Внимание Измамник!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Внимание Измамник!
Въпросната личност днес дойде в офиса и се представи като някакъв работещ за фондация "Света Троица" събиращ пари за сираци и болни деца.
Впоследствие се разбра, че данъчния номер на баджа му не е истински. Фондацията я няма.. абе сещате се.
Иначе си имаше сички документи, бадж, всякакви документи за дарения със снимки на деца и т.н.. и бележки от БЧК.
Качвам снимките ако някой го засече да не губи време в проверки, а направо да го заритва.
P.S. За да отговоря предварително на следващите въпроси- в момента е "малко" разкрасен, а аз съм с почупени пръсти на ръце и крака ама комбинация циганин- измамник много ме изнервя.
Впоследствие се разбра, че данъчния номер на баджа му не е истински. Фондацията я няма.. абе сещате се.
Иначе си имаше сички документи, бадж, всякакви документи за дарения със снимки на деца и т.н.. и бележки от БЧК.
Качвам снимките ако някой го засече да не губи време в проверки, а направо да го заритва.
P.S. За да отговоря предварително на следващите въпроси- в момента е "малко" разкрасен, а аз съм с почупени пръсти на ръце и крака ама комбинация циганин- измамник много ме изнервя.
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
audi V6 написа:Този обикаля центъра на София от няколко години. Баси, всеки път му давам по 2 лева...
Другият пЪт му дай два леви....може и малко десни

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
audi V6 написа:Този обикаля центъра на София от няколко години. Баси, всеки път му давам по 2 лева...
Не е ве. Каза, че му е за първи път и таман в нашия офис влязъл и сме го хванали, и няма вече така да прави

Мисля обаче, че вече ще избягва центъра

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
bum_bum написа:audi V6 написа:Този обикаля центъра на София от няколко години. Баси, всеки път му давам по 2 лева...
Не е ве. Каза, че му е за първи път и таман в нашия офис влязъл и сме го хванали, и няма вече така да прави![]()
Може ли само да попитам как установихте, че е лъжец ?

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
xterminat0r написа:bum_bum написа:audi V6 написа:Този обикаля центъра на София от няколко години. Баси, всеки път му давам по 2 лева...
Не е ве. Каза, че му е за първи път и таман в нашия офис влязъл и сме го хванали, и няма вече така да прави![]()
Може ли само да попитам как установихте, че е лъжец ?
Данъчния номер от баджа му беше несъществуващ. Фондацията не я знаеха нито на 144, нито в данъчното. Пък и накрая като се съблякох по потник, че да почвам да го млатя си каза сичко.
15 мнения
• Страница 1 от 1