Няк'ви забележки...?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Този самолет наистина е прекрасен
, а що се отнася до тази предпазна престилка отпред, не знам дали се предлагат такива само за специален регион, но съм виждал в София една небесно-синя Х5 и от новите модели на Passat и Volvo
Всичко е въпрос на вкус 

Re: Няк'ви забележки...?
Turturelo написа:Днес един познат дойде да се похвали .. тук няма Photoshop ..![]()
отзад 285/30 ZR 21 PZero Nero..

Turtelo, колата е много хубава, радвам се, че имаш приятели с толкова добър вкус, цвета е хубав, за разлика от мнението, което прочетох преди, моята кола също е такъв цвят и много ми харесва
Също съм съгласен, че имат доста проблеми с електрониката новите модели автомобили, това е съвсем естествено, хора не се притеснявайте, така е при всички марки - просто обстоятелствата са такива, няма какво да правите забележки, има стотици хора, които цял ден и нощ мислят по проблемите, които вие тук сте седнали да обсъждате, гледайки една-две снимки 
Прекрасна е колата, чакам още презентаций от Turtelo :-)

Прекрасна е колата, чакам още презентаций от Turtelo :-)
No bling at the Ring
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Колата наистина е страхотна
Джантите са уникални, а на тези дето разправят, че не била хубава, имала проблеми,мога да им кажа само да не завиждат на глас 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
относно капутчето - колкото и да пази едва ли поразиите от камъчетата ще са чак толкоз големи (има каско, предпазващи полирания и т.н.).. а тва наистина загрозява колата (:
и тоз гюрук.... ех как разваля формата
иначе колата е невероятна, за жалост и недостижима за 99% от нас... ама то в цял свят е така с БМВ де
относно пейзажа - колкото и да е лошо си има и хубава част... вижда се "дупето" на една Е30 туринг
макар че доста бледнее пред 6цата 
и тоз гюрук.... ех как разваля формата

иначе колата е невероятна, за жалост и недостижима за 99% от нас... ама то в цял свят е така с БМВ де

относно пейзажа - колкото и да е лошо си има и хубава част... вижда се "дупето" на една Е30 туринг

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Тези заяждания за евентуалните проблеми, които може да има колата ми звучат малко като лисицата и киселото грозде!!!
Иначе колата е уникална, като ги гледам тия джанти, тия гуми, то с това може да се валира!!!
Цвета е невероятен, най-красивата 6ца, която съм виждал, а ако я и мерна на живо да знаете, че вече ще мога да умра щастлив!!!
Иначе колата е уникална, като ги гледам тия джанти, тия гуми, то с това може да се валира!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
много е готина с тези джанти, но не са за нашите пътища
, на един приятел на 6-цата със 19' джанти по пътя за варна му беше станал балон на гумата
, просто нашите шибани пътища са ... особено околовръстното, сега е направо минно поле 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Количката си е супер. Сигурно всеки в този форум си мечтае за нея, дори и тези, които плюят (те всъщност затова и плюят - знаят, че не могат никога да я имат, не им стиска да я имат).
Негативизмът е генетично заложен в българина

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Gri написа:Количката си е супер. Сигурно всеки в този форум си мечтае за нея, дори и тези, които плюят (те всъщност затова и плюят - знаят, че не могат никога да я имат, не им стиска да я имат).
А ти кой беше, че се исказа така всякаш ни познаваш всички лично от минимум 5г.? Майната ти и на тебе и на всички дето дрънкате постоянно такива глупости.. "гроздето било кисело.." и тем подобни..
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4