Доста затъваме, не смятате ли ?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Що всеки се оплаква, че няма какво да чете. Що поне един не се оплака, че няма какво да напише. Ми той процеса е двустранен - немислите ли. Неможе едни и същи хора се да измислят нещо интересно да пишат, а болшинството все да се оплакват, че нямало какво да четат. Моите уважения, обаче неможе да влизаш веднъж в месеца и да се оплакваш, че няма какво да видиш. Как ще видиш като ти светят поне 300 нови теми.
Невизирам никой конкретно, само споделям какво ми прави впечатление.
Невизирам никой конкретно, само споделям какво ми прави впечатление.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
ivokaza написа:....
Много точни думи на човек,проследил голяма част от развитието на
форума

Относно темите,свързани с често повтарящи се проблеми:
-В Е36 форума rtzankov постави началото на една тема,в която са извадени
линкове към темите,разглеждащи тези проблеми.За в бъдеще,при приключване
на обсъжданията и решаване на даден проблем,ще бъде добавян линк
в тази тема и така,надявам се, много да улесним нашите потребители.
Призовавам и другите модератори да помислят над идеята,защото тези теми с
линкове биха могли да послужат за създаване на една систематизирана
библиотека при пускането на сайта на клуба

Ами...доста мнения се изписаха,но позициите клонят към 2
Лично аз съм се регистрирал преди няма и година,влизам всеки път без изключение,когато съм на работа и кво???Погледнете ми колко мнения имам,нямам още БМВ и за тва не пиша много много,но чета повече...Кво се получава-80процента даже нямат и 18години и се говорят всякви глупости!!!Полувината от вас нямат стажа и опита зад волана,който имам аз(е...не знам колко хиляди км имам зад волана,не ги броя,баси глупостта
)Обаче когато някой е писал повече се толерира!Определено мисля,че има проблем-незнам кой какъв е (модератор,администратор),но определено доста неща не ви изнасят
хахаха я да видим кой пак ще изнервя,ТРИЙТЕ да ни Ви пука и без това с малкото мнения,които имам съм си мерил думите да не би случайно да не му хареса на някой
Пичове ,огледайте се,кой пише!!!Каже някой имам БМВ на газ и айййй юрууушш да го убием с камъни
той не е човек,не става да ходи да кара Опел
Имам такива познати,с богата терминология,карат само на безин,аййй познайте дали могат да си напомпят гумата на БМВто???Съвети,глупости съм слушааааал не си ги спомням всичките!Къде е Роската,що не пише??Ей забравих,къв съм аз да дават мнения и коментари,като съм се регистрирал толкова скоро sorry
Давайте в същия дух и скоро може сами да си пишете,пък и да си вярвате
Кой каза,че трябва да се образовам тук??Направете подфорум "литература""да научим нещо" или от рода.Разни харектеристики и графики мога да си ги намеря,даже ще успея и да ги разбера,гледай ти,нали странно,нямам и 100 мнения как така...
Лепете си стикерчетата,радвайте си се на форумчето и...някой слънчев ден може и да се разминем по пътищата вечни.....Боли въ ...,нали?
На който не му харесва...кво да направя,тва мисля сега,пък и винаги имате свободата и правото да го изтриете,нали

Последна промяна Impasse на 02 Мар 2005, 7:34, променена общо 1 път
One passion,one car,one life...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Dimitar написа:Що всеки се оплаква, че няма какво да чете. Що поне един не се оплака, че няма какво да напише. Ми той процеса е двустранен - немислите ли.
Ех, че ВЯРНО!!!
"Искам да чета нещо интересно ... " "само тъпотии във форума" и т.н. Е вие хора притежатели на тези постове написахте ли нещо интересно?!

Другото което е... Като нямаме(някои, включа и себе си) БМВ-та неможе да харесваме марката, неможе да споделяме и неможе да сме "И"нтусиасти и т.н. мдаааа! За съжаление в момента немога да карам БиеМВе понеже не ходя на работа да си искарам парички (май не съм само аз така де

Impasse написа:Полувината от вас нямат стажа и опита зад волана,който имам аз
ти като какъв се явяваш?!?!

п.с. и се пише полОвина
Много е яко също, да се трудиш да напишеш нещо, да сътвориш, да внимаваш за грешки (да им е приятно на другите за четене), да споделиш и накрая да те оплюят и да ти се подиграват! ДА ЗНАЙТЕ, че сте герой!

ух и забравих ... 18+ (1-2) и 18- (1-2) годнишните те немогат да са любители/ентусиасти/привърженици и влюбени в марката!!! Те за нищо не стават! Трябва задължително да си се родил на 23

Веселбата е пълна!!!

Аааа и бате wazzz е напълно прав...
тези които сме редовни във форума ще продължим да сме такива, та ако ще и 1000 теми да пъкнат, че е скучно, тъпо, западнало, пропаднало и т.н.
толкоз...
весела пързалка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Не ми се пускаше нова тема и затова събуждам тази отново
Защо беше заключена темата В-6 срещу Р-6 двигатели???
Всички знаем, че това е БМВ форум: когато се пуска тема за Порше 928, което в момента се тунингова, това е БМВ форум; когато се обсъжда ФИАТ Купе, това е БМВ форум ;когато някой пита и му се отговаря каква нова служебна кола да купи, или дали Пежо или Рено за някоко, това е БМВ форум ;когато, обаче се пита за принципна разлика между два вида двигатели и само дава пример с друга марка, му се казва това е БМВ форум :!:
и темата се заключва.При това човекът биде публично порицан за предизвикания си отговор.
Не мисля, че така е правилно
Всички знаем, че това е БМВ форум: когато се пуска тема за Порше 928, което в момента се тунингова, това е БМВ форум; когато се обсъжда ФИАТ Купе, това е БМВ форум ;когато някой пита и му се отговаря каква нова служебна кола да купи, или дали Пежо или Рено за някоко, това е БМВ форум ;когато, обаче се пита за принципна разлика между два вида двигатели и само дава пример с друга марка, му се казва това е БМВ форум :!:

...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
BigMUZZY написа:Не ми се пускаше нова тема и затова събуждам тази отново
Всички знаем, че това е БМВ форум: когато се пуска тема за Порше 928, което в момента се тунингова, това е БМВ форум; когато се обсъжда ФИАТ Купе, това е БМВ форум ;когато някой пита и му се отговаря каква нова служебна кола да купи, или дали Пежо или Рено за някоко, това е БМВ форум ;когато, обаче се пита за принципна разлика между два вида двигатели и само дава пример с друга марка, му се казва това е БМВ форум :!:![]()
и темата се заключва.При това човекът биде публично порицан за предизвикания си отговор.
Напълно съм съгласен! Темата има какво да даде на потребителите във форума въпрекиы че е пусната от колега с МБ въпросът си е принципен!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2