seatbelt warning
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
seatbelt warning
Някой знае ли случайно на по-новите модели (примерно на 645Ci) как се изключва досадното бипкане за коланите (без да се слага колана)?
Мерси.
Мерси.
enigma написа:Жабленски, пределно ясно ми е за какво е бипкането, ако няма какво да кажеш няма защо да ме поучаваш. Да кажем, че си имам сериозни причини за този въпрос, риска от катастрофа ми е най-малкият проблем.
Има си много лесен начин за който се сещат и децата:
Издърпваш гадния колан, но го прекарваш зад седалката и го закопчаваш както си му е реда и тогава обикновенно бипкането млъква... Ако ти пречи и това че е зад седалката колана тогава вече отваряш машинката която държи колана закопчан и намираш начин да блокираш датчика. Почти всеки може да се сети как да го блокира, но трябва да се помисли малко
Щом смяташ че е разумно да си рискуваш здравето или живота

BMW & RAMMSTEIN RULES

enigma написа:Жабленски, пределно ясно ми е за какво е бипкането, ако няма какво да кажеш няма защо да ме поучаваш. Да кажем, че си имам сериозни причини за този въпрос, риска от катастрофа ми е най-малкият проблем.
не, риска от катастрофа ти е най-големия проблем. откъдето и да го погледнеш

а иначе, да-съгласен съм- не ми е работа. просто споделям. като човек които се е удрял много пъти и е помлял доста хардуер

а по темата - chime-а е програмируем- демек сервиза може да го изключи, също както еърбеговете впрочем. не може да го излъжеш със нещо друго защото повечето нови бмв-та имат pre-tensioners във макарите на коланите и всичко е със сенсори там.. демек, дори и да мушнеш кламер или нещо друго във закопчалката, колана не е ли изтеглен пак ще бибипка..
а за имането какво да кажа по въпроса- въпрос на приоритети

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
10 мнения
• Страница 1 от 1