Няк'ви забележки...?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 21 Фев 2005, 14:19

Този самолет наистина е прекрасен :++ , а що се отнася до тази предпазна престилка отпред, не знам дали се предлагат такива само за специален регион, но съм виждал в София една небесно-синя Х5 и от новите модели на Passat и Volvo :!: Всичко е въпрос на вкус :gives:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Няк'ви забележки...?

Мнение от BAYRON » 21 Фев 2005, 15:41

Turturelo написа:Днес един познат дойде да се похвали .. тук няма Photoshop .. :D

:arrow: отзад 285/30 ZR 21 PZero Nero..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2005, 17:53

Turtelo, колата е много хубава, радвам се, че имаш приятели с толкова добър вкус, цвета е хубав, за разлика от мнението, което прочетох преди, моята кола също е такъв цвят и много ми харесва :) Също съм съгласен, че имат доста проблеми с електрониката новите модели автомобили, това е съвсем естествено, хора не се притеснявайте, така е при всички марки - просто обстоятелствата са такива, няма какво да правите забележки, има стотици хора, които цял ден и нощ мислят по проблемите, които вие тук сте седнали да обсъждате, гледайки една-две снимки :)

Прекрасна е колата, чакам още презентаций от Turtelo :-)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 22 Фев 2005, 1:12

Колата наистина е страхотна :P Джантите са уникални, а на тези дето разправят, че не била хубава, имала проблеми,мога да им кажа само да не завиждат на глас ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 22 Фев 2005, 20:00

Turturelo написа::banghead:

спирам да го чета дори този форум ..

Владо аz от кога сам спрял . . .
Много добра бима като я видях и си каzах , ЕБАТИ КОПЕЛЕТО ПАЗИ ЛИ СИ КОЛИЦАТА А :) zа6тото сам свикнал с хора които не оцеяват това което имат а пи4а явно е от на6те ;)
Най-мразя да съм прав!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 22 Фев 2005, 21:50

относно капутчето - колкото и да пази едва ли поразиите от камъчетата ще са чак толкоз големи (има каско, предпазващи полирания и т.н.).. а тва наистина загрозява колата (:

и тоз гюрук.... ех как разваля формата :(

иначе колата е невероятна, за жалост и недостижима за 99% от нас... ама то в цял свят е така с БМВ де :)

относно пейзажа - колкото и да е лошо си има и хубава част... вижда се "дупето" на една Е30 туринг :) макар че доста бледнее пред 6цата :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 23 Фев 2005, 2:53

Тези заяждания за евентуалните проблеми, които може да има колата ми звучат малко като лисицата и киселото грозде!!!
Иначе колата е уникална, като ги гледам тия джанти, тия гуми, то с това може да се валира!!! :lol: Цвета е невероятен, най-красивата 6ца, която съм виждал, а ако я и мерна на живо да знаете, че вече ще мога да умра щастлив!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от JESUS » 23 Фев 2005, 10:01

Колата е уникална.Евала.Всичко давам за тая кола дори и :owned: :owned:

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_TUNING_MAN » 23 Фев 2005, 15:26

Е30 Forever!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 23 Фев 2005, 17:23

много е готина с тези джанти, но не са за нашите пътища :( , на един приятел на 6-цата със 19' джанти по пътя за варна му беше станал балон на гумата :help: , просто нашите шибани пътища са ... особено околовръстното, сега е направо минно поле :help:
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Gri » 25 Фев 2005, 3:18

Количката си е супер. Сигурно всеки в този форум си мечтае за нея, дори и тези, които плюят (те всъщност затова и плюят - знаят, че не могат никога да я имат, не им стиска да я имат).
Негативизмът е генетично заложен в българина :confused:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 25 Фев 2005, 3:23

Gri написа:Количката си е супер. Сигурно всеки в този форум си мечтае за нея, дори и тези, които плюят (те всъщност затова и плюят - знаят, че не могат никога да я имат, не им стиска да я имат).
Негативизмът е генетично заложен в българина :confused:

А ти кой беше, че се исказа така всякаш ни познаваш всички лично от минимум 5г.? Майната ти и на тебе и на всички дето дрънкате постоянно такива глупости.. "гроздето било кисело.." и тем подобни..

Предишна

Назад към Основен Форум