Дупките в София - решение

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Дупките в София - решение

Мнение от m.i.l.e.n » 17 Фев 2009, 12:51

Здравейте! Искам да дам едно предложение за подобряване положението по пътищата в София, а то е на телефон 987-55-55 - Столичен инспекторат. Всички граждани могат да дават свойте сигнали за дупките и нередностите по пътищата в София. В Западна Европа има много развито гражданско общество и всеки гражданин звъни за най-малкото, а тук на никой не му ПУКА за НИЩО, което е много жалко за нас като БЪЛГАРИ и Софиянци. Лично аз съм "поправил" над 30 дупки и 2 улици от лятото насам само с обаждане на тел. 987-55-55 и смея да твърдя, че съм много доволен, но за съжаление един човек не може да се справи с всички дупки в София. Молбата ми е ако може да има по-голяма медийна информираност и активност и телефон 9875555 да се анонсира , за да може всички граждани да алармират за дупките в София и да направим столицата по добро място за живеене. Само тогава успехът и напредакът са гарантирани за София.ПРОВЕРЕНО И ГАРАНТИРАНО САМО НА 9875555-СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ!!! САМО НЕГО!!!Предварително благодаря за разбирането и помоща ви!!! ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е ЗА ВСЯКАКВИ НЕРЕДНОСТИ И АНОМАЛИИ В СОФИЯ!!!! ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗВЪНЯТ И ДА ДАВАТ СИГНАЛИ ЗА ВСИЧКИ НАРУШЕНИЯ И НЕРЕДНОСТИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ И КВАРТАЛИ!!!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Фев 2009, 13:22

:yes: :yes: :yes: Обадих се преди малко да се оплача от отвратителните дупки по уличките около блока ми, в резултат на няколко строежа в карето... Момата на този телефон така и не можа да ми каже към днешна дата чие задължение е да се оправи улицата / съществвуваща и преди/ след приключване на стоителни работи около блок / на общината или на строителната фирма/... Чаках и се надявах 1-2 години строителя отсреща нещо на направи...Тц... Да видим сега :roll: 8) Ако има някакъв резултат, ще черпя ;)

П.П. И мисля, че темата е за "Извън Темата". Модератор да е премести ако прецени :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Фев 2009, 14:48

И там всичко е "мижи да те лАжем"....ако някой са надява на адекватна помощ от столичен инспекторат,ще е чиста случайност ако я получи :!: И там знаят колко дупки има в София и са описани без да се съобщава,ама к'во от това..?!?!

Звънете ,не ги щадете...и се надявайте... :confused:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 17 Фев 2009, 16:57

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Основен Форум