Този е луд

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Този е луд

Мнение от Talibanin » 06 Фев 2005, 0:57

Вижте и другите снимки, и ще се уверите
http://www.savagebmwsucks.net/
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M POWER » 06 Фев 2005, 11:30

:confused: Кои е луд?
Предишният собственик на колата (STUKA from http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=49291)
или
Peter Savage собственикът на BMW Savage Dealer?

Незнам за теб ама ако аз си оставя колата в дилара да ми сменят маслото и след два дена ми се обадят да ми кажат ще някой от механиците е решил да се позабавлява с колата ми горчиво ще съжеляват!
:bang: :bang: Peter Savage & Mitchell(Unauthorized test driver)
Винаги с вратите напред

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 06 Фев 2005, 12:49

:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bang: :bang: :bang: :bang: :maad: :ranting:
Бих го убил! Въвсем сериозно говоря!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 06 Фев 2005, 13:54

на мен ми направи особенно впечатление че пича го приема всичко спокойно от самото начало и отива с адвокат на срещата със собственика на сервиза...има и втора "количка" за да се движи едно порше 2003та год. и едно 325ис...Въпросът е :Кой оставя колата ей така?Аз даже на големия ми сервиз където смених бая работи бях там нон-стоп!Даже когато се налага да си оставя колата някъде пиша на мобилния ми телефон километрите с които я оставих...Само веднъж през това лято оставих колата на един познат при условие да я остави на паркинг и заминах за 1 месец и нещо в Гърция.Нашия мислеше че аз паша тревата а не я пуша и си правеше километри пича и когато се върнах видях километража и открих че колата била направила 1320 км в един месец и хубаво че бензина стоеше на същото място където я бях оставил...Излишно е да ви кажа какво стана после с този индивид ама въпросът е че оттогава не оставям ключове никакви даже и документи в колата! В сервиза само им отварям предния капак и взимам всичко даже панела на касетофона...Така вярвам правите всички...Айде чао засега и умната щото този инцидент може спокойно да се случи с вас тук

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Фев 2005, 14:30

Аз не правя така..
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Фев 2005, 19:36

И аз не си оставям колата без надзор... Ама аз съм айляк ;)
Все ще ме пуснат от работа и т.н. Ако е някой човек, който времето е пари наистина, просто си оставя колата и заминава. Щото не може да си позволи да седи там и да си губи времето :)

Но ако ми се случи такова нещо, ще се постарая да няма сервиз повече тоя пич.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Фев 2005, 23:32

нормална практика е да си оставиш колата за ден-два във сервиза- обикновено ти дават и подобна кола във замяна докато работят върху твоята за да можеш да се придвижваш...

случват се и такива неща. като се случат- битката е дали да ти я поправят и ти се подмажат после (примерно сериозна отстъпка от следващата кола), или да ти дадат нова такава като блъснатата. за тия неща си има адвокати и съдилища.

форумите са пълни със оплаквания от вида - "оставих си ламбото да му сменят маслото и после видях че са му сложили 25 мили"... затова и автокъщите/сервизите със добра репутация са високо ценени и дори и да са им малко по-високи цените редовните клиенти ходят при тях за да им подържат бизнеса.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 09 Фев 2005, 0:22

ако не ме лъже паметта точно в тоя форум (в други не влизам) четох как някой хора откачат километража и ходят да праят кръгчета с колите които са им оставили да ремонтират.... ако не съм го чул тука, ще да е било на живо - в някой сервиз... ама малко ме съмнява :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Фев 2005, 12:07

само че има още два-три модула, където се записват километрите .. така, че това работи само при Е30 .. дори и при Е34 можеш да извадиш истинските километри от лайт модула ..
Да не говорим за след 2000г., където в ключа се пишат студени стартове, максимални обороти, смяна на масла и т.н. Няма скрито покрито! :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 09 Фев 2005, 13:14

Turturelo написа:... дори и при Е34 можеш да извадиш истинските километри от лайт модула ...

Абе и аз бях чувал, че може, но си мислех, че за по-старите модели е някаква легенда и функционира само на новите модели. И тъй като ти си човек от "кухнята" на БМВ дали не би споделил. Защото всеки от нас го интересуват реалните километри на нашите дъъъъъъъъъъъъърти кошници :) А пък, ако Камор предлагат тази услуга на прилична цена, мисля че доста народ биха се заинтересували ;)
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 09 Фев 2005, 13:34

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Назад към Основен Форум