Въпрос към Тутрурело,относно моделчетата?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Въпрос към Тутрурело,относно моделчетата?

Мнение от moto » 04 Фев 2005, 18:31

Незнам дали мястото на темата е точно тук!НО след умуване 1 час я пускам тук!
И така въпроса ми е можеш ли да ми дадеш цено разпис и каталог със снимки на всички умалени модели на БМВта-1/18;1/24 и всичките останали мащаби в,които мога да поръчам автомобилче!
Въпроса не е само към него,ако някой има информация да дава!Става въпрос изключително и сао за оригинални продукти!Така че не ми давайте сайтове от сорта на Ибей...Дайцастколектибълс;дайкастстеъшън и др.!
10х предварително на всички!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 04 Фев 2005, 18:36

Виж тук:
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/EUR/BMWFrameSet-Start?CategoryName=LIFE
кликни на "Miniatures".

Би трябвало да може с артикулен номер да се поръча от вносителя, но затова се обърни към който трябва.
Успех!

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Въпрос към Тутрурело,относно моделчетата?

Мнение от Turturelo » 04 Фев 2005, 18:48

moto написа:Незнам дали мястото на темата е точно тук!НО след умуване 1 час я пускам тук!

моделчетата са много .. ела в Камор Ауто има каталог, разгледай ги - има part number и по него се поръчва!
Крайните цени не ги знам, защото за мен като служител са на различна цена..

Можеш да ги разгледаш във въпросния сайт и да дойдеш подготвен с информация, защото много от моделчетата ги няма ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 04 Фев 2005, 18:54

ОК!
Благодаря много за инфото!МОжеш ли само да ми кажеш къде точно беше Камор Ауто :uups: !
А моделчетата са като твойте нали.,...всмисъл тотално изпипани-тапицерий и т.н.!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 06 Фев 2005, 21:14

да, моделчетата са класа над Бураго и други подобни.. направени са какато трябва!

Младост 4 до Технополис на Околовръстното ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bilbo » 08 Фев 2005, 18:58

В Дару също има доста модели на склад, като особено за по-скъпите (ако са стояли по-дълго време) почти със сигурност може да се уговори и някаква отстъпка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 08 Фев 2005, 20:35

Какво точно означава по-скъпите-като модел в реалността,или като ценова листа за самият продукт?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Фев 2005, 23:17

имат art-модели .., които по принцип са си по-ценни ...

Назад към Основен Форум