:....

Много точни думи на човек,проследил голяма част от развитието на
форума :!:
Относно темите,свързани с често повтарящи се проблеми:
-В Е36 форума rtzankov постави началото на една тема,в която са извадени
линкове към темите,разглеждащи тези проблеми.За в бъдеще,при приключване
на обсъжданията и решаване на даден проблем,ще бъде добавян линк
в тази тема и така,надявам се, много да улесним нашите потребители.
Призовавам и другите модератори да помислят над идеята,защото тези теми с
линкове биха могли да послужат за създаване на една систематизирана
библиотека при пускането на сайта на клуба :idea:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 02 Мар 2005, 5:17

Ами...доста мнения се изписаха,но позициите клонят към 2 :!: Лично аз съм се регистрирал преди няма и година,влизам всеки път без изключение,когато съм на работа и кво???Погледнете ми колко мнения имам,нямам още БМВ и за тва не пиша много много,но чета повече...Кво се получава-80процента даже нямат и 18години и се говорят всякви глупости!!!Полувината от вас нямат стажа и опита зад волана,който имам аз(е...не знам колко хиляди км имам зад волана,не ги броя,баси глупостта :evil: )Обаче когато някой е писал повече се толерира!Определено мисля,че има проблем-незнам кой какъв е (модератор,администратор),но определено доста неща не ви изнасят :!: :!: хахаха я да видим кой пак ще изнервя,ТРИЙТЕ да ни Ви пука и без това с малкото мнения,които имам съм си мерил думите да не би случайно да не му хареса на някой :twisted: Пичове ,огледайте се,кой пише!!!Каже някой имам БМВ на газ и айййй юрууушш да го убием с камъни :mhihi: той не е човек,не става да ходи да кара Опел :roll: Имам такива познати,с богата терминология,карат само на безин,аййй познайте дали могат да си напомпят гумата на БМВто???Съвети,глупости съм слушааааал не си ги спомням всичките!Къде е Роската,що не пише??Ей забравих,къв съм аз да дават мнения и коментари,като съм се регистрирал толкова скоро sorry :mhihi:Давайте в същия дух и скоро може сами да си пишете,пък и да си вярвате 8) Кой каза,че трябва да се образовам тук??Направете подфорум "литература""да научим нещо" или от рода.Разни харектеристики и графики мога да си ги намеря,даже ще успея и да ги разбера,гледай ти,нали странно,нямам и 100 мнения как така... :?: Лепете си стикерчетата,радвайте си се на форумчето и...някой слънчев ден може и да се разминем по пътищата вечни.....Боли въ ...,нали? :D На който не му харесва...кво да направя,тва мисля сега,пък и винаги имате свободата и правото да го изтриете,нали :mhihi: :winky:
Последна промяна Impasse на 02 Мар 2005, 7:34, променена общо 1 път
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 02 Мар 2005, 5:30

А хубавите неща умишлено не ги споменах,те се казат най-лесно :winky:
One passion,one car,one life...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Мар 2005, 16:28

Dimitar написа:Що всеки се оплаква, че няма какво да чете. Що поне един не се оплака, че няма какво да напише. Ми той процеса е двустранен - немислите ли.

Ех, че ВЯРНО!!!

"Искам да чета нещо интересно ... " "само тъпотии във форума" и т.н. Е вие хора притежатели на тези постове написахте ли нещо интересно?! ;) Кой знае... по-скоро не!

Другото което е... Като нямаме(някои, включа и себе си) БМВ-та неможе да харесваме марката, неможе да споделяме и неможе да сме "И"нтусиасти и т.н. мдаааа! За съжаление в момента немога да карам БиеМВе понеже не ходя на работа да си искарам парички (май не съм само аз така де ;) ), пък и тате твърдо отказва да ми купи :mhihi: :mhihi: :mhihi: (а и май няма възможност)...

Impasse написа:Полувината от вас нямат стажа и опита зад волана,който имам аз

ти като какъв се явяваш?!?! :winky: :mhihi:
п.с. и се пише полОвина

Много е яко също, да се трудиш да напишеш нещо, да сътвориш, да внимаваш за грешки (да им е приятно на другите за четене), да споделиш и накрая да те оплюят и да ти се подиграват! ДА ЗНАЙТЕ, че сте герой! ;)

ух и забравих ... 18+ (1-2) и 18- (1-2) годнишните те немогат да са любители/ентусиасти/привърженици и влюбени в марката!!! Те за нищо не стават! Трябва задължително да си се родил на 23 :mhihi: :mhihi:

Веселбата е пълна!!! :P

Аааа и бате wazzz е напълно прав...
тези които сме редовни във форума ще продължим да сме такива, та ако ще и 1000 теми да пъкнат, че е скучно, тъпо, западнало, пропаднало и т.н.

толкоз...
весела пързалка :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 11 Мар 2005, 13:21

Не ми се пускаше нова тема и затова събуждам тази отново

Защо беше заключена темата В-6 срещу Р-6 двигатели???

Всички знаем, че това е БМВ форум: когато се пуска тема за Порше 928, което в момента се тунингова, това е БМВ форум; когато се обсъжда ФИАТ Купе, това е БМВ форум ;когато някой пита и му се отговаря каква нова служебна кола да купи, или дали Пежо или Рено за някоко, това е БМВ форум ;когато, обаче се пита за принципна разлика между два вида двигатели и само дава пример с друга марка, му се казва това е БМВ форум :!: :!: :!: и темата се заключва.При това човекът биде публично порицан за предизвикания си отговор.

Не мисля, че така е правилно
...Тез` две бири `що ги каза ...?

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 11 Мар 2005, 13:36

BigMUZZY написа:Не ми се пускаше нова тема и затова събуждам тази отново

Защо беше заключена темата В-6 срещу Р-6 двигатели???

Всички знаем, че това е БМВ форум: когато се пуска тема за Порше 928, което в момента се тунингова, това е БМВ форум; когато се обсъжда ФИАТ Купе, това е БМВ форум ;когато някой пита и му се отговаря каква нова служебна кола да купи, или дали Пежо или Рено за някоко, това е БМВ форум ;когато, обаче се пита за принципна разлика между два вида двигатели и само дава пример с друга марка, му се казва това е БМВ форум :!: :!: :!: и темата се заключва.При това човекът биде публично порицан за предизвикания си отговор.

Не мисля, че така е правилно

Напълно съм съгласен! Темата има какво да даде на потребителите във форума въпрекиы че е пусната от колега с МБ въпросът си е принципен!

Предишна

Назад към Основен Форум